kuczko Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Popieram, może nie aż tak drastycznie ale mój avid leży w szafie odkąd zakupiłem finezke 202 4-18. Jeśli chodzi o łowienie sandacza z łodzi avid niestety ma urlop bezpłatny???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariano43 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ta finezze do 18 gram to dwu czesciowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Mam dwie Finezz-ki do 12 gr i 18 gr w 1składzie. ST Avid-y sprzedaję To my znowu odwrotnie...finezki poszły do ludzi a Avidy łowią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 stoje przed wyborem finezki lub lrf pod okonia jakos mnie ciagnie do finezki poniewaz nie ma ona wklejki ale z drugiej strony podoba mi sie praca tego lrf na YT jest sproo filmikow z tym drugim natomiast finezki za bardzo nie mgoe znalezc moglibyscie doradzic co epiej wybrac pod okonie ? na pewno bede lowil na BT roznego rodzaju jigi i mniejsze woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Finezz do 12g ładnie trzyma okonie. Poniżej 20cm teraz się nie trafiają to nie wiem jak to będzie z maluchami. Łowię na delikatnego DS i opad max 14g. Fajna, szybka wykałaczka. LRF macałem w sklepie i powiem że do BT by się nadał ale do jigowania może być za miękki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 ma ktoś z was serie 2 ? (xlnt2)jakimi ciężarami się najlepiej rzuca tymi 3 modelami ?? (czy mają realnie podane c.w. )chodzi mi o górną i dolną granicę 1) SG Bushwhacker XLNT2 213cm 15-50g - 2sec2) SG Bushwhacker XLNT2 243cm 15-40g - 2sec3) SG Bushwhacker XLNT2 213cm 10-40g - 2sec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olabo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 15-50 ogarnia 50g na luzie,można rzucić sporo wieksza przynęta ale trzeba uwazac z dynamiką ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jestem posiadaczek od paru miesięcy 10-40 gr.i 240cm.złego słowa nie powiem super wędka,a co do koloru to dla mnie osobiście nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Cześć,Czy ktoś z forumowiczów miał do czynienia z wędką Savage Gear Custom Coastal spin 274cm 10-30g lub kijem z tej serii? Wszelkie opinie mile widziane. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 http://fishing-test.pl/wdki/23/742 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Kije fajne ale jak macałem akurat ten model to wolałbym WRS-A St.Croix jako szybki uniwersał na rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Łowiłem tym kijem , całkiem fajny jako uniwersał , lekki , czuły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Kije fajne ale jak macałem akurat ten model to wolałbym WRS-A St.Croix jako szybki uniwersał na rzekę. Dzięki, ale moim zdaniem WRS90MHF2 w cenie około 900zł to kiszka. Za 600-700zł była by godna uwagi (moja subiektywna opinia). Niewiele dokładam do WildRivera i mam dużo lepszego AVS90MHF2 (tutaj jestem wstanie wydać tyle ile jest warta). Miałem okazję obejrzeć te dwie wędki i trudno będzie mnie przekonać do WRS-a. Pytałem o SG ponieważ planuję wydać 600-700zł za fabryczną/nową wędkę i nic więcej. Powyżej tej kwoty idę w kręcenie blanków pod siebie.No nic, poczekam do targów lub znajdę SG w jakimś sklepie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 WS86MF2 kupiłem za 5 stówek a WRS86MF2 za 610 chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 WS86MF2 kupiłem za 5 stówek a WRS86MF2 za 610 chyba.To jest moim zdaniem uczciwa cena za te wędki. Super, że trafiłeś na promocje. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 WRS kupiłem po cenie hurtowej na rabacie sklepu. WS lekka używka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) . (nie ten temat) Edytowane 20 Stycznia 2016 przez dziubas123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Odswieżę temat. Potrzebuje kija do przynęt ok 100g jeśli ktoś używa tego modelu to proszę o opinię odnośnie cw oraz ugięcie pod rybą chciałbym aby wędka nie była za sztywną pod szczupaka co powoduje dodatkowe kaleczenie pysków ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Cześć wszystkim! Strasznie miało informacji jest na temat tych kijów w internecie. Jedyną informacją jest test na fishing-test.pl, gdzie kij jest ogólnie opisany jako bardzo dobry. Ja chciałbym zapoznać się z opinią waszą, a nie możliwie że sponsorowanego serwisu wędkarskiego. Czy kij ten jest wart swojej kasy? Podałem gramaturę 2-12g która jest nowością na ten sezon, ale podałem specjalnie gdyż to właśnie ten kij chce kupić pod finezyjne łowienie kleni, jazi i pstrągów, małymi woblerami typu smużaki, obrotówkami w rozmiarze do 2 oraz zwykłymi woblerami tonącymi. Jeżeli ktokolwiek z was miał ten kij w innej gramaturze, również proszę o opinię na jego temat. Kij kosztował będzie ok 650 zł i jak na fabrykę to trochę. Nie mam dostępu do kija w swoim mieście (Rzeszów). Z góry dzięki za informację ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 na youtube masz film z kijem 7-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Film znam, ale czekam na opinie z użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 (edytowane) Skoro kijek jest nowością na ten sezon to miarodajne opinie mogą się pojawić dopiero przy końcunsezonu. Wydaje się więc iż masz alternatywę sam go kupisz przetestujesz lub kupisz coś innego sprawdzonego Edytowane 26 Stycznia 2016 przez pointman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Tak ta gramatura jest nowością, ale tak jak pisalem w 1 poście, chętnie posłucham opinii na temat tego kija w innej gramaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Generalnie od dawna to Parabellum 3-16 była uważana za jeden z lepszych kijów na klenie. Czy warto dopłacać do Coastal-a? Ja bym wybrał Parabelluma. Miałem mocniejszego Coastala w ręku i nie rzucił na kolana za taką cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Skoro kijek jest nowością na ten sezon to miarodajne opinie mogą się pojawić dopiero przy końcunsezonu. Wydaje się więc iż masz alternatywę sam go kupisz przetestujesz lub kupisz coś innego sprawdzonegoWędka to nie kołowrotek, żeby zdać dobrą opinie nie potrzeba miesięcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi