matpgt Opublikowano 19 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Mam wersje 5-18 279cm oraz 3-10 215cm... łowie tylko na plecionkę i problemu nie mam żadnego. Kijaszki bardzo wdzięcznedzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Czy łowi ktoś na Finezze Softlure 3-16g 250cm i może coś więcej o niej powiedzieć? Lubię te krótkie finezki i znam te dłuższe w mocniejszej wersji, ale nigdy nie miałem styczności z tą do 16g a jestem ciekawy pod jakimi gramaturami najlepiej się zachowuje i jak wypada w porównaniu z innymi. Będę wdzięczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 20 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 A ja jestem ciekawy Custom predator fast shad 258 do 45 może ktoś coś o nim napisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streetart90 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Pleciona zrobiła film o tej serii i teraz jest na wyprzedaży. Obejrzyj na YT. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 A ja jestem ciekawy Custom predator fast shad 258 do 45 może ktoś coś o nim napisacMojemu kumplowi przyszła ta do 65, czuły delikatny szczyt a dalej moooocny kij. Ogólnie kijek bardzo ładnie wykonany. Na te chwile tylko tyle. Szkoda ze nie dali w cascie delikatniejszego sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 I tak jak zrobili film tak znikł niestety No trudno czar prysł ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 I tak jak zrobili film tak znikł niestety No trudno czar prysł ????https://youtu.be/y59Qrat6UQc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 22 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Śmieszna cena 250 zł za takie kijki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 23 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 WitajcieOd dwóch lat używam kijka Mikado Sensual N.G. Spin 260cm 3-18g do łowienia szczupak na lekko , okoń na ciężko.Mam jeszcze kijki 1-7g , 5-25g, 10-30g ale zdecydowanie najczęściej biegam własnie z tym mikado.Kijek wiadomo , mocno budżetowy, ale ryb dał trochę.Od jakiegoś czasu zacząłem wyzbywać się sprzętu budżetowego zastępując go takim z ciut wyższej półki czyli nazwijmy ją średnią.Nadarzyła mi się okazja by zmienić wspomnianego mikado na Savage Gear Custom Predator Fast Shad 258cm 3-16g.Czy to kij który pozwoli mi znacząco na plus zwiększyć walory użytkowe?Może ktoś z Was posiada go i zechciał by troszkę od siebie o nim napisać?Nie mam jak go pomacać przed zakupem , stąd ten temat.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Jeśli w dobrej cenie ,to bierz śmiało. Musisz tylko wiedzieć że to kij bardziej pod gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Może w poniższym wątku coś znajdziesz. https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://jerkbait.pl/topic/69237-w%25C4%2599dki-savage-gear-pytania-informacje-opinie/page-62&ved=2ahUKEwi2xOftwvv6AhXQDRAIHWu5AXoQFnoECA0QAQ&usg=AOvVaw1EUyviNBq1J1gLP2LuEg5D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Savage Gear Custom Predator Fast Shad 258cm 3-16g czy ktoś posiada ten kijek i mógłby opisać pod względem wykonania i użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Cena 299 więc ponoć dobra patrząc na inne sklepy w okolicy 600.Głównie używam gum i wobków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Zamów przez internet, nie obrywają metek przetestuj i zwróć lub zostaw, jak Ci przypasuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Do mnie dojechał kijek sg custom fast shad 258 do 16g na sucho bardzo fajny Kij jutro testy zobaczymy jak się sprawdzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 To daj znać jak się spisuje, jakie przynęty i jaką gramaturę dobrze obsługuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas7 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Przyłączam się do prośby o wrażenia znad wody. Mój dojechał wczoraj i bardzo przyjemny kijek, jednak na test nad wodą na razie brak czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T1000 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 I tak jak zrobili film tak znikł niestety No trudno czar prysł Obserwuj, bo aktualizują co jakiś czas ofertę "top deals" i pojawiają się do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) Tak zauważyłem to. W sumie to nie jest zle daje większe szanse tym cierpliwym???? gdyby wrzucili wszystkie sztuki na raz było by raz dwa i po temacie. Do mnie właśnie jedzie wersja do 45g dzisiaj zamówione wersję do 16g już mam w domu dla mnie w tey cenie kije ogień ???? Napisze coś o kiju wieczorem???? Edytowane 30 Października 2022 przez konrado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł 2804 Opublikowano 31 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2022 Dziś wrzucili 2.20 3-10g udało się go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Cześć, szukam informacji na temat wędki SG4 Fast Game 2,21cm 25-70g spin 2cz - realny cw, akcja, ogólne wrażenia.Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Co do fast shada do 16gr. Kij bardzo lekki fajny szybki ale nie extremalnie szybki nie jest to mistrz rzucania na odległość według mnie są lepsze kije w tym. Szczytowka na sucho przypomina trochę wklejkę moim zdaniem ale nią nie jest i nie pokazuje az tak mocno jak wklejka ale coś na niej widać dobrze czuć w rece za t0 co dzieje sie na koncu zestawu. Mi podoba się uchwyt, korek bardzo fajny widać że dobrej jakości podobnie jak przelotki, ładnie wykonany nie ma nadlewek lakieru itp. Teraz czekam na wersję do 45g powinna być w pon. Będę nad wodą spróbuję zrobić jakieś fotki i wstawić oraz porównać. Jak by ktoś miał pytania zapraszam do wątku lub na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 I do mnie przyszedł custom coastal 274, 10-30gr z promocji z pleciony. Wszystko ładnie wygląda, przelotki prosto wklejone, lakier też dobrze położony. Dolnik dłuższy z pełnym korkiem tak jak lubię. Szybka akcja porównaniu do parabelum. Będzie na sandaczowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streetart90 Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Ja swój egzemplarz odesłalem 274 10-30. Dolnik dłuższy niż w parabellum. Akcja szybka a myślałem że blank będzie bardziej mięsisty. Ogólnie w regularnej cenie bym nie kupił. No i na stronie jest informacja że uchwyt jest Fuji a w rzeczywistości miałem Seaguide podobny jak w parabelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi