biker1 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Ja posiadam trzy wędki z SG dwie LRF do 5g i do 10g z obu jestem zadowolony....... :D ostatnia to Drop Shot XNLT też byłem zadowolony do czasu gdy złamałem szczytówkę....... :huh: Reklama i marketing na 6+Pisząc krótko. Serwis firmy SG jest na poziomie bazarowym - czyli "Kup i Spi..........aj." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Wczoraj w bólach i trudach, w końcu otrzymałem nieużywany kij SG Custom Coastal 2-12g.Polecam pod klenie, jazie i pstrągi. Bardzo dobry kij, szkoda tylko że tyle niemiłych przygód mialem z jego zakupem. Edytowane 12 Lutego 2016 przez wilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Wczoraj dostałeś i już polecasz? No no, szybko łapiesz doświadczenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Wczoraj dostałeś i już polecasz? No no, szybko łapiesz doświadczenie No to ba:) https://youtu.be/XvbHqR1SEug?t=187 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Wczoraj dostałeś i już polecasz? No no, szybko łapiesz doświadczenie Szybki jest jak Szarik w " Czterech Pancernych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaiomega Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Siema, Czy używał któryś z kolegów kija Titanium Spinning 2,58 15-50? Zastanawiam się nad nową szczupakówką do dużych gum, woblerów i mniejszych jerków.Czy jest to lepszy wybór niż Dragon Guide Select Reno Killer 2,45 18-50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 W tym roku serii Titanium już nie będzie. To może oznaczać bardzo utrudniony serwis. Wzrok spigota bezcenny, gdy oznajmiłem mu o dwóch złamanych Finezze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Wilu ,możesz opisać akcję tego Customa do 12 gam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirania Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Do Jerków zdecydowanie Dragon, natomiast na szczupaka tak żeby nie spadał i amortyzował to Titanium będzie zdecydowanie lepsze. Fajny smukły blank i lekka wędka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mejdżor Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A co myślicie o Parabellum 2.79 7-23 pod bolenia? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Dziś dostałem nowość na ten rok od SG czyli Custom Coastal cw 2-12g. Kij świetny jeżeli chodzi o klenie, jazie i pstrągi, jednak kij przyszedł do sklepu od SG w stanie używanym...Co się dzieje z tymi firmami? Cała górna część kija obdarta, lakier na omotkach zmatowiały... Ślepy by zauważył że kij jest używany. Ktoś to miał kupić za prawie 700 zł? Jaja sobie robią z klientów...Kij został zwrócony do SG, zobaczym co powiedzą. Na targach z tym modelem była taka sama sytuacja. Górny element wyglądał jak po ciężkich przejściach w tubie bez pokrowca. Omotki miały pełny mat. Może to jest zamierzone - taki postarzający design . Edytowane 15 Lutego 2016 przez Dawid.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A co myślicie o Parabellum 2.79 7-23 pod bolenia? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu TapatalkaDobry kij na bolenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mejdżor Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dobry kij na bolenie.Jesteś w posiadaniu tego kija? Zastanawia mnie jak sobie radzi z wokbami 7- 12 g na dużej rzece? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Wilu ,możesz opisać akcję tego Customa do 12 gam ? Akcja fast szczytowa, która pod obciążeniem przechodzi w mocną parabolę. Przetestowany na boleniu na weekendzie i jestem pod wrażeniem zachowania kija. Bardzo ładnie amortyzował odejścia na skręconym do oporu kołowrotku. Custom Coastal to takie dużo lepsze Parabellum. W tej gramaturze za miękkie pod bolenia, jednak przy cw 7-21 idealne. Edytowane 15 Lutego 2016 przez wilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawta Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 A co myślicie o Parabellum 2.79 7-23 pod bolenia? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu TapatalkaW poprzednim sezonie używałem lżejszej wersji 3-16 jako uniwersału. Pod bolenia na lekko spisywał się rewelacyjnie, świetna praca i co najważniejsze żadnych spadów ryb. 7-23 będzie idealny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) może komuś się przyda, zestawienie kijków SG Edytowane 15 Lutego 2016 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Akcja fast szczytowa, która pod obciążeniem przechodzi w mocną parabolę. Przetestowany na boleniu na weekendzie i jestem pod wrażeniem zachowania kija. Bardzo ładnie amortyzował odejścia na skręconym do oporu kołowrotku. Custom Coastal to takie dużo lepsze Parabellum. W tej gramaturze za miękkie pod bolenia, jednak przy cw 7-21 idealne.Wilu za ile ten kij można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Allegro lub pleciona nie działa? Czy kolega jest księdzem i lubi mieć na tacy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 O taaa ,chciałbym żeby mi go przynieśli na na tacy, bym chciał. Pytanie za ile ten kij można kupić ,a kwestia ile ten kij kosztuje na allegro( bo taka jest sugestia kolegi) to dwie bardzo różniące się sprawy i nie wątpię, że kolega bardzo dobrze o tym wie i dobrze się w cenach wędek orientuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Finezze w zakupie kosztuje około 3 stówek brutto a na necie chodzi po 450. Wylicz sobie proporcje dla Customa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 cena zakupu sklepu zależy od rabatów jakie ma, więc niekoniecznie każdy kupuje w tej samej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 15-18% to średni rabat na SG w Polsce. Byle sklep może taki mieć. Więc ceny są bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bachamut Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 witam posiada ktoś już tą wędeczke ? jak się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Na targach miałem przyjemność nią pomachać,zrobiła na mnie dobre wrażenie,ale niewiem jak nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi