roost Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 oj tak rzeczywiście Znajomy poleca Dragona Fishmaker'a ale I serię twierdzi że 2 seria jest słabsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A nie ma ktoś na zbyciu kijka jak w temacie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 HelloCzy ktoś posiada w/w kijek i mógłby coś o nim napisać. W necie znalazłem tylko opinie na temat krótszych i o mniejszym c.w. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Witam, kolega ma taki kijek, szybki czuły o bardzo szczytowym ugieciu, bardzo lekki z zapasem mocy, wart uwagi polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejant Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 HelloCzy ktoś posiada w/w kijek i mógłby coś o nim napisać. W necie znalazłem tylko opinie na temat krótszych i o mniejszym c.w. Z góry dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam. Też jestem ciekaw opinii, widziałem ją i wędka pod względem wykonania wygląda bardzo przyzwoicie, nowoczesny styl co na pewno może się podobać. Powiedz Mariusz testowałeś już ją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dolacze sie do tematu, zastanawiam sie wlasnie nad ta finezze 7-25 250cm . Ile dales za nia ? bo jakos nie mogę jej znalesc . Jako alternarywa dla czulych wklejanek sandaczowych nadasie ? Jest model dł. 2,50 ale cw. jest 5-21 g. Spokojnie obsługuje koguta 30 g. 7-25 250cm ? Jest taki model Finezki? Ja mam 7-25 ale 202cm. synek007 jakie w/g Ciebie ma górne cw. kijek który posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek007 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Według mnie max 25 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyciech Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Hmmm tylko 25??? No nic jutro zobacze bo juz nabyłem takowy i wydaje Mi się ze będzie można go nieco przeciażyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek007 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Próbuj kombinuj.Dla mnie komfort to 25 gram.Oczywiscie 25 plus guma. Czasem nawet 15cm. Edytowane 2 Lipca 2015 przez synek007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Czy ktoś mógłby podrzucic zdjęcia z ugieciem tytułowego kija pod obciążeniem np.20,50,100,200g... . Tak jak w bazie ugiec. Byłbym wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Z racji tego, że wujek google milczy na temat tego kija muszę sam poszukać odpowiedzi - czy ktoś z was go użytkuje? Szukam kijka pod smużaki i inne drobiazgi nie większe niż 5 cm i mam kilka pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Miałem dwuskład 3-16 i pod smużaki i małe wobki był ok o ile nie były to większe hornety. 2-12 nie mam pojęcia, jest w trzech kawałkach a spigoty w sg są długie, ciekaw jestem jaka praca kija przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmo Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 A jak było z ładowaniem smużaka wielkości powiedzmy Bromby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Odległość była według mnie zadowalająca, nie wiem ile dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Podepnę się pod temat.Poszukuję lżejszego uzupełnienia dla TBS68MXF.Myślę o TBS610MLXF-czy jakoś tak,a Finezze M1 4-18 g.Kij ma obsługiwać max główki lub koguty do 15 g .Wiem,że pod względem mocy i czułosci różni te patyki przepaść.Ale taka sama przepaść jest w cenie.Może znajdzie się sandaczowiec który mi pomoże?Wodom Cześć i Chwała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Mam ten kijek. Da sie łowić nawet microjigiem. Przesztywnien brak. Kijek idealny pod kleniojazie. Chyba że łowisz w bystrym nurcie większe sztuki. Wtedy brałbym coś mocniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodzic Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 SG Parabellum CC 307cm 9-32g - 2sec, chciałbym zakupić ten kijek, miał ktoś z tym modelem do czynienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodzic Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 naprawdę nikt tej wędki nie trzymał ? więc ja pierwszy nie będę wybiorę coś z dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gondor Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Kamilu miałeś zapewne w rękach obie wersje parabellum do 7 gram. Ta nowsza wersja od starej różni sie wyłącznie zmienionymi przelotkami ? Warto dopłacić do tegorocznego modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa1982 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 zakupiłem model do 35 gr, na sucho sztywna pala, ale już 10 gram plus guma -opad super wyczuwalny, pełna elektryka, polecam ten kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Cze! Szukam nowej wedki podobnej do Bushwhackera 3-18g 228cm do 400zł. Ostatnio mi sie polamal na holu, ale watpie by przyjęli do naprawy, wiec szukam czegos nowego, ale podobnego z dzielonym dolnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Hej. Sprawdź Okumę Black Rock 2,18 lub 2,45 m o cw. 5-25. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek11 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witaj !Jak się nie boisz DRAGONA, to polecam X-treme 2,30 m. 4:21 gr. trochę szybszy lepszy pod sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David2k14 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) mam black rocka 275 na szczupaki. Coś na pstraga bardziej i okonia. BTW: Okuma cięzka, a to ma być lekkie łowienie. Edytowane 22 Października 2015 przez David2k14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Witaj !Jak się nie boisz DRAGONA, to polecam X-treme 2,30 m. 4:21 gr. trochę szybszy lepszy pod sandacza. A mógłbyś coś wiecej o tym kijku napisać, tak się zastanawiałem czy dałby rade 15g z gumka 8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi