lukas202 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Zamieszam i dodam ze wyszla nowa wersja Savage Gear Bushwhacker XLNT 2. http://www.fishingmegastore.com/savage-gear-bushwhacker-xlnt2-rod~24214.html?&housecode=sv13894 Sprzedawca powiedzial ze ma troche zmieniony blank i akcje. Jest tez podobno jeszcze lzejsza.Jak możesz zapytaj sprzedawcy co się zmieniło między starszym a nowszym Bushwhacker -em, w Polsce są chyba jeszcze niedostępne.Z tego co ja słyszałem , blanki te same tylko w nowej szacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jak możesz zapytaj sprzedawcy co się zmieniło między starszym a nowszym Bushwhacker -em, w Polsce są chyba jeszcze niedostępne.Z tego co ja słyszałem , blanki te same tylko w nowej szacie...Sa dostepne między innymi w sklepie wysyłkowym salonu wędkarskiego Fishing-Mart.http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/savage-gear-bushwhacker-xlnt2-g5-a3-p2098-k14761.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Rzeczywiście są, nie dopatrzyłem trochę... Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Lzejsze nie zawsze znaczy lepsze, tymbardziej w chruscie, ktory lubi sie zlamac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Lzejsze nie zawsze znaczy lepsze, tymbardziej w chruscie, ktory lubi sieNie wiem skąd wzieło sie to wasze okreslenie chrust, ale wszystko da sie polamac nawet wedki na blankach cud miód z USA-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 To jerkbait.pl na litość boską. Tu się wielbi jakość, nie taniochę ze stojaka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 To jerkbait.pl na litość boską. Tu się wielbi jakość, nie taniochę ze stojaka.No niestety to jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 http://jerkbait.pl/topic/34593-savage-gear-bushwhacker-228cm-3-18g/Tu jest jeszcze kilka opinii o kijku zwanym chrustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No niestety to jerkbait.pl Nikt tutaj nikogo na siłę nie trzyma. Jesteś na jerkbait od 4 listopada a już zdążyłeś do siebie zrazić szerokie grono użytkowników. Jest tyle innych forów internetowych po co się męczyć skoro towarzystwo nie odpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Zatem strząsnijmy pył z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie wiem skąd wzieło sie to wasze okreslenie chrust, ale wszystko da sie polamac nawet wedki na blankach cud miód z USA-a.Wedki na blankach z usa da sie polamac fakt, chrust lamie sie sam nie bierz tego do siebie, sam czesto lowie chrustem, nie mam super kijow z pracowni ani japonskich kolowrotkow, ale nazywajmy rzeczy po imieniu, chociaz z calych sil chcielibysmy aby nasze kije podobaly sie innym tak jak nam sie podobaja to i tak chrust chrustem pozostanie.Nie zmiania to faktu ze da sie tym lowic i to calkiem przyjemnie glowa do gory, polamania raczej zyczyl nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Wedki na blankach z usa da sie polamac fakt, chrust lamie sie sam Zadna wędka nie zlamie sie sama, chyba ze sie jej dopomoze np. klapą od bagażnika. Jak sie uzywa zgodnie z przeznaczeniem - np. nie idzie z premedytacja na szczupka z wedka do 12g - i nie przeciaza blanku ciezszymi niz c.w przynetami to sie nigdy nie zlamie w normalnych warunkach. Za to wspomniana klapa od bagaznika zlamie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Oprócz ugly sticka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Oprócz ugly sticka Jak zwykle są wyjątki od reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Wędka Savage Gear Bushwhacker XLNT 243 15-50g opinie Jak w temacie, czy któryś z Szanownych Kolegów miał do czynienia z tym kijem? Trzeba wybrać prezent pod choinkę, a że akurat przyda mi się coś cięższego do łowienie z pontonu/ łodzi, zwróciłem uwagę na ten kijek:) Przynęty, to przede wszystkim gumy na główkach 25-40 g,ale też wobki i duże obrotówki Łowiska? Przede wszystkim rzeki...Wisła, Bug... Ostatnio trochę ryzykowałem, jak na Black Rocku do 30g machałem główką 30-35 g z dość dużymi gumami Szukam kija dość uniwersalnego, więc mogą być inne modele, liczę na Waszą pomoc Edytowane 14 Marca 2016 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Witaj Kolego, ja też jestem na etapie szukania seryjnego kijka o podobnych parametrach i wybrałem coś takiego : Savage Gear Multi Purpose Predator 244cm >50gcena jest bardzo atrakcyjna bo ok 220 zł i dosyć pozytywnie wypada na testach fishing-test. Niestety nie miałem go w rękach, gdyż nie ma go w sklepach,które odwiedzałem i chyba zostaje sklep internetowy. Oczywiście to tylko sugestia, bo zapewne znajdą się się tacy co napiszą - nie ma a pisze Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie wiem jak ten 15-50 ale w moim 15-42 w miarę komfortowo łowiło się do 30gr więc pewnie tu będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa68 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Używam lżejszych XLNT DO 18,30 i 40gr mam wrażenie ,że górny wyrzut jest trochę zawyżony ale kije warte są swojej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Potwierdzam mam XLNT 10-30g bardzo przyjemny kijek bardzo dobrze radzi sobie z przynętami do 25g i cena atrakcyjna pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Witam wszystkich.Dzisiaj przychodzę z zapytaniem na temat kijka SG, a dokładnie Savage Gear Parabellum 3-16g 279cm. Czym kijek na 2015 będzie się różnił od tego z 2014 roku. W tej chwili już nie produkują tego modelu ^^ na 2014 więc nie mam dostępu do tej wędki. Poszukałem trochę na temat tego kijka i nie znalazłem nic, ale może tutaj będzie ktoś ,,ogarnięty" na temat tego modelu i myślę, że odpowiedzi przydadzą się nie tylko mi Pozdrawiam Łukasz Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander3 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Również przyłączam się do powyższego pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) . Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) model 3-16g. (Rożnica: zmieniają sie tylko przelotki.) Edytowane 11 Grudnia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Od lutego chyba będę miał nowe Parabellumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 A jakie przelotki będą w 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi