Skocz do zawartości

Gdzie kupić części do kołowrotków / multiplikatorów?

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...

Witam
Poszukuję szpuli zapasowej do multiplikatora  Abu Revo x-4     Nr katalogowy: 1430436

pisałem już w innym temacie, nawet załozyłem wątek w kupię/zamienię, ale trafiłem tutaj więc próbuje szczęścia.

W ogóle z częściami do Abu strasznie słabo. Gdyby ktoś lub coś to proszę o namiary lub jakąś podpowiedź.

pozdrawiam

Michał

Witam

Poszukuję szpuli zapasowej do multiplikatora  Abu Revo x-4     Nr katalogowy: 1430436

pisałem już w innym temacie, nawet załozyłem wątek w kupię/zamienię, ale trafiłem tutaj więc próbuje szczęścia.

W ogóle z częściami do Abu strasznie słabo. Gdyby ktoś lub coś to proszę o namiary lub jakąś podpowiedź.

pozdrawiam

Michał

Mefisto tam zapytaj, czasem potrafi wyrwać ...

• Like 1

Cześć czy ktoś może poratować informacją gdzie kupić nakrętkę dociskająca / regulująca hamulec (regulacja ciężkości przynęty) do multiplikatora Abu Garcia Orra SX -  orra2sx-L, niestety.. zbytnio ją odkręciłem i spadła do wody  :wacko:

• 3 miesiące temu...

Witam, posiadam kołowrotek Dragon Manta FD 825iT i po ostatnim łowieniu uszkodziłem przekładnie (mechanizm oscylacyjny), czy jest szansa na kupienie tych elementów? Posiadam numery uszkodzonych części (VD705CC30/35-1 i VD700CC30-1). Czy raczej kołowrotek nadaje się na śmietnik?

• 1 miesiąc temu...

Szukam korbki do Tica Libra 2500 kolega przy zarzucaniu posłał ją z woblerem...

Mam stary tica Licra GB 3000 z korbką z drewienkiem, jakby pasowała to mogę wysłać cały.

Sam tez mam pytanie, czy ktoś wie, gdzie można kupić elementy do szpuli Ryobi Slam 3000? 

Edytowane przez Mariusz1000

• 3 tygodnie później...