darek1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Przecież #85 to zwykła tuleja dystansowa,łatwo można dorobić. Jest oryginał czy zagubiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) U Mefisto , kupisz wszystko .http://www.mefistofishing.pl/czesci-do-kolowrotkow-multiplikatorow-c-8.htmlLub pisz na privhttp://jerkbait.pl/user/46480-mefistofishing/ Edytowane 27 Listopada 2016 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Część ta gdyby co to występuje taka sama we wszystkich wielkościach Calcutta TE 100,200,201,250 Edytowane 27 Listopada 2016 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Dziwna rzecz. Tuleja okazała się niepotrzebna, nie było gniazda żeby ją osadzić. Jeżeli ktoś chętny to mam dwie na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 (edytowane) Może ktoś wie gdzie można dokupić część do Okuma Salina SAF40? Edytowane 22 Września 2018 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 21 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 skontaktuj się z przedstawicielem Dragona na swoim terenie, ostatnio mój Ojciec załatwiał do Saliny części w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Części mechaniczne (akurat do shimano) kupowałem na ebay - szybko i niedrogo z wysyłką z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Watki polaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Panowie części do pen conflict to gdzies w pl dostane? Podeślijcie jakies namiary. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Orientujecie się gdzie mogę kupić części do tego modelu? Abu garcia cardinal goldmax size 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 WitamPoszukuję szpuli zapasowej do multiplikatora Abu Revo x-4 Nr katalogowy: 1430436pisałem już w innym temacie, nawet załozyłem wątek w kupię/zamienię, ale trafiłem tutaj więc próbuje szczęścia.W ogóle z częściami do Abu strasznie słabo. Gdyby ktoś lub coś to proszę o namiary lub jakąś podpowiedź.pozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 WitamPoszukuję szpuli zapasowej do multiplikatora Abu Revo x-4 Nr katalogowy: 1430436pisałem już w innym temacie, nawet załozyłem wątek w kupię/zamienię, ale trafiłem tutaj więc próbuje szczęścia.W ogóle z częściami do Abu strasznie słabo. Gdyby ktoś lub coś to proszę o namiary lub jakąś podpowiedź.pozdrawiamMichałMefisto tam zapytaj, czasem potrafi wyrwać ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Mefisto nie da rady, coś czuję że najprościej będzie na Aliexpress. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszek92 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Cześć czy ktoś może poratować informacją gdzie kupić nakrętkę dociskająca / regulująca hamulec (regulacja ciężkości przynęty) do multiplikatora Abu Garcia Orra SX - orra2sx-L, niestety.. zbytnio ją odkręciłem i spadła do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Np tutaj:https://pl.aliexpress.com/store/product/control-knobs-mechanical-tuning-button-brake-for-A-fishing-wheel-14mm/2998026_32858958827.html?spm=a2g17.12010612.8148356.25.3fa710b5VLsDAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zonqqq Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 Witam, posiadam kołowrotek Dragon Manta FD 825iT i po ostatnim łowieniu uszkodziłem przekładnie (mechanizm oscylacyjny), czy jest szansa na kupienie tych elementów? Posiadam numery uszkodzonych części (VD705CC30/35-1 i VD700CC30-1). Czy raczej kołowrotek nadaje się na śmietnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Szukam korbki do Tica Libra 2500 kolega przy zarzucaniu posłał ją z woblerem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Szukam korbki do Tica Libra 2500 kolega przy zarzucaniu posłał ją z woblerem... Mam stary tica Licra GB 3000 z korbką z drewienkiem, jakby pasowała to mogę wysłać cały. Sam tez mam pytanie, czy ktoś wie, gdzie można kupić elementy do szpuli Ryobi Slam 3000? Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Mariusz1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Mam stary tica Licra GB 3000 z korbką z drewienkiem, jakby pasowała to mogę wysłać cały. Sam tez mam pytanie, czy ktoś wie, gdzie można kupić elementy do szpuli Ryobi Slam 3000? Popatrz, może mają. Jeśli nie, zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatan4432 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Witam czy wie ktoś może gdzie mogę kupić obudowę do multiplikatora shimano Scorpion 1000/1001? Jakieś zagraniczne strony linki miłe widziane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Potrzebuję kompletnej przekładni do stx 1gen.Orientuje się ktoś gdzie można pasujący zamiennik kupić? Wysłane z mojego moto e5 plus przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Witam czy wie ktoś może gdzie mogę kupić obudowę do multiplikatora shimano Scorpion 1000/1001? Jakieś zagraniczne strony linki miłe widziane pozdrawiamhttps://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder.php?products_id=790 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TodomeyII Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Mam wysłużonego abu silver max ale obydwie plastikowe przekładnie są pozbawione kilku zębów, ten multik swoje już zrobił ale tak myślę że na emeryturze by latawca ogarnął jak ktoś ma jakiś pomysł to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domeldoom Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Hej Ho! chcę zamienić mojego TP'11 3000HG na wolniejszego typa.Gdzie, i czy, kupię przekładnie na 1:5??? Będę wdzięczny za pomoc. pzdrtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi