Arturrr Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 witamszukam kijka pod multik ( abu c3 5601).podstawą jest cena, która nie powinna przekroczyć 150 pln (wolał bym nowy kijek, ewentualnie używka ale z pewnych rąk).długość kijka pomiędzy 1,95 a 2,4. optymalnie 2,1 m.c.w. od około 30-40 do max 120 ale nie mniej niż 80 gram.używany będzie do dużych woblerów, gum i jerków. moje obecne typy to:1. Dragon Mystery XT Slider Jerk Cast 1,95m 30-80 gr2.Dragon Mystery Camou Jerk Cast 1,95 m 30 - 80 gr bardziej ten 1 niż 2. i jeszcze takie pytanie do bardziej obeznanych w temacie:dlaczego te wędzisko : Dragon Thytan Pro Jerk Cast 2,00m / 40-120g ma między 3 a 5 przelotką ( licząc od szczytówki) taką dużą przerwę w ich rozstawieniu?tą wędkę też bym wziął pod uwagę, ale zastanawia mnie ta duża odległość między w/w przelotkami. macie jakieś inne propozycje?dzięki za pomoc.pozdr Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 1 i 2 to ten sam kij tylko przemalowany.Camou był kiedyś w promocji po 75zł - popatrz, może któryś sklep ją jeszcze trzyma.W Tytanie nie zauważyłem nic niepokojącego w uzbrojeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 (...) Dragon Thytan Pro Jerk Cast 2,00m / 40-120g ma między 3 a 5 przelotką ( licząc od szczytówki) taką dużą przerwę w ich rozstawieniu?(...)Słusznie zauważyłeś, że na zdjęciu pomiędzy 3-cią a... 5-tą przelotką . Czwartej po prostu nie widać, ale jest omotka. Wiec na kiju pewnie jest owa 4-ta przelotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 18 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 stąd moje pytanie o tą przelotkę. czyli ona jest? bo w katalogu jest zdjęcie bez tej 4 przelotki i to mnie zastanowiło a czy jakieś inne propozycje oprócz tych co wymieniłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Nie patrzyłem w katalogu, macałem w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 wybór padł na dragon thytan Pro Jerk Cast 2,0 m c.w. 40-120 g dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi