zander3 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Od siebie polecam tego SG 279cm c.w 3-16gram. Lowie nim zaledwie od kilku miesiecy na srodkowym odcinku Odry prawie codziennie po 3-8h i wyjalem juz na niego okolo 50szt miarowych (25-51cm) kleni do tego 2 jazie, troche okoni i okolo 20 miarowych boleni. Najwiekszy 71cm.... Odsetek spadow podczas holu? Brak!Ps. Ostatnio kupilem drugiego takiego samego ze wzgledu na to, ze pierwszego nieszczesliwie polamalem;/ Swietny kijek....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 50 "miarowych" kleni i 20 "miarowych" boleni? licząc od maja jeden bolek dziennie muszę kupić taką wedkę! mój batson nic nie łowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) 50 "miarowych" kleni i 20 "miarowych" boleni? licząc od maja jeden bolek dziennie muszę kupić taką wedkę! mój batson nic nie łowi Tak, Średnio 5-9(a niekiedy nawet kilkanaście sztuk) wyMIAROWYCH kleni podczas jednego wyjazdu. Do tego czasami jakiś bolek lub kilka bolków a czasami ani jednego, bo wiosna i latem moim celem są glownie klenie i jazie:) Ps. Mam 1,5km do Odry i łowię na niej od dziecka niemalże codziennie... aha, a sprzęt jak wiadomo - sam ryb nie lowi:) pozdr. Edytowane 18 Maja 2015 przez zander3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 50 "miarowych" kleni i 20 "miarowych" boleni? licząc od maja jeden bolek dziennie muszę kupić taką wedkę! mój batson nic nie łowi Wędka nie łowi sama. Kolega pisze, że jest prawie codziennie na rybach, a nie przed monitorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Dokładnie jaka by nie była ta wędka to nie(STETY) musimy tak czy inaczej ją nad wodę nosić do tego im częściej tym lepiej :-) Stojąca w szafie zbyt wiele nie złowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Wędka nie łowi sama. Kolega pisze, że jest prawie codziennie na rybach, a nie przed monitorem w takim razie wierzę na słowo bo w wątku klenie i bolenie nie ma żadnego zdjęcia "miarowego" klenia i bolenia. Pzdr. Edytowane 18 Maja 2015 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Miarowy to nie znaczy duży. Na forum są widełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich@ł Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 A czy ktoś spotkał się z tym kijem Fenwick HMX 2,30 2-10g HMX-S762L-F? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafus Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Kamil_Be może Ci o Fenwickach trochę powiedzieć jednak długość 2,30 to stanowczo za mało na Wisłę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A czy ktoś spotkał się z tym kijem Fenwick HMX 2,30 2-10g HMX-S762L-F? Bardziej na pstrąga lub na małą rzekę. Jak już HMX to kluskowaty S962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Mam tego 2,28/3- 18 bardzo miło go wspominam dał radę metrowemu sumkowi ,ładne szczupaki i okonie targał .Dobrze wykonany świetnie trzymał rybki ,czuły sprężysty .Poległ ale nie na rybie tylko z mojej winy . Zasmuciła mnie ta wiadomość że do produkcji wszedł nowy model i prawdopodobnie nici z naprawy mojego .Oglądałem nowego w sklepie wydaje się odrobinę szybszy ma inne przelotki .Część szczytowa z nowego nie pasuje do starego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Witam, podepnę się pod temat, gdyż sprawa dotyczy tego właśnie kija...Ma ktoś z Was może doświadczenia z serwisem SG, w sensie czasu oczekiwania na naprawę, wymianę złamanego patyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Jak monoblank to bywa, że długo (musi być w dostawie). 2-składy raczej szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki:-)Szczęście w nieszczęściu, że to w dwóch kawałkach a w zasadzie teraz już w trzech... Edytowane 1 Czerwca 2015 przez noname Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 To reklamuj przez sklep gdzie zakupiłeś lub wyślij do Katowic, na ul. Kościuszki do serwisu z kartą gw. oraz paragonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Chciałbym odnowić temat. Czy ktoś przez ten czas nabył takowy kij ( w dwu składzie) i miałby chęć coś na jego temat powiedzieć ? Byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Mam taki ale w 1 składzie. Jak dla mnie czulszy od Avida do 18g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Uważaj co piszesz. Kiedyś napisałem, że Finezze jest szybsze i czulsze od LTWS-a to mnie wyznawcy prawie zabili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jestem miło zaskoczony część szczytowa która uległa destrukcji została wymieniona na nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Używam wersji 10-40 od roku głównie do łowienia z brzegu.Po "przesiadce" ze starego Nexave nie żałuję swojego wyboru. Dobrze radzi sobie z przynętami gumowymi 4" - 6" , obrotówkami od 4 do 5 .,woblerami 10 -13 cm o masie powyżej 10 g . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Koledzy z dwuskładami tego kija , czy cw jest realne, bardziej interesuje mnie górne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Spokojnie możesz przeciążać. Jeśli chcesz kij do 18g a chcesz machać po 30g to kup mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dolacze sie do tematu, zastanawiam sie wlasnie nad ta finezze 7-25 250cm . Ile dales za nia ? bo jakos nie mogę jej znalesc . Jako alternarywa dla czulych wklejanek sandaczowych nadasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek007 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 7-25 250cm ? Jest taki model Finezki? Ja mam 7-25 ale 202cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 No własnie może coś koledze się pomyliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi