Skocz do zawartości
  • 0

Zakupy Ebay???

mako

Pytanie

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mako jelsi chodzi o ten nick to chyba najwięcej do powiedzenia ma sam Remek. On robi u nich zakupy niemal nałogowo :mellow: I chwała mu za to :mellow: z tego co sie orientuje to sprzęt zawsze jest super zapakowany, tak jak zyczy sobie tego klient, dobry kontakt, i chyba nie ma tez proboemow z PAYPALL. Zresztą z tego co wiem nie tylko on robi u nich zakupy. Śmiało można polecić. Jako ciekawostkę mogę podać ostatni zakup remka - shimano scorpion 1001. Mam nadzieje, że się nie obrazi. Sprawa wyglądała tak:

siedząc sobie w pewne poniedziałkowe przedpołudnie i rozmawiając z remkiem via phone dokonał on zakupu (korzystał z ebay.com) Cała transakcja miała miejsce w poniedziałek ok godz 10-moze 12 max. w czwartek tego samego tygodnia mordka remka uśmiechała się do nowej zabaweczki, która już mogł sobie kręcić. Jakoś tak dziwnie wyszło, ze paczki z Japonii dochodzą szybciej niż nasze Polskie na terenie naszego pięknego kraju :mellow: <_< <_< <_< <_<

• 0

Mifek dzięki za info...

Robie przymiarkę do zakupów u tego gościa Firmy i dlatego moje pytanko...,może jeszcze Remek wtrąci swoje trzy grosze na ten temat...Bo ceny są szokujące...,ale jakoś zawsze był brak odwagi, ale teraz sytuacja troszkę zmusza B)

• 0

Cześć,

Jeszcze pilnuję forum :D

Tak od Ginrinpeche kupiłem już troszkę. Przynęty, kilka multiplikatorów i obecnie kilka szpulek świetnej żyłki toray brawo. Tak więc można powiedzieć, że jestem jego stałym klientem. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń do tej osoby. Zawsze paczka była bardzo dobrze spakowana. Czas realizacji najdłuższy był w przypadku Shimano Conquesta 201DC. Trwało to 10 dni. Najszybciej Scorpion 1001 - w niedzielę zapłaciłem a w czwartek kołowrotek był już w domu (wysłany był z Japonii w poniedziałek). Sprzęt pierwszego gatunku. Nigdy nie zauważyłem nawet najmniejszych oznak zużycia. Ponadto oferty były bardzo korzystne cenowo.

Oczywiście płaciłem PayPal. Uważam, że to bardzo dobry system i można na nim polegać. Używałem go w dwie strony tzn. płaciłem za jego pomocą i ktoś przelewał mi pieniądze na kartę. Wszystko bez najmniejszych problemów.

Cło. Publicznie nie wypowiadam się na ten temat. :mellow:

Pozdrawiam

Remek

• 0

Wiem że aż głupio oczywista odpowiedź: na amerykańskim ebayu :mellow:

Wpisz fishfinder i masz do wyboru, do koloru. Nawet jak nie jest napisane że wysyła do EU to warto się zapytać. Zatwardziali amerykańscy izolacjoniści mają na ogół napisane no internationals.