ictus Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Cześć, Mam prywatna gorąca prośbę nie związana z wędkarstwem.Potrzebuję pomocy kogos ze Szczecina w odbiorze małego urzadzenia z Media Markt. Sprzęt który zamówiłem może być odebrany tylko osobiście a ja mieszkam w W-wie. Jeśli ktoś będzie tak miły i pomoże, będę wdzięczny:) Podeślę w rewanżu jakiegoś wózka albo odwdzięczyć się inaczej. SerdecznosciPawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Dawaj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip0985 Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 w razie co również służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzięki za pomoc. Jak zwykle można liczyć na forumowiczów z j.pl Sprawa ogarnięta!Pawel 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi