godski Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dziękuję za takie zainteresowanie tematem....nie będę odnosił się do tych komentarzy...młynek wystawiony na aukcji all.. zgodnie z prawem.cena wystawiona zgodnie moja decyzją...nikogo nie naklaniam do kupna...ale rozumiem ze jest zima i trzeba coś pisać...jakbym zaproponował młynek za 500 zł to by była szydera ze tanio..ale wtedy by nie było tylu komentarzy...a...młynek jest NOWY i taka jest moja cena i tyle....zamykam temat i nie będę więcej tego komentował..pozdrawiam wszystkichTrzeba było po prostu napisać że chcesz wycenić młynek a nie łgać. Pocieszające jest to że Forum pamięta. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Nikogo nie oszukalem..wyraźnie napisałem ze szukam opinii na temat użytkowania mlynka..nie będę odowiadal na żenujące komentarze...nie będę komentowal więcej...pozdr.????.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Nikogo nie oszukalem..wyraźnie napisałem ze szukam opinii na temat użytkowania mlynka..nie będę odowiadal na żenujące komentarze...nie będę komentowal więcej...pozdr... jedyne żenujące wpisy w tym wątku pochodzą od LASOTA1974 Edytowane 10 Lutego 2016 przez DonPablo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Młynek..w chwili obecnej nie jest na sprzedaż. ...dziękuję za zainteresowanie i merytoryczne opinieSzybko zmieniasz zdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 ...młynek wystawiony na aukcji all.. zgodnie z prawem.cena wystawiona zgodnie moja decyzją...nikogo nie naklaniam do kupna...ale rozumiem ze jest zima i trzeba coś pisać..Puszczanie bąków Kolego też jest zgodne z prawem, ale mało kto lubi przebywać w towarzystwie takich osób... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 A dawałem dwie stówy. Teraz nie dałbym nic ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Pomijając wszyskie inne aspekty poruszane w tym wątku, zastanawiam się cały czas co jest bardziej śmieszne: cena2300 zł za ten zacny jakby nie było kołowrotek, czy też propozycje jego kupna za !00, 200, 300 a nawet 500 zł. Jeden z moich kolegów na podobną propozycję kiedyś odpowiedział- "za taką cenę mogę oddać w leasing, a nawet w petting" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dziękuję za takie zainteresowanie tematem....nie będę odnosił się do tych komentarzy...młynek wystawiony na aukcji all.. zgodnie z prawem.cena wystawiona zgodnie moja decyzją...nikogo nie naklaniam do kupna...ale rozumiem ze jest zima i trzeba coś pisać...jakbym zaproponował młynek za 500 zł to by była szydera ze tanio..ale wtedy by nie było tylu komentarzy...a...młynek jest NOWY i taka jest moja cena i tyle....zamykam temat i nie będę więcej tego komentował..pozdrawiam wszystkichNOWY to on był ....20 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Wiosno napier......j, bo jak czytam niektóre wątki to mam wrażenie że w budynku z kratką w oknach jestem, natomiast personel w białych kitlach chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Co Wy chcecie? Czy na forum mają być tylko nudy? Dla mnie takie tematy to fajna rozrywka,aż miło się wbija na Jb . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Pomijając wszyskie inne aspekty poruszane w tym wątku, zastanawiam się cały czas co jest bardziej śmieszne: cena2300 zł za ten zacny jakby nie było kołowrotek, czy też propozycje jego kupna za !00, 200, 300 a nawet 500 zł. Jeden z moich kolegów na podobną propozycję kiedyś odpowiedział- "za taką cenę mogę oddać w leasing, a nawet w petting" Te propozycje, przynajmniej ja traktowałem jako małą nutkę ironii. Większość od razu przeczuwała, że to tylko sprytnie skonstruowany temat. Zresztą słusznie. Następnie ,,detektywi" poszperali na allegro, znalazła się aukcja z takimi samymi zdjęciami jak te, które są wklejone w tym wątku. O nicku nie wspomnę. Zabawna sytuacja. Więcej dystansu! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Co Wy chcecie? Czy na forum mają być tylko nudy? Dla mnie takie tematy to fajna rozrywka,aż miło się wbija na Jb .A u mnie odwrotnie jak na tym forum mają być głównie takie wpisy to ja się wypisuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi