zuraw16 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Dla niektórych tarliskowa "przynęta" nr 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) oto mój przyłów i na dodatek miał zęby No to bracie wyrwałeś trójząb (a raczej czworoząb ) okolicznego posejdona. Uważaj żeby się o zgubę nie upomniał Edytowane 17 Września 2016 przez coma 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 oto mój przyłów i na dodatek miał zęby 2016-09-14-3721.jpgJaki przypon stosowałeś, wolfram czy fluorocarbon??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maju91 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Przypadkiem znalezione w sieci:https://www.facebook.com/WedkarstwoToCoLubie/posts/1188152594541318mam nadzieje ze nie skonczył w garnku...Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Przypadkiem znalezione w sieci:https://www.facebook.com/WedkarstwoToCoLubie/posts/1188152594541318mam nadzieje ze nie skonczył w garnku...Pozdrawiam Ciezko mi uwierzyc ze to z Czarnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 17 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Rytwiany, stawy hodowlane - uciekinier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ostatnio taki przyłowek przy okonkach.Na elitce 8lb fajnie pochodził 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ostatni kilka takich przyłowiłem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maynard77 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Witam, To moje przyłowy tego lata podczas kuszenia okoni. Linek i wzdręga na paproszki,leszcz na 2" keitecha Pozdrawiam. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Piękna, zdrowa wzdręga.Trzy różne okoniówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maynard77 Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Piękna, zdrowa wzdręga.Trzy różne okoniówki? U mnie tzw. okoniówek chyba z 6 sztuk .Cały czas szukam...i ciężko zdecydować która jedyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Jesień idzie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ej, to niesprawiedliwe, u mnie krąpie biorą na spina,co robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacaré Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Wczoraj tez zaliczylem (po raz pierwszy) leszcza... wzial, jak widac na zdjeciu, regularnie... Kilkakrotnie czulem, ze cos "puka" w przynete, myslalem, ze to male okonie, a tu nagle zaciecie, krotka walka i wyjezdza leszcz... ok. 45-50 cm... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 (edytowane) Taki tam przylow ok 160 cm nie wiem ile ważył , jesiotr:) Edytowane 25 Września 2016 przez womaly23 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Piękna sprawa. Wygląda faktycznie na dzikusa jesiotra a nie na starleta. Jak rzeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Wisconsin River, w sumie to 3 dni tam byliśmy i padło wszystko tzn sum, musky, jesiotr, karp i jakieś tam inne wynalazki. Ogólnie jeden jesiotr wyjęty po za paroma maluchami i 5 lokomotyw które pokazały kto rządzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Heh a ja głupi pomyślałem ze to u nas. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ładne bydlątko. Na co się połakomił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Tylko i wyłącznie czerwone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Ja przez chwilę też, ale zaraz przypatrzyłem się zdjęciu, że u nas nie ma takich tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 U Mnie wpuścili jesiotry ale nie wiem czy zdążyły urosnąć kilka cm i gumofilcowcy wytargali wszystko.Sprzedaż czerwonych robaków wzrosła znacząco w tym czasie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Womaly wracaj, bryke trza naprawić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Co się stało Tomciu? ZA tydzień wracam a nie chce się ze ja p...... e, sam zobacz dlaczego Zyleczka 0.18 przynęta nie zdradzę bo tu wszystko w beret i do samochodu ale zabawa przednia:) Edytowane 26 Września 2016 przez womaly23 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Co się stało Tomciu? ZA tydzień wracam a nie chce się ze ja p...... e, sam zobacz dlaczego Zyleczka 0.18 przynęta nie zdradzę bo tu wszystko w beret i do samochodu ale zabawa przednia:)Olej Ci się leje.... Fajnie masz tam zabierz mnie... :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi