Alexspin Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Na wahadłówkę nie miałem, ale 5-kilowy karp zassał aż do gardła czarnego Meppsa Aglię "0". Widocznie potraktował ją jako żuczka, który mu umyka. Edytowane 27 Października 2016 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Wczorajszy na wleczonego Lunatica 6cm, na Wiśle na wysokiej wodzie, a zapierał się - myślałem prawie do końca że mam sumka Edytowane 27 Października 2016 przez tosiek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Taki latawiec na twisterka 2,5cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Myślałem, że tylko ja takie cudo trafiłem... (na małe wahadełko) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Mój wczorajszy karpik ok 7kg zassał białe kopyto relaxa 6cm na 6 gramowej czeburaszcze w poszukiwaniu sandaczy to drugi w sezonie pierwszy był ciut mniejszy i połakomił się w maju na kaitecha w rozmiarze okoniowympowiem tylko że st.croix extrem do 18 gram aż trzeszczał, karpik przez kilka chwil robił co chciał...pozdro ZIKU 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak kij trzeszczy przy lince o dostosowanej wytrzymałości, to chyba kiepski jest? A karpik fajna bestia....najgorzej jak się taki przyłów wypnie/zerwie bez pokazywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIKU Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak kij trzeszczy przy lince o dostosowanej wytrzymałości, to chyba kiepski jest? A karpik fajna bestia....najgorzej jak się taki przyłów wypnie/zerwie bez pokazywania.tak, ale przy świadomym sandaczowanu mam mocno dokręcony hamulec by nie dać zanderkowi żadnych szans ...ha, ha - a tu nagle lokomotywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dobrze Wam!Byłoby miło trafić na jakiś rybny przyłów, tak żeby chociaż ręka rybką pachniała. Ja odnoszę wrażenie, że łatwiej jest mi trafić w milimetrowe oczko agrafki niż zaliczyć branie sandałka ;-) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dobrze Wam!Byłoby miło trafić na jakiś rybny przyłów, tak żeby chociaż ręka rybką pachniała. Ja odnoszę wrażenie, że łatwiej jest mi trafić w milimetrowe oczko agrafki niż zaliczyć branie sandałka ;-) 20161030_215300.jpg z takim szczęściem kolego to Ty pakuj do kolektury ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jakby puszczać tyle losów w totka ile często łowiący spinningista zarzuca wędkę w ciągu roku....to trafienie 6 byłoby ciut bardziej realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MckenziQQ Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) ... Proponuję zapoznać się ze znaczeniem słowa przyłów, ryba podhaczona nim nie jest, usuwam film. Edytowane 3 Listopada 2016 przez milupa 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ładnie u mnie nawet zaczepy nie chcą się przyłowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Miałem kilka takich akcji ,hol i odjazdy dają wiele frajdy, jeden z nielicznych momentów kiedy jest opcja 50/50 ryba lub Ja .Ten dżwięk hamulca to jest to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jesienią faktycznie często trafiają się karpie, szczególnie te z zarybienia które krótko pływają w akwenie. W ciągu roku ciężko z karpiami, trafiają się ale najczęściej za kapote. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Taki amator seledynowego twisterka ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Taki amator seledynowego twisterka Jaki blank sparowales z tym delfinem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jaki blank sparowales z tym delfinem? Coś mi się wydaje, że to ja kiedyś przykleiłem Super Trout TR60 do tego Delfina 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 TR60 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Coś mi się wydaje, że to ja kiedyś przykleiłem Super Trout TR60 do tego Delfina Tak Janusz, dobrze Ci się zdaje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Miały być okonie z komercyjnego bajora... Sprzętowo karabela 863-2, Vanquish i Keitech "2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 O, to pochodził na kiju, co? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Przyjemnie ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Taka sytuacja, myślałem że będzie fajny okońTo nie przyłów tylko podhaczona ryba, zdjęcie usuwam Edytowane 7 Listopada 2016 przez milupa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Miał być ''okonek'' a wyjechał bolo..... Przynęta Kajtek 3" , główka 3 gramy , kijek do 7 gram cw , była fajna jazda... 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajhivo Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Ryba jako przyłów? W sumie po to się na ryby idzie.Moją przynętę chciała porwać rybitwa.Biedna skusila sie na uklejopodobną prowadzoną dosc płytko. Na szczecie po dość krotkim holu udalo sie delikatnie wypiąć hak z dzioba i puścic wolno. wysraptalkowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi