grunwald1980 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zmieniony dolnik, długość i wygląd. Teraz jest podobny do custom ul. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatB Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jak to ma być kij tylko pod bolki i sandały to jeszcze jest Freams 290 cm 5-35. Niby kij pod trocie ale całą jesień z nim przebiegałem w Warszawie i też z czystym sumieniem mogę polecić. Kijek leciutki, dolnik jak trzeba i wygodny uchwyt (mam starszą wersję, na 2020 coś pomodzili:) No i @Negra się ucieszy bo blank HVF:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) Miałem luviasa na svf i uważam że hvf lepiej przekazuje brania i dalej posyła przynęty. A freams oblukam Już spojrzałem, szkoda że w tej cenie nie ma przelotek Fuji. Chyba brałbym ballistic. Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Negra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi1231 Opublikowano 15 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 (edytowane) WitamZłamałem na łódce przez przypadek szczytową część wędki Finezze 5-25g, 202ccm, może ktoś ma na od sprzedanie, lub wie gdzie można tego szukać?Pozdrawiam Edytowane 16 Grudnia 2019 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 A serwis.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi1231 Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 wędkę dostałem w prezencie i nie zwracałem uwagi na paragon, nie wiem gdzie jest. Po za tym złamałem przez swoją winę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 to nie ma znaczenia że ze swojej winy...po co to mówić....skontaktuj sie z serwisem i spytaj ile by kosztowała ta czesć...to raczej jedyne rozwiazanie...ja tak robiłem jak złamalem szczytówkę od parabelum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amarok Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam. Szukam wędki pod bolenia (+czasami szczupak) przeczytałem sporo na ten temat i wybór padł na: Savagear Custom Coastal Cw 7-23 Jest ktoś kto posiada ten kijek lub posiadał? może w tej cenie (600zł) znajdę coś lepszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Panowie orientujecie się czym różni się parabellum ul od parabellum cc ul ?Mam tą starszą, szczytówka została złamana i zastanawiam się czy zamiennie będą pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Powinna pasowac bo z tego co kojarze to tylko przelotki były inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 4 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Dzięki wielkie, w takim razie skieruje się do serwisu SG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2020 A taka nowa seryjka się pojawiła:https://savage-gear.com/products/rods/salmonoid-rod-series 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Miał już ktoś okazję potrzymać wędkę Savage Gear Salmonoid, albo jeszcze lepiej nią pomachać ? Szczególnie interesuje mnie wersja 5-18g ale info o innych wersjach też mile widziane Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Jano 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Raczej nikt, bo to nowość na 2020. W temacie dotyczącym SG wklejałem niedawno info na temat tych kijów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Widziałem że już niektóre sklepy mają ją w swojej ofercie, stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 https://www.facebook.com/SavageGearSalmonoid/videos/609269776567240/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Wydaje się, że będzie fajny kijek również pod bolki jak i klenio-jazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nie jest to parabellum po lifcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikodem331 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Na pewno cena wyższa ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kineret Opublikowano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Czy ktoś z Was ma porównanie akcji blanków pomiędzy poszczególnymi seriami Parabellum? Parabellum Spin, Parabellum CCParabellum CCS Na pewno zmieniły sie przeloki, uchwyty kołowrotka i katalogowe C.W (zmiana C.W. może być czysto marketingowa), ale czy blanki pozostały te same? O ile W przypadku pierwszej i drugiej serii, różnicę wagową można przypisać do zmiany przelotek, tak w przypadku trzeciej serii redukcja wagi jet już bardzo znacząca - więcej niż możnaby osiągnąć zmianą uchwytu i przelotek, a to zwykle nie wróży nic dobrego... A może ktoś miał do czynienia z trzecią serią i właśnie sobie chwali np. użycie nano-żywicy etc. etc.? Wiem, że może już było gdzieś pisane, ale śledzenie wszystkich wątków jest awykonalne, nawet zimą Będę wdzięczny za każdą konkretną odpowiedź. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadex Opublikowano 28 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Proszę o opinię na temat kijaSavage Gear XLNT3 Trigger Cast 2,51m do 150gMoże ktoś macał w sklepie bądź na targach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Mam ten kijek Stosuję przynęty gumowe od 60 do 130g.Dobrze leży w ręku, dolnik od pazura ma coś ok 43 cm. Waga wędki 215 g więc nie jest za ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zmierz jeszcze raz jak możesz, bo dla wielu to kluczowe info. Z tego co pamiętam miał 40 cm od podstawy pazura do końca dolnika i między innymi dlatego go odrzuciłem, bo był dla mnie za krótki. Swimbait 1DFR ma dolnik o kilka cm dłuższy i dla mnie np. jest ideolo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 42,2 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libery Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Witam! Czy jest podobny temat gdzie mógłbym zadać pytanie o wędki shimano? [emoji28] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi