Skocz do zawartości

Daiwa Turnament-Z 2500iA... Opinie!!!

LASOTA1974

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, cały ten wątek od początku pachniał mi próbą wsparcia sprzedaży na all...

Swoiste pozycjonowanie, w które daliśmy się wciągnąć.

Nic to, bo ostatnich kilka postów wyjaśniają wartość tego kołowrotka :)

Ojej, taki chytry plan pójdzie się.....

Edytowane przez DonPablo

Panowie, cały ten wątek od początku pachniał mi próbą wsparcia sprzedaży na all...

Swoiste pozycjonowanie, w które daliśmy się wciągnąć.

Nic to, bo ostatnich kilka postów wyjaśniają wartość tego kołowrotka :)

Ojej, taki chytry plan pójdzie się.....

Czego ludzie nie zrobia dla paru zlotych przy sprzedazy kolowrotka.

Niesamowite :)

W drugim poście to podejrzewałem... . 

Bardzo dobry młynek. Użyj, to się przekonasz.

Rewelacyjne nawijanie pod rancik.

Metalowe boczki rotora. W następcy ZC juz był plastik.

Minusy to waga i słaba oporówka. Praca też nie do końca maślana. Brak podparcia piniona z jednej strony.

A właściwie nie pytasz po to , aby ocenić jego wartość i puścic na giełdzie ? ;)  :ph34r:

Taki trend ostatnio widać.

I tak wolę kanciaki.

• Like 3

Jak chciał handlu to mógł wystawić na all....... a nie wciągać kolegów w bezsensowne pisanie cel był jeden.

To potrzymaj brachu dalej w szafie tego świętego grala jeszcze dwadzieścia lat i wystaw za 4300.

To jak czego wszystkim i sobie życzę do żyję to padnę nie na zawał ale ze śmiechu.

Pa i czołem nie wiem skąd się wziołem.

Wiem, że to czytasz i nie miej pretensji do nas tylko do siebie.

Kończę i przeskakuję na giełdę kupić jakąś niesamowitą okozję dnia to jak ruletka jednemu zabierze drugiemu da :-)

Edytowane przez brig
  • Like 1

Internet ma długą pamięć w szczególności dla "kolegów", którzy za kilka stówek potrafią się sprzedać. Niestety długie lata upłyną nim zaufanie do nich wróci; każdy z nas podałby z pamięci takich użytkowników, których moje wnuki będą wytykać palcami ;)

• Like 2

Dziękuję za takie zainteresowanie tematem....nie będę odnosił się do tych komentarzy...młynek wystawiony na aukcji all.. zgodnie z prawem.cena wystawiona zgodnie moja decyzją...nikogo nie naklaniam do kupna...ale rozumiem ze jest zima i trzeba coś pisać...jakbym zaproponował młynek za 500 zł to by była szydera ze tanio..ale wtedy by nie było tylu komentarzy...a...młynek jest NOWY i taka jest moja cena i tyle....zamykam temat i nie będę więcej tego komentował..pozdrawiam wszystkich????