Skocz do zawartości

Daiwa Turnament-Z 2500iA... Opinie!!!

LASOTA1974

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję za takie zainteresowanie tematem....nie będę odnosił się do tych komentarzy...młynek wystawiony na aukcji all.. zgodnie z prawem.cena wystawiona zgodnie moja decyzją...nikogo nie naklaniam do kupna...ale rozumiem ze jest zima i trzeba coś pisać...jakbym zaproponował młynek za 500 zł to by była szydera ze tanio..ale wtedy by nie było tylu komentarzy...a...młynek jest NOWY i taka jest moja cena i tyle....zamykam temat i nie będę więcej tego komentował..pozdrawiam wszystkich

Trzeba było po prostu napisać że chcesz wycenić młynek a nie łgać. Pocieszające jest to że Forum pamięta.

• Like 2

Nikogo nie oszukalem..wyraźnie napisałem ze szukam opinii na temat użytkowania mlynka..nie będę odowiadal na żenujące komentarze...nie będę komentowal więcej...pozdr...

jedyne żenujące wpisy w tym wątku pochodzą od LASOTA1974

Edytowane przez DonPablo
  • Like 1

...młynek wystawiony na aukcji all.. zgodnie z prawem.cena wystawiona zgodnie moja decyzją...nikogo nie naklaniam do kupna...ale rozumiem ze jest zima i trzeba coś pisać..

Puszczanie bąków Kolego też jest zgodne z prawem, ale mało kto lubi przebywać w towarzystwie takich osób...

• Like 4

Pomijając wszyskie inne aspekty poruszane w tym wątku, zastanawiam się cały czas co jest bardziej śmieszne: cena

2300 zł za ten zacny jakby nie było kołowrotek, czy też propozycje jego kupna za !00, 200, 300 a nawet 500 zł. Jeden z moich kolegów na podobną propozycję kiedyś odpowiedział- "za taką cenę mogę oddać w leasing, a nawet w petting" :D

Dziękuję za takie zainteresowanie tematem....nie będę odnosił się do tych komentarzy...młynek wystawiony na aukcji all.. zgodnie z prawem.cena wystawiona zgodnie moja decyzją...nikogo nie naklaniam do kupna...ale rozumiem ze jest zima i trzeba coś pisać...jakbym zaproponował młynek za 500 zł to by była szydera ze tanio..ale wtedy by nie było tylu komentarzy...a...młynek jest NOWY i taka jest moja cena i tyle....zamykam temat i nie będę więcej tego komentował..pozdrawiam wszystkich

NOWY to on był ....20 lat temu.

Pomijając wszyskie inne aspekty poruszane w tym wątku, zastanawiam się cały czas co jest bardziej śmieszne: cena

2300 zł za ten zacny jakby nie było kołowrotek, czy też propozycje jego kupna za !00, 200, 300 a nawet 500 zł. Jeden z moich kolegów na podobną propozycję kiedyś odpowiedział- "za taką cenę mogę oddać w leasing, a nawet w petting" :D

Te propozycje, przynajmniej ja traktowałem jako małą nutkę ironii. Większość od razu przeczuwała, że to tylko sprytnie skonstruowany temat. Zresztą słusznie.  Następnie ,,detektywi"  poszperali na allegro, znalazła się aukcja z takimi samymi zdjęciami jak te, które są wklejone w tym wątku. O nicku nie wspomnę. :) Zabawna sytuacja. Więcej dystansu! :)

• Like 3