perez123 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dzięki @coma to wiem, natomiast pytałem o długość od stopki kołowrotka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 http://viewer.zmags.com/publication/1603a828#/1603a828/20 na stronach 18-20 masz wszystkie wędki przyłożone do linijki - można z niewielkim błędem ocenić odległość od stopki, która będzie się znajdować mniej więcej w połowie uchwytu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadam14 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Używał ktoś z kolegów SAVAGEAR Black Savage Spin 198 2-7g , lub widział ten kijek i mógłby coś o nim więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Adaś łowię tym kijkiem 2 miesiące okonie z plecionką 0.06. Super zestaw pod jaskóły, drop shota w gramatrze 2-6gr. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Adaś łowię tym kijkiem 2 miesiące okonie z plecionką 0.06. Super zestaw pod jaskóły, drop shota w gramatrze 2-6gr. Szczytówka to tubular ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Szczytowka pełna.nie wklejanatubular?-nie wiem,nie znam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Raczej pusta -tubular.Napisałeś nie wklejana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam, szukam opinii na temat Savage Gear Titanium Spinning 2.75m 7-25g. Czy ktoś z was miał z nią do czynienia ? Czytałem ten test: http://www.fishing-test.pl/wdki/23-wdki/520-savage-gear-titanium-spin-ti-s-902l i wygląda obiecująco. Tylko jest mało dostępna, na piranii i plecionie 650+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Będzie też problem z serwisem przez politykę Svensen Sport jeśli chodzi o Titanium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Już zamówione mam nadzieję że się nie połamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Nie kumam tej firmy,a mianowicie mnustwo sprzętu reklamują ktòry nie jest dostępny,albo na zamòwienie.Fajne wędki mają,a jak tu zamówić w ciemno,albo spodnie bez przymieżania.????Wysłałem jakiś czas temu wiadomość do SG odpisali że dystrybucja szwankuje i usprawnią to????Dziwna sprawa.Myślę że chodzi tu o kasę, jak może właściciel małego sklepiku wędkarskiego, zamòwić gumy które kosztują ok.stôwki,"3d pike"kto mu to kupi?lepiej zawalić sklep gumami za 1.80. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 panowie używał ktoś finezki do 18g do drop shota jak wrażenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Coś o seri Black , wygląda to ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaTeRR Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 orientuje sie ktos moze czy skonczyli juz produkowac parabellum 279 3-16g bo nie idzie jej jak na razie sciagnac w zadnym sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Mozna dostac w niemczech, w sklepie int, stollenwerk. Cena 119,95 €. Przesylka do Polski 14,95€ Pzdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Poszukuję użytkowników Finezze 202 7-25g jest jakiś na sali ? Edytowane 13 Maja 2016 przez Wojciech_B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 No co tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Nie mam okazji pomacać więc chciałbym się dowiedzieć ile realnie wyciąga ta węda. Nie chce kupić za mocnej bo już taką mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 35g koguta podbijał i to dobrze. Dół czuć było od 10g plus Duckfin 9. Piszę o monoblanku castingowym i spinningowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Mono już chyba nie sprzedają z tego co widzę to 2 kawałki wszędzie ale to w sumie lepiej bo łatwiej przewozić Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Z tego co mi się wydaje to Finezze podzieli los Titanium. A szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Podbij do Stargardu to zobaczysz, mam ten kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Ja uzywam finezze casta 3-18g w jednoskladzie. Kupilem okazyjnie czy warty pelnej ceny raczej bez szalu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Nie ma takiego więc pewnie podróba to i bez szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Nie ma takiego więc pewnie podróba to i bez szału 4-18 mała pomyłka chyba nie podroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi