PablovelLoco Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jaasne Uwielbiam takie porównania. Nawet z ikrą w grudniu to nie możliwe Oj tam...u mnie dosyć często zdarzają się takie anomalie... , tu np: takie skromne 92cm z łbem od 110 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Jakiej dlugosci jest dolnik w SG Parabellum 279/ 3-16g. wydaje sie dosc dlugi, zludzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoek3 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 32,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Na zdjęciach wydaje mi się jak by miała dłuższy dolnik. Stare i nowe SG Parabellum Spin mają identyczną długość dolnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Savager Custom Predator Fast Shad 2.58m 3-16gWitam ,panowie czy ktoś miał już ten kij w ręku ,czy na pewno nadaje się do jigowania , jaką ma akcje, (jest bardziej sztywniejszy czy raczej cieplejszy ) ?Waszym zdaniem nadaje się na sandacza na lekko, czy bardziej pod okonia na ciężko ?Jakie jest wasze ogólne wrażenie ,opinia?Poszukuje opinii ponieważ jestem poważnie zainteresowany kupnem ,a w promieniu 150km. nie mam możliwości dotknięcia tego spinningu.Dziękuję z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Witam panowie jako, że jestem już szczęśliwym posiadaczem dwóch kijów Savage Gear, bushwhacker xlnt2 i MPP, z których jestem bardzo zadowolony to przymierzam się do kupna trzeciego (wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia;-). I dlatego mam pytanie czy może ktoś posiada Savage Gear Finezze 5-21g 251cm i mógłby mi powiedzieć jak mu się ten kijek sprawuje, czy jest wart swojej ceny, oraz ogólne wrażenia itd.;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Z racji chwilowo posiadanego czasu połączyłem kilka tematów o Savage gear .Proszę aby o kijach tej marki pisać w tym temacie. Sebo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viciu Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Czy ktoś już miał w ręku nowość z serii finezze a mianowicie finezze drop shot 2,23m cw 2-12g?chce ja kupic pod okonia i zastanawiam sie czy to wklejka czy ma tylko pomalowana szczytowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Dziś dostałem nowość na ten rok od SG czyli Custom Coastal cw 2-12g. Kij świetny jeżeli chodzi o klenie, jazie i pstrągi, jednak kij przyszedł do sklepu od SG w stanie używanym...Co się dzieje z tymi firmami? Cała górna część kija obdarta, lakier na omotkach zmatowiały... Ślepy by zauważył że kij jest używany. Ktoś to miał kupić za prawie 700 zł? Jaja sobie robią z klientów...Kij został zwrócony do SG, zobaczym co powiedzą. Edytowane 9 Lutego 2016 przez wilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molteni Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 A można kolego zapytać w jakim sklepie go zamawiałeś ? A czasami lepiej jest kupić kij bezpośrednio w sklepie mimo tego, że jest trochę droższy. Ale przynajmniej można na żywo ocenić stan sprzętu. Bo zawsze można trafić na kij powystawowy, który był testowany przez wielu potencjalnych nabywców w sklepie. A sam widziałem, że nie które testy są dość drastyczne. Pozdrawiam i życzę więcej szczęścia przy kolejnych zakupach;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Ja mam 2,79 trzy częściowego SG para bellum 2-12 cw kij malina... Edytowane 9 Lutego 2016 przez amstaf358 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 A można kolego zapytać w jakim sklepie go zamawiałeś ? A czasami lepiej jest kupić kij bezpośrednio w sklepie mimo tego, że jest trochę droższy. Ale przynajmniej można na żywo ocenić stan sprzętu. Bo zawsze można trafić na kij powystawowy, który był testowany przez wielu potencjalnych nabywców w sklepie. A sam widziałem, że nie które testy są dość drastyczne. Pozdrawiam i życzę więcej szczęścia przy kolejnych zakupach;-) W sklepie w mojej miejscowości. Nazwy nie będę podawał bo to nie istotne, gdyż kij przyszedł prosto od producenta. Po telefonie do przedstawiciela pracownik sklepu otrzymał informację "Co mnie to ku**a obchodzi" i weż tu żyj w tym kraju Bezpośrednio u SG mam kupić? tak to się chyba nie da Ten kij dziwne żeby był powystawowy bo to nowość 2016, ale obstawiam że to z jakiś zagranicznych targów przyszło. Po kontakcie z SG otrzymalem informację że kije przychodzą bezpośrednio z magazynu w Danii. Ostatnio szczęścia to mi brakuje. Jeszcze afera z Daiwą na choryzoncie, będzie wyjaśniana na najbliższych targach w Poznaniu. Pech mnie prześladuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) LRF 0.5-7cw spasowanie elementow tez nowa pozostawie bez komentarza i na pewno część szczytowa nie jest od modelu 2;10 bo takowa mialem i byl zuipelnie inny szczyt Edytowane 10 Lutego 2016 przez Michci0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 A miałem kupować taki kijek pod okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Z Parabellum CC 0-7g mialem to samo. Wymalowalem grafitem w płynie i troche pomogło.Niestety z jakością produktów i obsługi klienta jest co raz gorzej w SG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 zauwazcie ze czy to dam czy Sava to wszystko na pokrowcach maja kod kreskowy a na nim piekny napis Made in China co tu sie dziwić ze później takie kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Też chciałem zakupić sobie LRF'a pod okonie..Ale sprzedawca w wędkarskim szczerze mi go odradził, nie pod względem samej wędki lecz producenta i problemów z gwarancją. Przytoczył mi przykład klienta, który na wymianę kijka czekał dobre 4 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dlatego kupię mikado na okonia.Ostatnio z mojej winy złamałem inazumę.Wysłałem do serwisu,po niecałym tygodniu przesyłka z powrotem w domu.Myślę nie uznali gwarancji i odesłali...otwieram a tu nowy egzemplarz!!!Bardzo miła niespodzianka i zdziwko że tak mega szybko.Pod kątem serwisu Mikado wypada naprawdę mega,szczerze polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 mi za ukrecony korek w inazumie tez przyslali nowa wedke bez okazania im jakiejkolwiek karty gwarancyjnej czy tez dowodu zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Widzieliście nowy katalog Mikado na 2016 ? Mogą namieszać w średniej półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORKA Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 To jest chyba wątek o wędkach savage gear a nie mikado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Widzieliście nowy katalog Mikado na 2016 ? Mogą namieszać w średniej półce.Mają kije za 500-1000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Mają kije za 500-1000? Pewnie, że mają. Nawet powyżej 1000zł. Nie wiem czemu kolega tak wrogo nastawiony wobec tej firmy, ale jak dla mnie wklejki mikado to nr 1 jeśli chodzi o ten typ wędek na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Nie no spox. Zaraz wyznawcy się zlecą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Mnie tez interesuje czemu kolega pisze o mikado w temacie o savage gear? :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi