psd27 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ale dzisiaj Kolego w Japonii jego realna cena to okolica 32-35tys jenów (bez cła, przesyłki, itp, itd....).I żeby uciąć dziwne pytania - za "realną" uważam wylicytowaną na aukcji na yahoo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Zgadza się, tyle co podałes kosztuje wieloletnia używka,ja podałem(pokazałem)ile w tamtych czasach kosztował nowy z3000ia,nie był to tani kołowrotek-wart mysle swojej ceny. Edytowane 9 Lutego 2016 przez jogger1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja nie pisalem o uzywce, tylko nowce sztuce pudelkowej sprzedawanej w Japonii jako "New". Kołowrotek ma już swoje lata, a nie jest tak "kultowy", jak millenium. A cena katalogowa, jest tylko cena katalogową.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) @ jogger1 opamietaj sie Nowke w stylu tej na allegro to mozna kupic juz ponizej 15 000. Spedzielm ostatnie 4 miesiace na yahoo jp i sie takich kolowrotkow naogladalem od groma. Edytowane 9 Lutego 2016 przez Luckyguliver 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Panowie, cały ten wątek od początku pachniał mi próbą wsparcia sprzedaży na all...Swoiste pozycjonowanie, w które daliśmy się wciągnąć.Nic to, bo ostatnich kilka postów wyjaśniają wartość tego kołowrotka Ojej, taki chytry plan pójdzie się..... Edytowane 10 Lutego 2016 przez DonPablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Panowie, cały ten wątek od początku pachniał mi próbą wsparcia sprzedaży na all...Swoiste pozycjonowanie, w które daliśmy się wciągnąć.Nic to, bo ostatnich kilka postów wyjaśniają wartość tego kołowrotka Ojej, taki chytry plan pójdzie się..... Czego ludzie nie zrobia dla paru zlotych przy sprzedazy kolowrotka.Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 W drugim poście to podejrzewałem... . Bardzo dobry młynek. Użyj, to się przekonasz.Rewelacyjne nawijanie pod rancik.Metalowe boczki rotora. W następcy ZC juz był plastik. Minusy to waga i słaba oporówka. Praca też nie do końca maślana. Brak podparcia piniona z jednej strony.A właściwie nie pytasz po to , aby ocenić jego wartość i puścic na giełdzie ? Taki trend ostatnio widać. I tak wolę kanciaki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Czego ludzie nie zrobia dla paru zlotych przy sprzedazy kolowrotka.Niesamowite Tu wchodzi w grę grubszy interes Jak z młynka wartego w porywach 1000 zrobić taki za 2300... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Tu wchodzi w grę grubszy interes Jak z młynka wartego w porywach 1000 zrobić taki za 2300... Grubosc interesu naprawde imponujaca Nic tylko gratulowac malzonce sprzedawcy Ten wpis o 2300 myslalem, ze to byl zarcik taki . Eh ja naiwny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 http://allegro.pl/daiwa-turnament-z-2500ia-rarytas-i5979058720.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 http://allegro.pl/daiwa-turnament-z-2500ia-rarytas-i5979058720.html Pysznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Młynek..w chwili obecnej nie jest na sprzedaż. ...dziękuję za zainteresowanie i merytoryczne opinie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Jak się gość naczytał tych AHów I EHów to wywalił cenę jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 hahaha moze jakis kormoran lyknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) No i co niezły taktyk.Powinien zostać partyzantem to by nie jedną pułapkę na nimca zastawił :-)O mało co nie kupiłem :-):-):-):-) Edytowane 10 Lutego 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Reklama dźwignią handlu...co Wy? Nie słyszeli? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 To nie reklama i taktyka, tylko wyrachowane cwaniactwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Jak chciał handlu to mógł wystawić na all....... a nie wciągać kolegów w bezsensowne pisanie cel był jeden.To potrzymaj brachu dalej w szafie tego świętego grala jeszcze dwadzieścia lat i wystaw za 4300.To jak czego wszystkim i sobie życzę do żyję to padnę nie na zawał ale ze śmiechu. Pa i czołem nie wiem skąd się wziołem. Wiem, że to czytasz i nie miej pretensji do nas tylko do siebie.Kończę i przeskakuję na giełdę kupić jakąś niesamowitą okozję dnia to jak ruletka jednemu zabierze drugiemu da :-) Edytowane 10 Lutego 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Pewnie ma teraz rekordową liczbę obserwujących aukcję. Szkoda tylko, że 99% prawdopodobnie chce zobaczyć czy znajdzie się ,,kolekcjoner". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dla "kolekcjonerów" jest na OLX wystawiony "nowy" w znacznie lepszej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Kto mądry to dorzuci 200 i kupi stelle od Guzu. Jego używana jest lepsza niż niejednego "nowka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Internet ma długą pamięć w szczególności dla "kolegów", którzy za kilka stówek potrafią się sprzedać. Niestety długie lata upłyną nim zaufanie do nich wróci; każdy z nas podałby z pamięci takich użytkowników, których moje wnuki będą wytykać palcami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dziękuję za takie zainteresowanie tematem....nie będę odnosił się do tych komentarzy...młynek wystawiony na aukcji all.. zgodnie z prawem.cena wystawiona zgodnie moja decyzją...nikogo nie naklaniam do kupna...ale rozumiem ze jest zima i trzeba coś pisać...jakbym zaproponował młynek za 500 zł to by była szydera ze tanio..ale wtedy by nie było tylu komentarzy...a...młynek jest NOWY i taka jest moja cena i tyle....zamykam temat i nie będę więcej tego komentował..pozdrawiam wszystkich???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 wszystko się zgadza !!! poza jednym: PO CHOLERĘ TEN CAŁY WĄTEK I LANIE WODY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 500 a 2300 to prawie to samo co "turnament" a "tournament" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi