teamdragonpl Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam proszę napisać co dokładnie brakuje na pocztę do mnie teamdragon@home.pl . Sprawdzę i ustalimy szczegóły .Pomagam w serwisie całego sprzętu Dragona ,Okuma ,Ryobi z dragona . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Super. Gdy będę w domu znajdę schemat i napiszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 O,to i ja podepnę się z prośba o pomoc-Dagon Destiny RD2000 :ukręcone pokrętło hamulca szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam. Orientuje się ktoś, gdzie można zakupić części do kołowrotków okumy, a dokładnie do kołowrotka Salina sa 40? Mam taki kołowrotek, który chciałem sprezentować swojemu bratankowi, początkującemu wędkarzowi, ale podczas własnoręcznego serwisu gdzieś " się zapodziała " tulejka, na której osadzony jest pinion . No i mam teraz drobny kłopot.Ewentualnie może ktoś posiada tę część i zechce ją odsprzedać. jakby Ci z nową nie pomogli to zrób temat w dziale kupię, wiem że kilka salin tej wielkości (30/40) wala się po forum na części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzięki Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sneyks123 Opublikowano 29 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 W sumie ma ktoś jakieś alternatywne pomysły, albo namiary na tokarza który się tym zajmuje, bo niestety ale to dość stary model i nigdzie nie posiadają oryginalnych nakrętek, mam drugą na wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Hej, Czy poleci ktoś sklepy gdzie można kupić części do kołowrotków Shimano JDM? Chcę kupić wolniejszą przekładnie że wszystkimi częściami które trzeba wymienić. Mefisto nie odpisuje ( może na rybach siedzi), Niemcy, niektóre sklepy z JP nie prowadzą sprzedaży... No normalnie jestem załamany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 http://www.bass.jp/piszesz do nich podajesz nr czesci z schematów, nie powinno byc problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 http://www.bass.jp/ piszesz do nich podajesz nr czesci z schematów, nie powinno byc problemów. Ooo, super, że tu przypadkiem trafiłem, akurat kupiłem TP 4000 FA na wewnętrzny rynku Japonii, ale do wymiany ma przełącznik blokady obrotów. Gra warta świeczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Bardzo jestem ciekawy czy mają szpule zapasowe do mulików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/optionparts/language/en/manufacturers/4/ Tanio i szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 ...akurat kupiłem TP 4000 FA na wewnętrzny rynku JaponiiMoże miałeś na myśli TP4000HG `02 ? bo TP FA z jdm nie ma nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Może miałeś na myśli TP4000HG `02 ? bo TP FA z jdm nie ma nic wspólnego.HG!!! sorki, bo mi po głowie chodzi drugi TP od kolegi - wziąłem dwa, FA bdb stan no i HG walnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Może miałeś na myśli TP4000HG `02 ? bo TP FA z jdm nie ma nic wspólnego. TP FA- Produkowany tylko w Japonii.- Sprzedawany na całym świecie.(tylko nie w Japonii). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Made in Japan = JDM ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Made in Japan = JDM ???? No właśnie chyba nie, bo to skrót od Japanese Domestic Market, japoński Rynek Krajowy. Made in Japan w skrócie byłby oznaczany MIJ:D lub MJ, bo często w skrótach wyklucza się łączniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie chyba a napewno :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 To, ze cos jest made in japan, nie oznacza, ze jest JDM. To ze cos jest JDM nie oznacza, ze jest made in japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ciekawi mnie, czy różnią się jakościowo JDM od Made in, bo co by nie było - to w TP Hg, a nie Fa mam coś do zrobienia;), a używane były przez kolegę na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Przekładnia w HG jest zupełnie inna niż w FA. Różnica kilku klas. W praktyce FA dość często zawodzi. HG takich numerów nie wykręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 2:30 Oznaczenie ze schematu: BNT3718 Side Plate Screw Collar - część do Shimano Calcutta CTE200DC. Poszukuję tej części. Gdzie ją najszybciej dostanę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Witam, no najszybczej to chyba z plat'u http://www.plat.co.jp/parts/SHIMANO-BAIT/CALCUTTA/03CALCUTTA-CONQUEST200DC-01750.pdf + http://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder/language/en/products_id/248/03-CALCUTTA-CONQUEST-200DC.html Gratuluje #85 Edytowane 13 Listopada 2016 przez piatras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Napisz do nich lub zamów na stronie. Szybka wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 A czy Europie można gdzieś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Spróbuj u Esox1972. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi