dragofox Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Posiadam 3 kije z tej serii 3-18g, 10-30g i 15-45g. Jak na ten przedział cenowy kije rewelacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekHH Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 savage gear troutizimo 0-7g Hej!Co myślicie o tej wędce? Warta swojej ceny? http://allegro.pl/show_item.php?item=3487634243 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) kosztowala nowa cus kolo 220 pln i taka cena to lekkie przegięcie.,mowiąc delikatnie.Jak ktos "lubi"kluseczki to prima sort,wedeczka,mam od roku Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Welski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Bartku, witaj na forum. Odpowiadając na Twoje pytanie: za tę cenę, absolutnie nie. Nie warto. Sam kij jest świetny, ale nie za te pieniądze. Gdyby udało Ci się zdobyć go za ok. 200 zł, bierz śmiało, o ile szukasz niezbyt szybkiego patyka do łowienia pasiaków. Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Dienekes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witaj!Tu masz trochę o tym kijku:http://jerkbait.pl/topic/17154-konger-mikros-vs-savage-gear-troutizimo/?hl=%2Bsavage+%2Bgear+%2Btroutizimo Wnioski wyciągnij i zdecyduj sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dla Mnie to jedna z najlepszych okoniówek seryjnych , tylko nie za tą kasę.Koleś przesadził z tą ceną .Jak napisał kolega wyżej za ok 200zeta bierz śmiało, nie pożałujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragofox Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ktoś chyba przesadził z ceną, nowa kosztowała 240zł, ale już jej nie produkują, można jedynie kupić ostatnie sztuki, które są na magazynach sklepowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Z ceną przesadził prawdopodobnie autor wątku :http://fishing-test.pl/wdki/23-wdki/355-savage-gear-troutizimo-0-7g najnowszy komentarz Z drugiej strony teraz nowe są na alle po 369zł. Fakt, jak firma wchodziła na rynek była tańsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hykasy Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Bartek jakbyś chciał to mam na sprzedaż http://allegro.pl/unikat-savage-gear-0-7g-troutizimo-i3534521035.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekHH Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Nie, już dokonałem innego wyboru Ale fajna cena, jakbym miał kasę to bym kupił. A tak to musi znaleźć innego szczęśliwego nabywcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Savage Gear MPP Predator Spin 244/90g Ktoś miał przyjemność połowić? Jak wrażenia? Interesuje mnie zwłaszcza ciężar wyrzutowy bo znalazłem odmienne opinie.. Najbardziej skrajna mówi o tym że da rade machać ponad 150 gram.. w takim wypadku zastanawiał bym się nad tym do 50 gram.. Jak z czułością tych kijków? Jaka minimalna waga przynęty przy której jest komfort? Akcja rzeczywiście fast? Przelotki dają radę? Z tego co widziałem na zdjęciach to dolnik strasznie długi.. Pozdrawiammatpgt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Łowiłem tym kijem na odrze w centrum Wrocławia, rzucałem przynętami od 17 - 28g i kij dobrze ładował,pukniecie sandaczy było dosyć dobrze wyczuwalne ale jeśli o wyczuwanie pracy przynęty itp.- kiepsko.Bardzo dobrze wykończone wędzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Odkopię temat. Łowił juz ktoś tym modelem? (SavageGear MPP Spin&Twitch MH-35g 198cm). Jak zachowuje sie przy np kogutach 25-30g? Od ilu gram mniej więcej sie zaczyna? Jak z czułością i wskazaniem opadu i brań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr210771 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wędka Savage Gear Titanium Spin 290cm/12-36g Witam wszystkich mam pytanie czy może ktoś ma ten spining i może się podzielić opinią o nim . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylW1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Piotrek,ta wędka to poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Miałem do czynienia z Titanium Spinem ale w wersji 2,75 10-32 gr . Piękne ugięcie , wykonanie super , jakość na najwyższym poziomie . Niczym wędeczka z pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr210771 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Koledzy a jak wędka zachowuje się pod rybką chodzi też o czułość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Savage Gear Bushwhacker 228cm / 3-18g Witam, czy ktuś ma i cuś powie jak ten kijek się spisuje?Chodzi mi o dolny zakres tzn jak się spisuje przy 3g z paprochem.Szukam kijka który obsłuży małe twisterki z 3g i da rade z gumką 7cm na 10g główce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mam od 2-3lat używam właśnie do lekkiego gumowania. Lekka wędka, czuła szczytówka ale nie tak miękka jak w wklejankach co mi bardzo odpowiadało bo wolę pełne wędki. Ostatnio na płytkiej 2metrowej wodzie łowiłem okonie zestawem nanofil 0,06 + paproch na 2,5gramowej główce i było zacnie - przynęta leciała daleko a brania i stuknięcia o podwodne przeszkody dobrze wyczuwalne. 10g i 7cm powinna obsłużyć bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mam od 2-3lat używam właśnie do lekkiego gumowania. Lekka wędka, czuła szczytówka ale nie tak miękka jak w wklejankach co mi bardzo odpowiadało bo wolę pełne wędki. Ostatnio na płytkiej 2metrowej wodzie łowiłem okonie zestawem nanofil 0,06 + paproch na 2,5gramowej główce i było zacnie - przynęta leciała daleko a brania i stuknięcia o podwodne przeszkody dobrze wyczuwalne. 10g i 7cm powinna obsłużyć bez problemu.Właśnie to zamierzałem usłyszeć, dzięki w pierwszym poscie już mi pomogłeś.Zapytam jeszcze jak z ugięciem tego patyka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Od 1,5g będziesz ladnie juz rzucał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 http://fishing-test.pl/ft/foto/wedki/bushwhacker/bushwhacker011.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Dzięki za link, widziałem opis na fishing test ale chciałbym wiedzieć jak inni użytkownicy go oceniają. Edytowane 21 Stycznia 2014 przez Wesol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Do mnie własnie dzisiaj doszla ta wędeczka ten sam model i póki co jestem zadowolony .Mam nadzieje że w niedziele uda mi sie wyjść z nią na testy tak że wtedy coś napiszę jak nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Powodzenia na testach a jak zapomnisz się podzielić wrażeniami to przypomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi