Tommek Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Witam,Szukam sprawdzonego fachowca do gruntownego przeglądu silnika yamaha 2T 25KM, najlepiej w Warszawie. Silnik był już u kilku "fachowców" i niestety problemy dalej występują. Edytowane 5 Lutego 2016 przez Tommek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 evin Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 a co za problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Delux Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Poszo pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 a co za problem?NIby żaden, silnik się gdzeje(zapala się czerwona lampka) podobno mankament został już naprawiony ale chcę się jeszcze upewnić. Do tego silnik zaliczył kąpiel. Został potem rozebrany i wysyszony ale... chcę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To ja tez sie podczepie i prosze o namiary. Problem z 30KM 4suw Tohatsu odpala, ale pracuje kilkanascie sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Tomek ja swoją Yamkę oddaję do Maćka z Wawra, polecili mi go koledzy,że najlepszy w Wawce, no i nie żałuję, super fachman Jak byś był zainteresowany pisz śmiało, dam namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk1125 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To ja tez sie podczepie i prosze o namiary. Problem z 30KM 4suw Tohatsu odpala, ale pracuje kilkanascie sekundDarek,Podobne problemy powodował u mnie zabrudzony gaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bomber Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Ale u mnie sa wtryski i mechanik ze mnie kiepski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urasenty Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Podczas pływania czy na wolnych zapala się czerwona lampka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tommek Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Podczas pływania i potem trzeba wrzucić na luzz i poczekać chwilę aż zgaśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alfilo Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam. Ma ktoś namiary na kogoś kto by wymienił rozrząd w honda bf50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urasenty Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Podczas pływania i potem trzeba wrzucić na luzz i poczekać chwilę aż zgaśnieMiałem kiedyś te same objawy.Silnik zaliczył kilku mechaników i nikt nie znalazł przyczyny. Zawiozłem go do serwisu tam gość kazał mi wymienić śrubę. Podobno straciła na obwodzie i silnik przekrecał obroty i automatycznie zapalała się czerwona lampka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tommek
Witam,
Szukam sprawdzonego fachowca do gruntownego przeglądu silnika yamaha 2T 25KM, najlepiej w Warszawie. Silnik był już u kilku "fachowców" i niestety problemy dalej występują.
Edytowane przez TommekOdnośnik do komentarza
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi