Szymi132 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 No ironicznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Taki cwaniak mi sie w czwartek trafił Walnął jak na porządnego okonia przystało, a tu taka niespodzianka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Żbiku patrząc na gumę to on w innym celu się "przytulił", a może kanibal! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Żbiku patrząc na gumę to on w innym celu się "przytulił", a może kanibal!Widac, nie tylko okonie lubią ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jak na rybę tego gatunku to okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Jak na rybę tego gatunku to okaz W dzieciństwie (chyba z 5 lat) złowiłem takiego dużego na robaka i myślałem, że to taki dziwny okoń z kropkami , bo okonie już wcześniej łowiłem i znałem. Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Alaryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Taki cwaniak mi sie w czwartek trafił Walnął jak na porządnego okonia przystało, a tu taka niespodzianka Okoliczny mięsiarze mówią na to "ruski sandacz", podobno większe sztuki smażone w całości są wyborne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Okoliczny mięsiarze mówią na to "ruski sandacz", podobno większe sztuki smażone w całości są wyborne Czytałem gdzieś, że zupa z tych rybek to u Rosjan wyjątkowy rarytas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kolejny wątek który trzeba wyłączyć z powiadomień bo o dupie marynie ciągle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kolejny wątek który trzeba wyłączyć z powiadomień bo o dupie marynie ciągleJakoś nie zauważyłem abyś zawalał ten wątek zdjęciami i merytorycznymi wpisami... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Rekordowe jazgarze dorastają nawet do 25cm, ale to rzadkość, a zupa z nich należy do najsmaczniejszych rybnych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Widzę że niektórzy kojarzą ale nie do końca - jazgarz jest niezbednym składnikiem uchy, zupy która jest jedną z flagowych potraw tradycyjnej kuchni rosyjskiej. A purystom nokillowym daję pod rozwagę fakt, iż ucha jest z małych ryb, i gdyby przyjęła się u nas to zamiast hekatomby sandacza, kulinarnie poczukiwane byłyby jazgarz, karasie i jeden szczupak w średnim rozmiarze na gar. Przepis oryginalny przestrzega, że "mamuśki" są niesmaczne... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkaczmarek Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 kolego Żbilku widzę że łowisz stradic-em CI+4, jak ci się spisuje planuje zakup 1000-ka do ul... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Przez jakieś 2,5 sekundy po zacięciu miałem nadzieję na sandacza...A tu 100 cm i około 16 kg mutanta... Edytowane 31 Grudnia 2016 przez spinspektor 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Pożegnanie starego roku z hukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 To zimno pewnie nie było przynajmniej podczas holu.Niezła petarda na Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Powiem wam, że podczas holu zrobiło się całkiem ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin P. Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 O kurde Ładny prezent na nowy rok Obu to oznaczało, że w przyszłym tylko takie hole będziesz miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Takie, tylko z zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Panowie, rok się skończył, czas zakończyć wątki z cyferkami 2016 w tytule. Proszę o powstrzymanie się od dalszego komentowania, klepania po plecach łowców itp. Jeśli ktoś ma ochotę wrzucić jakieś wspomnienia, zapraszam. Pogawędki i dyskusje proszę prowadzić w innych wątkach, jest ich masa na naszym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi