mariusz-net Opublikowano 5 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 Najchętniej to od 1g plus guma do slidera 10 ale takich nie ma :-) Do 2g i paprochów mam Mikado Lexus do 13g. Do sliderów SG MPP cast 20-60. Mam też Mikado flash zender do 22g i nie jest zły ale krótki i według mnie to on jest mocniejszy. Tak sobie myśle, że przydałoby się coś pośredniego między lexusem i flashem czyli coś od 3g+guma. Ps. Chyba trzeba coś sprzedać, a nie kupować nową :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Witam panowie, Posiada ktoś MPP2 c.w 350g 277cm ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Panowie potrzebuje porady. Która będzie lepsza?? Oraz za i przeciw. Oczywiście będzie używana do połowu Szupaków z kajaka wędkarskiego. Pozdrawiam SAVAGE GEAR SPIN&TWITCH 198cm >50g Savage Gear Wędka MPP2 198cm Spin 20-60gZ góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Pierwsza będzie miękksza i bardziej uniwersalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Nowa seria Savage Gear XLNT3. Jest lepiej, gorzej czy inaczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Nowa to jest ZAWSZE cena,,,reszta to marketingowy bełkot.............. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Nowa to jest ZAWSZE cena,,,reszta to marketingowy bełkot.............. Patrzac na fotki wyglada pskudniej niz No2 lub No1. Jestem rowniez ciekaw jak nowy sposob "pokrojenia wedki" wplyna na akcje i ogolne wrazenie z uzytkowania. Mam tu na mysli travelki. Co ciekawe ten nowy model jest tanszy od tego starego. Pzynajmniej tu w UK. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michciu.96 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 (edytowane) Cześć, co myślicie o tej wędce różni się czymś od poprzedniego modelu?Parabellum CSS 2.79m 7-23g (2019) Edytowane 13 Grudnia 2018 przez Michciu.96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Cześć.SG Black Savage Trigger(cast) 2,49 cw.20-60.Czy ktoś z kolegów używa,wszelkie informacje mile widziane. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert91 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Hej. Czy ktoś miał może już kontakt z nowym trójelementowym SG Parabellum 2,79 2-12 g ? Użytkowałem dwa sezony wersję 2,79 3-16g i byłem mega zadowolony, chociaż brakowało ciut lotności najmniejszym wobkom. Jeśli ta wersja jest tak samo udana, przy faktycznym obniżeniu minimalnego cw to byłbym w niebo wzięty. Idealny dla mnie kijek, sprawdzi się jako trawel przewożony na ramie rowera Jeśli ktoś miał z nim już kontakt lub wie gdzie można go zobaczyć w Krakowie to będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Mam , ten model , ale sprzed paru lat,, sporadycznie używany na klenia i jazia i....okonie..z brzegu.fajny czuły kij z sporym zapasem mocy w dolniku.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roost Opublikowano 5 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Panowie czy ktoś posiada kijek Custom Coastal 2-12g i może coś o nim powiedzieć? Szczególnie chodzi mi o zakres przynęt i akcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Hej, miał ktoś już okazję pomacać nową serię parabellum na 2019? Oglądam w necie i zaciekawiły mnie modele 2,46 cm, jest wersja 3-14 i 7-21. Jakby ktoś miał w rękach to proszę o podzielenie się wrażeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultraast Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 (edytowane) Cześć, ma ktoś mpp2 trigger 10-30g 221cm?Jakie realne cw?Obsłuży 40g np. cannibala 12,5cm + główka 20g? Edytowane 22 Lutego 2019 przez Ultraast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Panowie, ktoś miał już do czynienia z xlnt3, 3-18 g i mógłby porównać akcję do bushwackera xlnt2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 a czego się spodziewasz oprócz nowej ceny...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Spodziewam się charakterystyki bushwackera z wygodniejszym uchwytem kołowrotka i bez prążkowania na blanku i ostatniej przelotki o którą mniej zaplątuje się żyłka.I jeśli tak jest to chętnie go kupię, a jeśli nie to kupię ponownie bushwackera. Edytowane 23 Lutego 2019 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfi Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 obok bushwackera to ten kij nawet nie stałcalkiem inna wedka ta sama nazwa.miałem sprzedałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 obok bushwackera to ten kij nawet nie stałcalkiem inna wedka ta sama nazwa.miałem sprzedałemA co z nia bylo nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfi Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) Inna akcja i slabsze przekazywanie bran do rękidodam ze miałem pierwsza wersje bushwackera xlnt Edytowane 23 Lutego 2019 przez volfi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) tak się koleś Misiaty wypowiedział na temat tego kija którego macał jego znajomy że kolor taki ponury ... kumpel macał i mówi że troszke je "poszybszyli " ale nieznacznie................ Edytowane 23 Lutego 2019 przez delux64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Czy porównywał ktoś MPP 2 221 cm 7-23 g z tym mocniejszym 12-35 g? Czy ten mocniejszy też ma taką małą przelotkę startową? Chcę kij głównie na szczupaka i okazyjnie sandacza. Łowisko to przeważnie wolno płynący kanał do ok 180 cm głębokości. Kij pod gumy max 14 cm, przeważnie 8-12 cm, główki 5-10 g i okazyjnie 12-15 g. Ten do 23 g miałem w rękach ale obawiam sie, że pod większą gumą klęknie, dlatego bardziej się skłaniam do modelu 12-35 g tylko nie wiem czy też taką małą przelotkę ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Mocniejszy się nada w zupełności. Też jest wąska, ale w niczym to nie przeszkadza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Cześć,Z serii SG Parabellum CC co polecacie pod smużaki 1,5-3g. Wersję 3-16 czy 2-12. O tej drugiej jest bardzo mało informacji. Jest pomiędzy nimi jakaś znaczącą różnica? Czy te 3 składy w słabszej wersji się sprawdzają? Doskwiera mi brak czasu na zbudowanie kijka od podstaw i szukam czegoś od ręki w przyzwoitych pieniądzach. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 1 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 (edytowane) mam trzy częsciowego 12 g parabellum, fajny mobilny kij z dużym zapasem mocy w dolniku......idealny pod klenia i jazia,a nawet pod okonia z brzegu.....łowię nim na woblerki,obrotówki,i małe gumki......... Edytowane 1 Marca 2019 przez delux64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi