Pozwoliłem sobie założyć odrębny wątek, bo widzę, że temat tu i tam się przewija, a dobrze byłoby żeby wielbiciele solanki także mieli tu swój mały kącik Wątek może posłużyć zarówno pochwaleniu się fotką z zaliczonym sreberkiem jak tez wymianie informacji o warunkach pogodowych, obecności ryb w strefie przybrzeżnej, naszych metodach połowu i przynętach. Wiadomo, troci nie łowi się na każdym wyjeździe, dlatego wszelkie informacje są mile widziane. Ja swoich sił w morskim spinningu próbuję trzeci sezon i choroba rozwija się pomimo braku spektakularnych sukcesów
Wczoraj wróciłem z trzydniowego wypadu na Orłowo. Pogoda nie trafiona. Deszcz i porywisty, przeszywający do szpiku wiatr, jednak morze w miarę spokojne-pewnie z racji zatoki- umożliwiało wbicie się w śpiochach do wody bez ryzyka wody za kołnierzem Ryby niestety jeszcze nie podeszły. Miejscowi twierdzą, że za wcześnie Jeden plus wyjazdu to, że wobki pod morską trotkę sobie wytestowałem, a opinie miejscowych wyg były bardzo przychylne
W ubiegłum roku w miejscu ujścia Kaczej miałem o zmierzchu niesamowity odjazd srebrnej torpedy. Ryba poszła skosem w stronę mola i się odpieła Takie miejsca spotkań działają jak magnes
Pytanie
spinnerman
Pozwoliłem sobie założyć odrębny wątek, bo widzę, że temat tu i tam się przewija, a dobrze byłoby żeby wielbiciele solanki także mieli tu swój mały kącik
Wątek może posłużyć zarówno pochwaleniu się fotką z zaliczonym sreberkiem jak tez wymianie informacji o warunkach pogodowych, obecności ryb w strefie przybrzeżnej, naszych metodach połowu i przynętach. Wiadomo, troci nie łowi się na każdym wyjeździe, dlatego wszelkie informacje są mile widziane. Ja swoich sił w morskim spinningu próbuję trzeci sezon i choroba rozwija się pomimo braku spektakularnych sukcesów
Wczoraj wróciłem z trzydniowego wypadu na Orłowo. Pogoda nie trafiona. Deszcz i porywisty, przeszywający do szpiku wiatr, jednak morze w miarę spokojne-pewnie z racji zatoki- umożliwiało wbicie się w śpiochach do wody bez ryzyka wody za kołnierzem
Ryby niestety jeszcze nie podeszły. Miejscowi twierdzą, że za wcześnie
Jeden plus wyjazdu to, że wobki pod morską trotkę sobie wytestowałem, a opinie miejscowych wyg były bardzo przychylne
W ubiegłum roku w miejscu ujścia Kaczej miałem o zmierzchu niesamowity odjazd srebrnej torpedy. Ryba poszła skosem w stronę mola i się odpieła
Takie miejsca spotkań działają jak magnes 
Top użytkownicy dla tego pytania
128
99
79
74
Popularne dni
17 Lis
43
28 Lis
22
26 Lis
18
19 Lis
18
Top użytkownicy dla tego pytania
popper 128 odpowiedzi
STREMER 99 odpowiedzi
gaweł 79 odpowiedzi
Flexx 74 odpowiedzi
Popularne dni
17 Lis 2020
43 odpowiedzi
28 Lis 2020
22 odpowiedzi
26 Lis 2020
18 odpowiedzi
19 Lis 2020
18 odpowiedzi
Popularne posty
spinnerman
Pozwoliłem sobie założyć odrębny wątek, bo widzę, że temat tu i tam się przewija, a dobrze byłoby żeby wielbiciele solanki także mieli tu swój mały kącik Wątek może posłużyć zarówno pochwaleniu się f
Gość Marconi
Trzeba było się oderwać od tragicznych informacji z Ukrainy i zresetować na plaży. Fakt ryby nie było ale pogoda w końcu sprzyjająca na środkowym wybrzeżu. Słoneczko, mała fala, przynęty do moczenia i
Wojciech_B
Wczorajsze rozpoczęcie sezonu było bardzo udane Troćka 69cm z zachodniego wybrzeża.
Opublikowane grafiki
1494 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi