ictus Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 @tomibdg Sliczny lin! Tomi moze bys opowiedzial jak skusic lina na spina? Mialbym z takiego lina wieksza frajde niz z duzego pstraga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udawał okonia... zassał świsterka z podwójnym ogonkiem 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udawał okonia... zassał świsterka z podwójnym ogonkiem NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ!Slonowodny ? Czy spod krzyzackiego zamku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr 75 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Kanalak pospolity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Wczorajszy dzień przeznaczyłem na poszukiwanie okonia. Trafiło się kilka maluchów ale popołudnie zaskoczyło mniebolkami.Sprzętowo:MHX DS 820, 6.10, 4-8#Twin Power 2500 MgsPleciona DUEL 0,6Keitech 2 Zdjęcia niezgodne z regulaminem Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez bartsiedlce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Piotr 75 - też miałem takiego linka, podczas holu niesamowite emocje, gdzieś tam mignęło coś zielonego, okoń ponad 50cm!!! będzie nowy rekordzik... Potem to już lekkie rozczarowanie, lin 53cm. Zassał małego wobka, było to chyba w grudniu :-D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek112 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Piotr 75. Ryba przepiękna !!! Gratuluję !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie ma się co prawda czym chwalić, miał być rekordowy okoń czy inny jaź, a wyszedł jaś z podbitym, czerwonym okiem Całe (nie)bite 35 cm... Jako ciekawostka...keitechowski żabko-pająk na 4 gramowej, własnoręcznie pomalowanej na czarno główce. Dziś na inne przynęty nie było marnego puknięcia. Nawet na taką samą gumę w innym kolorze. Ostatecznie Kaitka uciął jakiś spory szczupak, branie było bardzo delikatne i gdybym nie czekał w nieskończoność z zacięciem, zapewne bym i jego wyjął. Gdzie te szczupaki znikają w maju? Pozdrawiam,cristovo Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez cristovo 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 A mi się taka czerwonooka predatorka trafiła . Mimo mikrej postury huknęła w 3 cm Championa . Były jeszcze mniejsze , takie bardziej akwariowe , na calowego świsterka ... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 zassal paproszka 2cm☺ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Drapieżny kiełb 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Super fotka z kiełbiem !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A mi dzisiaj taki wysypany leszek zagryzł Keitecha. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Niezły latawiec,miał 60 ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg78 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Taki wydłużony Jasio mi się dzisiaj przytrafił Przypominamy o zasadach zamieszczania zdjęćTrwa okres ochronny bolenia Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Niezły latawiec,miał 60 ?Równe 6 dyszek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Parę dni temu gdy goniłem za okoniem trafił się ciekawy przyłów. ,,Zassał'' całą czeburaszkę i pół larwy. Po krótkim emocjonującym holu i kilku odjazdach wrócił do wody 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Małże i raki to częsty przyłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Moje ostatnie wypady za okoniem konczą się tak Ogolnie w 3dni chyba ze 30 szt wzdręg płoci i jeden jaź i dzis jeszcze karpik. Wszystko na paprochy crazy fish Okonie to chyba jeszcze na tarle bo jak zawsze byly w poblizu trzczinowisk tak teraz ich nawet nie widać Ale zabawa z bialorybem tez jest fajna Oczywiscie wszystkie rybki odplynęły w dobrej kondycji Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Adam L. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zwykle twisterki czy jakieś robale? Ja w tym roku na okoniowych wyprawach jeszcze okonia nie uświadczyłem, same pajki. I wszystko jedno czy łowiłem na kopytko na główce, jaskółka na texasie czy pijawka na czeburaszce same szczupaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Ten karpik strasznie pokiereszowany, wpadł w sieci? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Karpik pewnie z ostatniego zarybienia takie ryby wpuszczaja u nas :/ to i tak dobrze wyglada bo czesto maja jakies dziury wrzody plesniawki czy cholera wie co wszystkie rybki na twisterki crazy fish angri spin 2.5 cm na bocznym troku gumki o zapachu krewetki i stawiam ze tutaj aromat tych przynet sie sprawdza bo jak zakladam paprochy 3 cm mansa to bran prawie nie ma A ze szczupakiem mam tak samo co nie zaloze wiekszego zeby dalej machnac na glebiny to zaraz szczupak uderza a przyjdzie sezon i szczupakow bedzie jak na lekarstwo heh Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekpiter2 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Mój przyłów na bocznego troka z przed paru dni 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dziwny jaź 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dziwny jaź Albo drapieżna płoć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi