tomaszpachalski Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ja dzisiaj przyłowiłem brzanę 50+ na bass assasina z opadu całkiem fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wracając do przyłowów ostatnio trafił mi się taki okaz.Walka trwała dość krótko, choć emocji nie brakowało. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wczoraj na starorzeczu, przy wzdręgowaniu z powierzchni, w mikrojigu zasmakował 30cm sandacz. Przyłów dla mnie tym ciekawszy, że gatunek ten występował tam praktycznie zawsze w ilościach szczątkowych, a w tym roku to już któryś z kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wracając do przyłowów ostatnio trafił mi się taki okaz.Walka trwała dość krótko, choć emocji nie brakowało. :) Oczywiście C&R?... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 :) Oczywiście C&R?... Ten poszedl do gara 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wracając do przyłowów ostatnio trafił mi się taki okaz.Walka trwała dość krótko, choć emocji nie brakowało. Na całe szczęście , nie było "reszty " od tego buta 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Wracając do przyłowów ostatnio trafił mi się taki okaz.Walka trwała dość krótko, choć emocji nie brakowało. gatunek często żerujący parami - nie było drugiego? PS. widać że już po tarle bo wytarty.... Edytowane 9 Czerwca 2016 przez tibhar 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 C&R nie było, poszedł do metalowego durszlaka przy pomoście. Chyba z zeszłorocznego zarybienia bo rozmiar już nie dziecięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Niby częsty przylow przy dlubania pasiakow ale tym razem padlo na komara i miał co robić miałem nadzieję że idzie zdrowy pasiak bo przeważnie branie zebatego kończyło się obcienciem,zapięte był za skórkę nie miał szans przegryzc strzałówki.Hol siłowy ale mosek dał radę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Wczoraj przy okoniowaniu wpadły mi dwa takie latawce.Przynęta mojej produkcji, tzw. pstryczek Edytowane 12 Czerwca 2016 przez fish28 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Psiaczek robił fotke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Psiaczek robił fotke ?Pewnie pies z Go pro na grzbiecie latał i się nagrało a tutaj wrzucił kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) Nie, akurat przyjechał kumpel zapytać jak biero, więc zrobił mi przy okazji filmiki i porobił fotki. Piesek wszedł w kadr ???? Edytowane 12 Czerwca 2016 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Taka oto kolorowa rybka prosto z Wisełki przed burzą śliczna ta certa..:-) 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Leszek na boleniówke 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Pewnie pies z Go pro na grzbiecie latał i się nagrało a tutaj wrzucił kadr juz kiedys mialem taki pomysl zeby zawiesic Lejdi kamerke na szelki, tak ze jestes blisko :-) aa psina to nasz czesty towarzysz nad woda.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVENKA666 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 (edytowane) Dziś podczas polowania na bolki trafił się na boleniową 9 od Szpiega taki oto przyłów Brzana 43 cm za pyszczek. Ryba złowiona w okresie ochronnym. Należy bezzwłocznie, w tym również bez fotografii, uwolnić rybę. Zdjęcie usunąłem. Edytowane 19 Czerwca 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Mój przyłów okazał się moim nowym PB. 187cm. i 94kg. Na kijku do 12g. to była czysta ,,przyjemność"... 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nizioł - Mocno przywalił ? Długi hol ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Hol jakieś 10 minut+ 15 w poczekalni na ostrym. Weszło z zadziorem, więc sam nie dałem rady wyczepić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomus Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Hol jakieś 10 minut+ 15 w poczekalni na ostrym. Weszło z zadziorem, więc sam nie dałem rady wyczepić... Ja już 4 razy w żuciu złapany (dwa razy sam, dwa razy szpital musiał interweniować...) w tym raz bardzo blisko tego gdzie .... mogło by boleć, no chyba że gamakatsu by się stępiło jak o kamienie Nizioł podejrzewam że większość z nas miało takie przygody i jeszcze nie raz będzie je mieć !!! Pozdrawiam !!!! Edytowane 19 Czerwca 2016 przez Tomus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ja już trzy tego typu przyłowy miałem i coraz częściej przyginam zadziory. A w przypadku Michała, jedynym wyjściem na łowisku jest przebicie policzka i odcięcie zadziora. Tylko trzeba mieć czym odciąć i przy takiej lokalizacji "przyłowu" warto aby był zaufany towarzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Cążek nie miałem i w szpitalu też nie mieli, wiec musieli użyć skalpela. A wszystko przez szczupaczka może 30cm. który wziął przy samym brzegu, wyskoczył, wypiął się a guma jak z procy strzeliła w policzek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Mogę tylko współczuć ... zmarnowanego dnia na rybach a to, że trochę bolało to już trzeba wliczyć w nasze hobby Po pierwszej przygodzie , cążki kupiłem i zapewne Ty też to zrobisz. No i przyginaj zadziory 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zagięte zadziory = brak potrzeby cążek Współczuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi