Skocz do zawartości

Wędki Savage Gear - pytania, informacje, opinie

dawcaR6

Rekomendowane odpowiedzi

@Wil czytaj ze zrozumieniem

Skąd masz takie informacje, że modelu 3-16g. w 2014 nie było. Polecam zmienić sklep, lub poszukać godniejszej prawdy u źródeł. Na sezon 2015 seria PARABELLUM CC (Coil Control) otrzymuje delikatny mod w design, oraz nową serię przelotek produkowanych specjalnie dla SG. COIL CONTROL GUIDES.  Na wzór występujących już na rynku serii (K) Fuji.

Był taki model. Tylko jak kupiłem to wędka była nie ,,dopracowana" i musiałem odesłać na gwarancję. Wędka nie została zwrócona i dostałem tylko informację, że ten model nie jest już produkowany i z serii Parabellum bedzie nowy model na 2015rok. W takien sytuacji została mi zwrócona gotówka.

Edytowane przez Wil

Był taki model. Tylko jak kupiłem to wędka była nie ,,dopracowana" i musiałem odesłać na gwarancję. Wędka nie została zwrócona i dostałem tylko informację, że ten model nie jest już produkowany i z serii Parabellum bedzie nowy model na 2015rok. W takien sytuacji została mi zwrócona gotówka.

@will jak możesz to napisz w jakim stopniu była "niedopracowana" ??

Chętnie bym takiego przygarnął, ale w używce.

Kiedyś nowe chodziły po 3 stówki, potem powariowali i cena wzrosła do 4 stówek i więcej...

Tak tak ceny wzrosły. Sam płaciłem miesiąc temu za ten kijek 405zl

Potwierdzę jedynie info kolegi @Wil , nie ma już na stanie modeli z 2014. Jedyna szansa szukać gdzieś po sklepach lub czaić się na używkę. Dostawy nowej serii 2015 juz niebawem w sklepach.

Powiem Ci że gdybym to ja miał taką firmę to wysłałbym Ci ten nowy model, nie patrzac ze jest ciut droższy. Trzeba dbac o klijenta bo to dobra inwestycja, podstawy przedsiebiorczosci nie zaliczone.

Byłbym zadowolony :D :D :D szczególnie gdy w wieku 15lat musze czekac jeszcze rok na zdobycie jakiejś pracy, a teraz jedynie po znajomości roznosze ulotki :P

Posiadam kilka wędek SG, i musze powiedzieć że kije z pierwszego roku produkcji, kiedy firma wkroczyła na rynek były super, dopracowane w kazdym szczególe, nie można było się do niczego przyczepić,

jednak z kolejnymi latami było gorzej, zawsze były jakieś niedoróbki, kiedyś nawet dostałem takie cudo, które odrazu poszło na wymiane:

ten z góry to SG parabellum 7-23g

ten na dole to SG parabellum 3-16g

Zdj_cie_0024.jpg

Aż wyciągnąłem swój kij z szafy żeby obejrzeć. Gra gitara! Kijek jest naprawdę ok,lekki,dobrze trzyma rybę i ładuje przynęte. Dodam że jest to mój drugi SG,pierwszy przegrał konfrontacje z drzwiami samochodu,drugi kupiłem od kolegi z forum za parę groszy w stanie idealnym ;)

Szkoda że nie produkują krótkich wedek od tym c.w. Chętnie bym kupił wtedy. Są UL ale to tylko do najmniejszych przynet sie nadają. Ogólnie seria mi sie bardzo podoba, postawiono na prostote, bez fajerwerków. Rękojeść zakonczona spłonką pocisku robi fajne wrażenie.

Edytowane przez mtz25