dz24 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 @Wil czytaj ze zrozumieniemSkąd masz takie informacje, że modelu 3-16g. w 2014 nie było. Polecam zmienić sklep, lub poszukać godniejszej prawdy u źródeł. Na sezon 2015 seria PARABELLUM CC (Coil Control) otrzymuje delikatny mod w design, oraz nową serię przelotek produkowanych specjalnie dla SG. COIL CONTROL GUIDES. Na wzór występujących już na rynku serii (K) Fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Był taki model. Tylko jak kupiłem to wędka była nie ,,dopracowana" i musiałem odesłać na gwarancję. Wędka nie została zwrócona i dostałem tylko informację, że ten model nie jest już produkowany i z serii Parabellum bedzie nowy model na 2015rok. W takien sytuacji została mi zwrócona gotówka. Edytowane 11 Grudnia 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Powiem Ci że gdybym to ja miał taką firmę to wysłałbym Ci ten nowy model, nie patrzac ze jest ciut droższy. Trzeba dbac o klijenta bo to dobra inwestycja, podstawy przedsiebiorczosci nie zaliczone. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez mtz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Był taki model. Tylko jak kupiłem to wędka była nie ,,dopracowana" i musiałem odesłać na gwarancję. Wędka nie została zwrócona i dostałem tylko informację, że ten model nie jest już produkowany i z serii Parabellum bedzie nowy model na 2015rok. W takien sytuacji została mi zwrócona gotówka.@will jak możesz to napisz w jakim stopniu była "niedopracowana" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 nowe przelotki to: Coil Controll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jak znajde zdjęcie to wtedy opisze bo bez zdjecia ciezko opisac. Zdjęcie opisuje wszystko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Parametry kijka fajne, ciekawe jak kijek ? również przyłączam się do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kijek na sucho jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Kijek na sucho jest rewelacyjny a na mokro jeszcze lepszy http://fishing-test.pl/wdki/21-polecamy-wdk/334-savage-gear-parabellum-spin-279m-3-16g Edytowane 12 Grudnia 2014 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Nie miałem okazji machać, ale też myślę, że na ,,mokro" będzie o wiele lepszy. Czytałem wiele opini na różnych portalach i nie tylko ja mam takie spostrzeżenie co do tego kijka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Chętnie bym takiego przygarnął, ale w używce.Kiedyś nowe chodziły po 3 stówki, potem powariowali i cena wzrosła do 4 stówek i więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Tak tak ceny wzrosły. Sam płaciłem miesiąc temu za ten kijek 405zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Chętnie bym takiego przygarnął, ale w używce.Kiedyś nowe chodziły po 3 stówki, potem powariowali i cena wzrosła do 4 stówek i więcej... Tak tak ceny wzrosły. Sam płaciłem miesiąc temu za ten kijek 405zl Potwierdzę jedynie info kolegi @Wil , nie ma już na stanie modeli z 2014. Jedyna szansa szukać gdzieś po sklepach lub czaić się na używkę. Dostawy nowej serii 2015 juz niebawem w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Powiem Ci że gdybym to ja miał taką firmę to wysłałbym Ci ten nowy model, nie patrzac ze jest ciut droższy. Trzeba dbac o klijenta bo to dobra inwestycja, podstawy przedsiebiorczosci nie zaliczone.Byłbym zadowolony :D szczególnie gdy w wieku 15lat musze czekac jeszcze rok na zdobycie jakiejś pracy, a teraz jedynie po znajomości roznosze ulotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Posiadam kilka wędek SG, i musze powiedzieć że kije z pierwszego roku produkcji, kiedy firma wkroczyła na rynek były super, dopracowane w kazdym szczególe, nie można było się do niczego przyczepić,jednak z kolejnymi latami było gorzej, zawsze były jakieś niedoróbki, kiedyś nawet dostałem takie cudo, które odrazu poszło na wymiane:ten z góry to SG parabellum 7-23gten na dole to SG parabellum 3-16g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ooooooo właśnie tak tak. Dostałem taki sam kijek 3-16g. Nie dopracowany przy tej rękojeści i u mnie też od razu poszedł na reklamacje. Dostałem tylko wiadomość(j.w. ^^^) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja te Parabellumy po 330 zł sprzedawałem Kije są super, pięknie wykonane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Oo to ja chyba przepłaciłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Ja te Parabellumy po 330 zł sprzedawałem Kije są super, pięknie wykonane.Ha, nawet wiem kto kupił Będę miał chwilę (pewnie w poniedziałek) to się przyjrzę tej rękojeści w moim kijku ale raczej jest ok bo pewnie już bym zauważył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Też bym wylukał gdyby było coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Moim zdaniem powinni się bardziej przykładać do produkcji tego modelu, bo pewnie nie tylko ja miałem taką sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Aż wyciągnąłem swój kij z szafy żeby obejrzeć. Gra gitara! Kijek jest naprawdę ok,lekki,dobrze trzyma rybę i ładuje przynęte. Dodam że jest to mój drugi SG,pierwszy przegrał konfrontacje z drzwiami samochodu,drugi kupiłem od kolegi z forum za parę groszy w stanie idealnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Witam, Wrozenie z fusow powiedzialo, ze kije beda super chociaz dopiero sie robia, z woskiem juz nie bylo tak latwo bo wyszlo, ze moga miec za duze przelotki. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 a na mokro jeszcze lepszy http://fishing-test.pl/wdki/21-polecamy-wdk/334-savage-gear-parabellum-spin-279m-3-16g taaak, fenomenalny test ... My postanowiliśmy sprawdzić przede wszystkim funkcjonalność wędki oraz wykorzystane do budowy materiały. a jaki rzeczowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtz 25 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) Szkoda że nie produkują krótkich wedek od tym c.w. Chętnie bym kupił wtedy. Są UL ale to tylko do najmniejszych przynet sie nadają. Ogólnie seria mi sie bardzo podoba, postawiono na prostote, bez fajerwerków. Rękojeść zakonczona spłonką pocisku robi fajne wrażenie. Edytowane 12 Grudnia 2014 przez mtz25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi