woblery z Bielska Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Mamy strugaczy (woblery i jerki z drewna), krętaczy (muchy i jigi), klepaczy (wiadomo, złomiarze ), chemików (piana i żywica), odlewników (przynęty z ołowiu i cyny), a także, znalezione wczoraj na forum - gummistrzów :DBardzo mi się takie nasze, Polskie nazewnictwo podoba A co Wy o tym sądzicie? Jakieś inne, "nasze" propozycje? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Kilku to ch..je 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Kilku to ch..je Oj, Piotrek, Piotrek, Ty zawsze utrafisz w sedno. Ubawiłeś mnie przyjacielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Byleby nie gumofilce - to już zarezerwowane dla pewnej grupy mięsiarzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 (edytowane) Ja znam kurnikarzy ( kuraki,koguty ) Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Lutego 2016 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Byleby nie gumofilce - to już zarezerwowane dla pewnej grupy mięsiarzy. Może być Gumolep ,czy z wulkanizacją się kojarzy za bardzo.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Może plastmasowcy-odnośnie gumkręcioły- muszkarzeskrobaki-woblery drewnianekopiarze-piana i żywica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Oponiarze - GumyZakręceni - muchy, kogutynożownicy - woblerki z drewna Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi