czarny1 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 jest gdzies w pl serwis, ale ja na odpowiedź czekałem pół roku... jakos nie polecam:( możesz też ściągac ze stanów, ale wysyłka jest bardzo droga... ja bym poszedł do sklepu z tą gwarancją, niech zrobią naprawę - tyle, że płatną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 16 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2020 Witam, potrzebuję plastykowy wodzik do sprężyny kabłąka do kołowrotka Mitchell Mag Pro 1000 lub namiary na serwis. A może potrafi dorobić. ZIKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1006 Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Panowie wie ktos moze gdzie kupic lub ma podkladke pod worm shafta do Tp 4000 Pg 2015. Chetnie odkupie prosze o kontakt na priva Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Powinienes znalezc tutaj https://www.hedgehog-studio.co.jp/product-list/255 tylko ceny oglednie mowiac bolesne :/ Jesli ktos zna tansza opcje, chetnie poslucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 W każdym sklepie handlującym z Shimano Pl to kupisz. Podajesz numer części i mogą to zamówić. To ok 10zł kosztuje.Na Jb masz @Mefistofishing. Napewno Ci to ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi