Robert Crocker Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Pewnie jakiś rasista ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Jeszcze nie kupiłem, wypsztykałem się z kasy i zakup odłożyłem na styczeń, ale raczej zdecyduję się na caperlana. Coś im niebieskie nie schodzą bo już promocję mają Swoją drogą, ciekawe kto wymyślił tę nazwę koloru? Asfaltowy granat Niebieska kurtka jest z edycji limitowanej i dostępna była tylko w sprzedaży internetowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Jeszcze nie kupiłem, wypsztykałem się z kasy i zakup odłożyłem na styczeń, ale raczej zdecyduję się na caperlana. Coś im niebieskie nie schodzą bo już promocję mają Swoją drogą, ciekawe kto wymyślił tę nazwę koloru? Asfaltowy granat Ktoś kto ma rozbudowaną wyobraźnię lub specyficzne poczucie humoru. Wracając do kurtki, dokonałem zakupu, kontraktowy gore tex podobno. Cena przystepna, ale raczej do użytku tylko wedkarskiego. Jak dojedzie to postaram się wrzucić fote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Kurtek daiwa radzę też sobie odpuścić,przecieka po około godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszmenek Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 (edytowane) posiadam Taimen i goretex wojskowy z polarem wolę ten drugi Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Michal Flyfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 I ja się zastanawiam mocno nad kurtką, nawet majlowałem z kilkoma oferentami, ale ... ceny od pińcet w górę, sprawdzić nie ma za bardzo jak i dlatego chyba się zdecyduję na w miarę tanią (150 zł.) wojskową kurtałkę dlatego, że mam spodnie z tej firmy i one dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Kurtka dojechała, na razie bez wiekszych testów. Szwy podklejone, sprawia solidne wrażenie, dwie kieszenie na rzepy na wysokości piersi. Krotkiego deszczu nie puszcza.Dla mnie spoko, do kościoła się w niej nie wybieram, a cena rekompensuje wyglad;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Myślę o takiej samej. Edytowane 3 Lutego 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Od pewnego czasu zastanawiałem się jaką kurtkę sobie kupić... wybór padł na Trapera. Swojego czasu posiadałem zimowo/jesienny kombinezon tej firmy. Złego słowa nie mogę powiedzieć. Przerabiałem Graffa. Uważam, że cena do jakości w przypadku Trapera jest na duży plus. Nigdzie nie mogłem znaleźć informacji na temat kurteczki. Znalazłem temat u nas na forum. Niestety same zapytania, zero odpowiedzi. Wziąłem ją pod lupę. Miłego oglądania I jak kurtka? Zdążyłeś już ją w boju przetestować? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Myślę o takiej samej.Rozmiarowka jest ciekawa, na metce 180/96 i siega mi za cztery litery, a mam 182cm. W klatce ok 115 i polar wejdzie spokojnie. Chciałem dłuższą, a w klacie co najmniej rozmiar w dół. Warto wziąść to pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Wolf Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Kurtka dojechała, na razie bez wiekszych testów. Szwy podklejone, sprawia solidne wrażenie, dwie kieszenie na rzepy na wysokości piersi. Krotkiego deszczu nie puszcza.Dla mnie spoko, do kościoła się w niej nie wybieram, a cena rekompensuje wyglad;)mam ja dwa lata. wyglada jak nowa, przeszła ciezkie testy , polecam. w tej cenie petarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steniu7 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam.Jakiś link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Witam.Jakiś link.Kurtka "dpm mvp", z rozmiarowka jest ciężko, trzeba szukać w różnych miejscach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) Kurtka dojechała, na razie bez wiekszych testów. Szwy podklejone, sprawia solidne wrażenie, dwie kieszenie na rzepy na wysokości piersi. Krotkiego deszczu nie puszcza.Dla mnie spoko, do kościoła się w niej nie wybieram, a cena rekompensuje wygladWojttIle kosztuje taka kurtka? Edytowane 4 Lutego 2018 przez MajKar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Kurtka dojechała, na razie bez wiekszych testów. Szwy podklejone, sprawia solidne wrażenie, dwie kieszenie na rzepy na wysokości piersi. Krotkiego deszczu nie puszcza.Dla mnie spoko, do kościoła się w niej nie wybieram, a cena rekompensuje wygladWojttIle kosztuje taka kurtka?http://armyworld.pl/product-pol-1209-Kurtka-Wojskowa-Brytyjska-DPM-Desert-Gore-Tex-Oryginal-Nowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Kupiłem na alle... w sumie 140zł, podobnie jak w linku powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolta Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Rozmiarowka jest ciekawa, na metce 180/96 i siega mi za cztery litery, a mam 182cm. W klatce ok 115 i polar wejdzie spokojnie. Chciałem dłuższą, a w klacie co najmniej rozmiar w dół. Warto wziąść to pod uwagę.bo tam ma sięgać to kurtka wojskowa na kontrakcie a nie wędkarska kurtka do brodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 To prawda i właśnie dlatego w takim rozmiarze kupiłem, jeśli ktoś o tym nie wie może się rozczarować. Poza tym skończyły się czasy gdy po plecach bezkarnie hulał wiatr???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 I jak kurtka? Zdążyłeś już ją w boju przetestować? :-)Jeszcze nie miałem czasu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Szkoda bo jednak wygląda dobrze a nie ukrywam, że też muszę coś szybko kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Która kurtka jest lepsza pod pstrągowe podchody? Cenowo podobnie.http://allegro.pl/dam-kurtka-oddychajaca-brodzenia-hydroforce-g2-l-i6809347686.html?reco_id=2d0e1d9e-1ac1-11e8-bb44-246e9677f310&ars_rule_id=201 http://allegro.pl/scierra-kenai-pro-wading-kurtka-do-brodzenia-l-i7077162562.html Edytowane 26 Lutego 2018 przez zandermafija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Która kurtka jest lepsza pod pstrągowe podchody? Cenowo podobnie.http://allegro.pl/dam-kurtka-oddychajaca-brodzenia-hydroforce-g2-l-i6809347686.html?reco_id=2d0e1d9e-1ac1-11e8-bb44-246e9677f310&ars_rule_id=201 http://allegro.pl/scierra-kenai-pro-wading-kurtka-do-brodzenia-l-i7077162562.html Tylko Geoff Anderson Raptor Mam 2kę, kupioną tutaj używkę - cholera wie ile wcześniej używaną, jednak w moich rękach jest już od... 4 lat albo więcej i przy odpowiedniej pielęgnacji nic,nie ma prawa się z nią stać. A poza rybami chodziłem w niej do lasu, ciuchrana niemiłosiernie a nadal posiada swoje pierwotne właściwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Tylko Geoff Anderson Raptor Mam 2kę, kupioną tutaj używkę - cholera wie ile wcześniej używaną, jednak w moich rękach jest już od... 4 lat albo więcej i przy odpowiedniej pielęgnacji nic,nie ma prawa się z nią stać. A poza rybami chodziłem w niej do lasu, ciuchrana niemiłosiernie a nadal posiada swoje pierwotne właściwości Niestety, Geoff poza budżetem. Na komplet kurtka i spodnie chciałbym wydać 500-600zł. Pozdrawiam Spinnigista ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_tz Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Od 2012r posiadam komplet Traper Fishing Adventure, ktory kupilem za 400pln w CW. Przez pierwsze 4 lata zero problemów, ciepły i nieprzemakalny. W okolicach 5 roku zaczął przemakac na zgięciach tj na łokciach i tyłku. Rozprułem podszewke i okazało sie że puściły podklejenia szwów. Kupiłem taśme do podklejania i poprawiłem felerne miejsca. Przez kolejny rok było ok ale niestety później podklejenia szwów zaczęły puszczać w większej ilości miejsc więc teraz komplet ten zakładam tylko w suche dni lub wtedy kiedy nie spodziewam się dużego deszczu. Myślę że te 400 zł było dobrze wydaną kasą. Obecnie ten komplet kosztuje nieco więcej nadal jednak jest wart tych pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Niestety, Geoff poza budżetem. Na komplet kurtka i spodnie chciałbym wydać 500-600zł. Pozdrawiam Spinnigista !Przy dobrych wiatrach za 750 dorwiesz SG Black. Mają koledzy i polecają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi