Nizioł Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Jaki zmarnowany dzień?! Po zabiegu wróciłem nad wodę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ja, zabiegi ... robiłem na łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Mój przyłów okazał się moim nowym PB. 187cm. i 94kg. Na kijku do 12g. to była czysta ,,przyjemność"...przyłów.jpgNie liczy się bo hak poza "pyskiem" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Nie liczy się bo hak poza "pyskiem" Samiec pilnujący gniazda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Samiec pilnujący gniazda! No w sumie to można powiedzieć, że siedzę na jajach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czleq Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ciesz się kolego, że nie oko! Było blisko jak widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Aż strach czarną jaskółkę teraz założyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 C&R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ralf_s Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Cześć wszystkim!Jako, że to mój pierwszy post, to się przedstawię:Rafał z Cze-wy, łowię od 37-iu lat, tj. od piątego roku życia Przede wszystkim cast i spin, ale łowię każdą możliwą (i legalną ) metodą. Odnośnie tematu chciało by się rzec " A co Wy wiecie o przyłowach???" Majowy wypad nad Wartę na szczupłego zaowocował takim przyłowem: Wymiarowe, około 160 cm, waga cca. 5kg, nie posiadają okresu ochronnego Hol trwał około 10-ciu minut, "wzięły" w nurcie i przez cały hol mocno murowały. Na szczęście sprzęt solidny: Shimano Catana 15-30 gr, młynek tego samego producenta Exage 2500 i pleciona HMX8 0,16 dały radę PozdrawiamRalf_S 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Jakiś czas temu (6-7 lat temu) był na Warcie bardzo niski stan wody i wyjąłem wtedy niemiecki hełm z okresu II wojny światowej z dziurą po kuli... Był niestety bardzo skorodowany i oklejony muszlami... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 W wodzie można złowić dosłownie wszystko. Przed dwoma laty, w pstrągowej rzece, "wziął" mi kołowrotek znanej polskiej firmy. Tak z wyglądu, to "żył" sobie w tej wodzie 1-2 lata. Jakiś niezbyt wymagający łowca (akurat jakiś tandetny model), postanowił w ten sposób rozstać się, z pewnie kulejącym młynkiem i zaśmiecił rzeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 To mi udało się przyłowić ze 2 lata temu ciśnieniomierz na Sanie poniżej OS-u, jak znajdę foto to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radkaz82 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Kilka ciekawych "przyłowów" w mojej karierze wędkarskiej mi się trafiło. Niestety nie pozostało mi po nich jakiekolwiek zdjęcie.1. Sznur z przynętami. Jakiś bydlak znalazł sobie sposób na "zakupy wędkarskie" rozciągając sznur z kamieniami wokół dość często uczęszczanej miejscówki. Trzeba przyznać, że sporo już miał "w koszyku".2. Wędka z kołowrotkiem. Co prawda leżała w wodzie pewnie ze dwa miesiące, ale do odratowania. kołowrotka używam do dziś do przewijania żyłki. 3. Żak węgorzowy. W tym przypadku najlepsza była mina świadka zdarzenia ( podejrzewam że właściciela) jak żak został dokładnie pocięty przed wyrzuceniem do kosza. 4. Łyska na kopytko przy zasiadce na lina. 5. 3 Ryby na jednego białego robaka z gruntu. Najpierw wzięła ukleja, która została zassana przez okonia 30-35. Nawet nie miał kontaktu z haczykiem ale udało się go wyciągnąć. Po "odhaczeniu" okonia, ukleja na haczyku powędrowała do wody przy pomoście. Jakie było moje zdziwienie, gdy cała sytuacja się powtórzyła, lecz zamiast okonia na tą samą ukleje wziął szczupaczek, który tak zacisnął na niej pysk, że nie było problemu go wyholować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 zdarza się od czasu do czasu ale ta świnia była już wypasiona 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Z serii latawce. Na kleniowym zestawie miałem co robić . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Ciekawy grudniowy przyłów prezentuje moja PaniŁowisko przystań turystyczna Warta k/Puszczykowa, wędzisko JAXON Extera 240cm/3-15g, kołowrotek JAXON Armand 300M, plecionka MIKADO Octa Braid 0,08mm/5,15kg, obrotówka MEPPS Aglia Furia 2. Edytowane 3 Lipca 2016 przez Alexspin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ciekawy grudniowy przyłów prezentuje moja Pani Łowisko przystań turystyczna Warta k/Puszczykowa, wędzisko JAXON Extera 240cm/3-15g, kołowrotek JAXON Armand 300M, plecionka MIKADO Octa Braid 0,08mm/5,15kg, obrotówka MEPPS Aglia Furia 2. Warta niejedno jeszcze kryje,,,A reszty nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (...) A reszty nie było? Niestety, dokładnie ogryziona, widocznie ktoś bardzo lubi gicze cielęce, do tego stopnia, że kości nawet psu nie dał... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) Agresywne bestie A mial byc ladny klen... Edytowane 4 Lipca 2016 przez bartolomeo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Czy to wobek Stepanowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Jak pytanie do mnie to na zdjeciu jest bonito klen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Tomek, pocałowałeś? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Bał się chyba, żeby się nie okazało, że to królewicz, a nawet jeśli królewna, to niezwykle żarłoczna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Tomek, pocałowałeś? Nie... juz mam 3 księżniczki w domu (żona i dwie córeczki ) na chwile obecną wystarczy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi