legion Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ruszam za dni kilka na Roztocze,Biała Łada jest mi szczególnie bliska,był ostatnio ktoś z kolegów,interesują mnie odcinki Radzięcin,Stara Wieś,i niżej,skoczę też na Por,a może i Wieprz-Szczebrzeszyn-Zwierzyniec.Głównie interesuje mnie stan wód. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 W weekend Por był nie do łapania, Wieprz tak. Raczej nic się nie zmieniło do dnia dzisiejszego na gorsze i wychodzi na to, że się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Dziś w Biłgoraju na Białej Ładzie woda bardzo wysoka i mętna, lecz jeśli nie będzie padać do weekendu może nadawać się do łowienia. Niestety rzeczkę uregulowano i wyczyszczono w wielu miejscach, także już to nie to co nawet parę lat temu. Pzdrw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Rzeka stracona , PZW Zamość widocznie na to pozwolił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ludzka głupota nie zna granic,brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Witam, odświeżę temat, czy w okolicach Frampola jest gdzieś jeszcze dziki odcinek rzeki w którym są jakieś pstrągi czy wyprostowali wszystko jak na zdjęciu wyżej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kret000 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 (edytowane) Podepnę się do pytana wyżej Edytowane 19 Czerwca 2021 przez kret000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legion Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Dzika piękna rzeka.Od Goraja możesz długo , długo maszerować z nurtem Łady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Pamietam Biala Lade sprzed ponad 20 laty gdy mi ja Zbyszek Kawalec pokazal i kiedy przyjezdni tacy jak ja, nie byli tam dopuszczani by rodzime pstragi sie utrzymaly...Zbyszek wiedzial, ze nie puszcze pary i nie zabiore z niej ryby, moze dlatego mnie tam zabral...Rzeczka byla tak zarosnieta, ze juz przedzieranie sie przez jej brzegowy sajgon bylo niezlym wyczynem.W towarzystwie nikt nie odwazyl sie ani jej nazwy wymawiac nie mowiac o pokazywaniu zdjec ... Rzeczka zyla....Zdjecie powyzej wbilo mie w fotel, jak niespodziewany nekrolog... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Tak się robi w Polsce małą retencję i zapobieganie suszom. A potem tylko płacz, że jak nie susza to powódź. Nie wiem kiedy ludzie w tym kraju to zrozumieją. Szkoda tak pięknej rzeczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 No rzeka ma niezły potencjał jak na taki siurek. Tylko czemu jest ciagle czyszczona, a to co wyjęte jest pozostawione na brzegu czy ktoś wie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi