badtobone Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Witam, jako ze nie rozpoczalem jeszcze sezonu to otwieram go wlasnie w tym dniu :-) jezeli jest ktos chetny na wypad spinningowy do Krościenka/Szczawnicy to zapraszam na priv :-) planowo (zalezne od pogody) wypad calodniowy i jakie ognicho sie zapali :-) pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 3 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Jak przyjedziesz po mnie do Białegostoku, a później odwieziesz to bardzo chętnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 I ja się piszę jak wracając z Białegostoku będziesz jechał przez Mazury. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jeżeli mogę coś doradzić to polecam dunajec w Nowym Sączu.Za mostem Heleñskim wpada do dunajca Kamienica fajne klimaty ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Nigdy nie łowiłem na Dunajcu i może bym się skusił ? Mamy jeszcze dwa tygodnie, muszę ogarnąć zawodowy kalendarz i kto wie jak propozycja będzie aktualna to może się przyłączę. Gdyby znalazł się ktoś chętny na wyjazd ze Śląska to proszę o priv. Możliwy wyjazd na dwa dni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Wypad jak najbardziej aktualny, robie teraz plan wyprawy,rano zaczynamy w Szczawnicy w rejonie tzw. "Kotońki",nastepnie udajemy sie na "Piaski" oblowic glebsze miejsca pod zerwanym mostemW drugiej polowie dnia smigamy powyzej mostu na Hubie oblowic moje miejscowki. Oczywiscie w razie innych propozycji mozemy przeciez oblowic inne miejscowki znane innym kolegom po kiju.Nawet w przypadku malej liczby chetnych wyjazd caly czas aktualny :-) pozdrawiam i zapraszam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Nadmieniam, że oplata jednodniowa dla czlonkow PZW nie bedacych w tym okregu to 30zł. Z wszelkimi formalnosciami na priv zapraszam. Dodam, że uzbieralo sie jak narazie 5 chetnych osob, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Grzegorz, posprzątaj skrzynkę pocztową bo chyba jest zapchana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi