Kamil_Be Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Wiem ;-) Ostatnio kupiłem 3-12 sporo poniżej 300 zł. Za tą kasę rewelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Kamil,u nas kupywałeś czy za granicą ? Jak możesz podrzuć link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 W Olsztynie w zaprzyjaźnionym sklepie. Tylko nie wiem czy jeszcze mają... Bass sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Dziś widziałem 4-12g finez w krokodylu we Wrocławiu, mają ją na stanieceny nie pamiętam Edytowane 16 Maja 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Koledzy, a co sądzicie o zakupie Savage Gear MPP Soft Lure 10-30g? Łowienie przede wszystkim rzeka, okonie, szczupak jakiś się trafi, czasami kleń. Gumy 8-10cm, do tego jakieś Salmo 5-7cm, obrotówki maks do 2ki rozmiar. Edytowane 16 Maja 2016 przez mav3rick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Nada się. MPP to bardzo fajna seria kijów w tej cenie. Wolałbym zdecydowanie bardziej niż catane i inne ścierwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtmisiu Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Z SG miałem travela readrunnera 3-18 gr. I ogólnie fajny kijek.Czar jednak prysł po ponad roku od kupna gdy przy zimowych ogledzinach na sucho w domu pękł blank sam z siebie.Możliwe że wcześniej dostał przynętą :/ No cóż zdarza się. Najgorsze jest to że już tego modelu nie robią i o kupnie tej części z serwisu mogę zapomnieć. Wedki z SG po takich doświadczeniach już nie kupię a było w planie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Orientuje się ktoś czy Black Savage drop shot 2-12 to wklejka czy może tubularna pusta szczytówka tylko w pomarańczowym kolorze pomalowana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Przymierzam się do zakupu Finezze Dropshot 2-12 g, od ilu gram zaczyna pokazywać opad ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 I co ,macał już ktoś serię Black ? Jak to się w łapkach mieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Prawie dwa miesiace temu zlamalem parabellum cc. Sklep polecial ostro w ch... robiac mnie w konia ze ja wyslal, a czekal na przedstawiciela bo mu jak przyznal, szkoda bylo kasy na kuriera. Rece opadaja. Dostalem kijek z powrotem... z krzywa przelotka i miekkim lakierem na omotce. Kierownik serwisu z rozbrajajaca szczeroscia przyznal ze poczekam do miesiaca bo juz nie ma szczytowek i glowy nie da ze przyjdzie idealna. Pomozcie, bo nie wiem co zrobic. Gdzie jest kontrola jakosci? Kto przepuszcza takie buble? Dlaczego placac 350 zl za kij slysze od kierownka ze on mi nie gwarantuje ze za miesiac dostane idealny sklad? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Strzel im posta na fejsie, pewnie szybko ogarna sprawe Antyreklamy to sie akurat boja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Moje zdanie takie dziadoska firma i tyle,ceny kosmos ,a jakość bazarowa chiñszczyzna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekOlc Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Koledzy, a co sądzicie o zakupie Savage Gear MPP Soft Lure 10-30g? Łowienie przede wszystkim rzeka, okonie, szczupak jakiś się trafi, czasami kleń. Gumy 8-10cm, do tego jakieś Salmo 5-7cm, obrotówki maks do 2ki rozmiar. Miałem kiedyś MPP Soft Lurę 2,74 10-30... Bardzo lekki kijek, ale jest to wklejanka. Tak jak krótsze MPP, która nią są wklejką bardzo mi leżą, tak ten jakoś nie odchodził i go sprzedałem po 3 miesiącach... Także musisz koniecznie go sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Ja od początku maja używam SG Titanium Spin 2.75m 7-25g rzuty, akcja i praca pod rybą jak najbardziej mi odpowiada i jestem bardzo zadowolony, nie mam zamiaru zmieniać. Trochę krzywo wklejone dwie przelotki ale to masówka więc czego się spodziewać. Nie jest traktowany jak jajko, oberwał parę razy wobkiem w blank, a raz wobek przyładował zdrowo i żadnych uszkodzeń. Oby tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Adrian płacąc około 500 zł za kij akceptujesz krzywo wklejone przelotki? Jak dla mnie to niedopuszczalne, ok, jakby kij kosztował 150 to może bym przyknał oko, ale wątpie, wydajemy nasze ciężko zarobione pieniążki za coś co jest niedopracowane?Jak dla mnie to przymykanie oka na niedoróbki powoduje że kontrola jakości kładzie chu*a na swojej robocie i przez to właśnie trafiają do nas niedoróbki.Ogółem to jestem wpieniony bo ponad 2 miesiące jestem bez kija i bez hajsu. W poniedziałek sklep dzwoni do serwisu, sam też skrobnąłem maila, ciekawe co powie serwis.Jak sie wku* to ich obsmaruje na fb, zobaczymy jak sie wtedy zorganizują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Kolega w SG LRF też miał krzywo wklejoną przelotke, jak oddał na gwarancję to mu odpisali, że chce ich naciągnąć na kasę. zwyczajna paranoja na dodatek czekał na wędkę ponad 2 miesiące a naprawy nie wykonali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Jak tylko pojawiła się na polskim rynku seria parabellum chciałem kupić model 2,79m 3-16g. Zamówiłem kij przez internet, na moje szczęście sprzedawca był, że tak powiem z prawdziwego zdarzenia i poinformował mnie, że niestety z dwóch sztuk jakie ma na stanie oba mają defekt w postaci krzywo osadzonych przelotek,co sam dopiero przed pakowaniem zauważył. Zrezygnowałem z kija gdyż w premierowej serii takie niedoróbki to jawne kpiny z potencjalnego klienta. Skoro już na samym starcie wypuszczali takie kwiatki to widać mają klienta w głębokim poważaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Miałem kiedyś MPP Soft Lurę 2,74 10-30... Bardzo lekki kijek, ale jest to wklejanka. Tak jak krótsze MPP, która nią są wklejką bardzo mi leżą, tak ten jakoś nie odchodził i go sprzedałem po 3 miesiącach... Także musisz koniecznie go sprawdzić.Na następny dzień po moim poście stałem się właścicielem tego kija. Jak dla mnie bomba, praktycznie zero wypięć, lekki i czuły. Dla mnie ogromny skok zważywszy na fakt, że przeszedłem z Catany na tego patyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Na następny dzień po moim poście stałem się właścicielem tego kija. Jak dla mnie bomba, praktycznie zero wypięć, lekki i czuły. Dla mnie ogromny skok zważywszy na fakt, że przeszedłem z Catany na tego patyka.Potwierdzam, że to fajny kij. Używałem do opadu i sprawdzał się całkiem nieźle. Dodam tylko, że 2,74 10-30 na pewno nie jest wklejanką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Witam posiada ktoś może Black Savage Drop shot 223m cw 2-12g rozmyślam nad tym modelem do połowu okoni paprochami na główkach 3g i obrotówkami do nr 2,i czy jest to wklejka czy cały blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Też pytałem i sprawdziłem w sklepie, szczyt wklejony, ale wygląda na kijek który pociągnie i wobka i obrotka 1-2. Nie wiem jak z czuciem.Tyle wiem co potelepałem w sklepie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.Bart Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Witam mam pytanie odnośnie walorów użytkowych kija Savage Gear custom verticale cast do 60 g. Dziękuję za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Adrian płacąc około 500 zł za kij akceptujesz krzywo wklejone przelotki? Jak dla mnie to niedopuszczalne, ok, jakby kij kosztował 150 to może bym przyknał oko, ale wątpie, wydajemy nasze ciężko zarobione pieniążki za coś co jest niedopracowane?Jak dla mnie to przymykanie oka na niedoróbki powoduje że kontrola jakości kładzie chu*a na swojej robocie i przez to właśnie trafiają do nas niedoróbki.Ogółem to jestem wpieniony bo ponad 2 miesiące jestem bez kija i bez hajsu. W poniedziałek sklep dzwoni do serwisu, sam też skrobnąłem maila, ciekawe co powie serwis.Jak sie wku* to ich obsmaruje na fb, zobaczymy jak sie wtedy zorganizują. Hmm mam st.Croixa Avida i też ma krzywe przelotki, głupia sprawa ale znajomy ma 2 Avidy z tą samą dolegliwością Firmy chyba przyzwyczajają nas do niedokładności w produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Uzywa ktos savage black savage spin 231cm cw. 9-32g ? Prosilbym o opinie o tym konkretnym modelu. Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez raist Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi