Skocz do zawartości

Wędki Savage Gear - pytania, informacje, opinie

dawcaR6

Rekomendowane odpowiedzi

Ja posiadam trzy wędki z SG dwie LRF do 5g i do 10g z obu jestem zadowolony....... :D :D :D

ostatnia to Drop Shot XNLT też byłem zadowolony do czasu gdy złamałem szczytówkę....... :huh: :huh: :huh:

Reklama i marketing na 6+

Pisząc krótko. Serwis firmy SG jest na poziomie bazarowym - czyli "Kup i Spi..........aj."

• Like 1

Dziś dostałem nowość na ten rok od SG czyli Custom Coastal cw 2-12g. Kij świetny jeżeli chodzi o klenie, jazie i pstrągi, jednak kij przyszedł do sklepu od SG w stanie używanym...

Co się dzieje z tymi firmami? Cała górna część kija obdarta, lakier na omotkach zmatowiały... Ślepy by zauważył że kij jest używany. Ktoś to miał kupić za prawie 700 zł? Jaja sobie robią z klientów...

Kij został zwrócony do SG, zobaczym co powiedzą.

Na targach z tym modelem była taka sama sytuacja. Górny element wyglądał jak po ciężkich przejściach w tubie bez pokrowca. Omotki miały pełny mat. Może to jest zamierzone  - taki postarzający design  :ph34r:.

Edytowane przez Dawid.K

Wilu ,możesz opisać akcję tego Customa do 12 gam ?

Akcja fast szczytowa, która pod obciążeniem przechodzi w mocną parabolę. Przetestowany na boleniu na weekendzie i jestem pod wrażeniem zachowania kija. Bardzo ładnie amortyzował odejścia na skręconym do oporu kołowrotku.

Custom Coastal to takie dużo lepsze Parabellum. W tej gramaturze za miękkie pod bolenia, jednak przy cw 7-21 idealne.

Edytowane przez wilu

A co myślicie o Parabellum 2.79 7-23 pod bolenia?

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

W poprzednim sezonie używałem lżejszej wersji 3-16 jako uniwersału. Pod bolenia na lekko spisywał się rewelacyjnie, świetna praca i co najważniejsze żadnych spadów ryb. 7-23 będzie idealny.

• Like 1

Akcja fast szczytowa, która pod obciążeniem przechodzi w mocną parabolę. Przetestowany na boleniu na weekendzie i jestem pod wrażeniem zachowania kija. Bardzo ładnie amortyzował odejścia na skręconym do oporu kołowrotku.

Custom Coastal to takie dużo lepsze Parabellum. W tej gramaturze za miękkie pod bolenia, jednak przy cw 7-21 idealne.

Wilu za ile ten kij można kupić ?

O taaa ,chciałbym żeby mi go przynieśli na na tacy, bym chciał. ;)  Pytanie za ile ten kij można kupić ,a kwestia ile ten kij kosztuje na allegro( bo taka jest sugestia kolegi) to dwie bardzo różniące się sprawy i nie wątpię, że kolega bardzo dobrze o tym wie i dobrze się w cenach wędek orientuje.