resiak82 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Dzięki, może jeszcze się ktoś wypowie bo mam zamiar taką właśnie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 mam od niedawna 210 10-30 g wedka bardzo szybka i czula Kolego, a jak z faktycznym c.w. tego kija? Jak ciężkimi przynętami można nim łowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jednak zdecydowałem się na tego kijka Czekam z niecierpliwością aż przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) Pogrzeb na forum trochę, był już gdzieś temat o tym kijku. Pamiętam że jedną z opinii był fakt że jest to kruchy patyk. PS: Co prawda inne parametry kijka: http://jerkbait.pl/topic/46347-savagear-bushwhaker-228-cm-3-18g/?hl=bushwacker#entry1526763 Edytowane 13 Lutego 2015 przez Majo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Każda wędka którą się ją źle użytkuje można nazwać że jest "krucha". Na forach są również dobre opinie na temat tego kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Kolego, a jak z faktycznym c.w. tego kija? Jak ciężkimi przynętami można nim łowić?według. mnie jest dobre opisany najciezej lowilem soft4play 13cm plus lip scull jest to jakies 26 g i racej nie sprawial zadnych problemow przy wyrzucie.chociaz spotkałem sie z opiniami ze kijek ma podany za duzy ciezar wyrzutu wzgledem mozliwosci . Edytowane 14 Lutego 2015 przez jacob1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 http://www.wedkuje.pl/wedkarstwo,savage-gear-z-serii-bushwhacker-xlnt-228cm-3-18g-243cm-10-40g-mini-recenzja,56182 Tu jest troszkę o tym kijku, jak dla mnie opis tego 2,28 do 18g jest rzeczywisty, tego drugiego nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr210771 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam Kijek jest rewelacyjny ,przede wszystkim bardzo czuły pod rybą wchodzi w głębsze ugięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam Kijek jest rewelacyjny ,przede wszystkim bardzo czuły pod rybą wchodzi w głębsze ugięcie.Do czego bardziej podejdzie wobler,guma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Na moje to wobler jak i guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Kijek przyszedł. Fajnie się prezentuje,w sobote nad jeziorko na pierwszy test Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Mam pytanie do posiadaczy wędek firmy Savage Gear; jaki okres gwarancji dostaliście na kijka? I czy jest to gwarancja producenta czy wypisana na gwarancji sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Mam pytanie do posiadaczy wędek firmy Savage Gear; jaki okres gwarancji dostaliście na kijka? I czy jest to gwarancja producenta czy wypisana na gwarancji sklepu?u mnie był rok na gwarancji producenta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volfi Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja ogarniam tymi wedkami wszystkie moje spinningowe ryby sandacz,okon szczupak, pstrag,zarówno z brzegu jak i z łodki posiadam dwie wersje 3-18 i 10-30, woblerki blaszki gumki jak dla mnie rewelacja w tym przedziale cenowym jakosc wykonania,czułosc,lekkosc trzymanie ryby polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja również miałem rok gwarancji.Niestety kiedy gwarancja się skończyła złamałem szczytówkę i nic się nie da zrobić,gdyż Duńczycy nie produkują już starej serii bushwacker.Serwis pogwarancyjny ładnie się zachował i zaproponował mi zniżkę 100 złotych na busha w tym samym cw. z nowej serii.Fajne kije za tą kasę ale się już nie skusiłem.Kto wie kiedy zakończą produkcję i jak z dostępnością części będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja tez mam rok gwarancji producenta i jestem zadowolony z kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Łowiłem wedkami 3-18 i 10-30 bardzo dobrze je wspominam. Pierwsza była pod pstrąga druga pod sandacza, obie spełniały swoje zadanie bardzo dobrze. w tym przedziale cenowym ta seria to bardzo dobry wybór. Pisałem już to na tym forum nie raz. I podsumowując moje łowienie tymi wędkami to i jedna i druga pomogła mi wyjąć rekordowe dla mnie ryby potok 51cm i sandacz 90,5cm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Łowiłem wedkami 3-18 i 10-30 bardzo dobrze je wspominam. Pierwsza była pod pstrąga druga pod sandacza, obie spełniały swoje zadanie bardzo dobrze. w tym przedziale cenowym ta seria to bardzo dobry wybór. Pisałem już to na tym forum nie raz. I podsumowując moje łowienie tymi wędkami to i jedna i druga pomogła mi wyjąć rekordowe dla mnie ryby potok 51cm i sandacz 90,5cm,Miło takie coś się czyta, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Używałem ten model sezon lub dwa. Bardzo dobry szczupakowy kijek. Miło go wspominam. Używałem go zarówno z brzegu jak i z łodzi. Złowiłem na niego sporo ładnych ryb . Nie miałem spadów. Polecam. Dosyć szybki, czułość wytarczająca. Służył do łowienia dużymi gumami w szczupakowych dołkach. Edytowane 21 Lutego 2015 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisspin Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Ja tez mam rok gwarancji producenta i jestem zadowolony z kijka.Pamiętajcie, że oprócz gwarancji, którą udziela producent jest jeszcze rękojmia, którą udziela sprzedawca i wynosi ona 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPatryk Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Podepnę się do tematu bushwackera . Chodzi mi o 213 cm / 15-42 g czy ktoś używa tego kijka pod koguta ? Jak się zachowuje? I jak pracuje na gramaturach 15-18-20 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlodar Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 również zamierzam zakupić kij niskobudżetowy ale na esoxa pod gumy do 30g - ktoś może się wypowiedzieć na jej temat?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Miał mieć możliwość kolega @Kamil_Be, ale chyba zapomniało mu się. A ja wciaż nie wiem czy szczytówka w tych 5 i 7g jest gruba, czy mi sie tylko wydawało... Edytowane 24 Marca 2015 przez Kuballa44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ja od kilku tygodni używam SG CC Parabelum 279cm. c.w 3-16gram.W/w kijek zrobił już na mnie pozytywne wrażenie podczas pierwszych testów nad wodą, ale zobaczymy jak sprawdzi się na odrzańskich kleniach, jaziach i bolkach... Ps. Po sezonie może coś więcej o nim napisze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) Miałem 3 dostawy tych wędek, ale tego samego dnia rozsyłałem je w Polskę do nowych właścicieli. Teraz mam jeszcze po sztuce 0-7g i 3-16g. W porównaniu do starszych serii na plus. Ciut szybsze na pewno. Model 3-16 wolałabym starszy, ale to moje zdanie. Natomiast nowy 0-7g jest kapitalny :-) Edytowane 24 Marca 2015 przez Kamil_Be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi