uliczny Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Taki ostatnio się uwiesił na Odrze. Ma ktoś pomysł, co z tym zrobić dalej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Ciekawe... Jakiś czas temu czytałem i widziałem w tv , że za komuny budowano opaski i inne umocnienia Odry używając nagrobków Polskich żołnierzy z okresu II wojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A mi z wiosny taki rodzynek się trafił .Guma 2 ala keitech na 2,5 gramowej główce,żyłka Varivas Super Soft 0,165 mm .Zabawa przednia bo wyholowany na 5S60MLF w 10 minut 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) Prawdziwie Boski przylow.Ciekawe ile prawdy jest z tymi nagrobkami, o płytach chodnikowych czy innym gruzie słyszałem ale o tym nie. Edytowane 6 Lipca 2016 przez jezier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 To i ja coś dorzucę w temacie Wczorajszy przyłów. Niezła była jazda na kijku UL, zassał ES 3'' na 2,5 g główce, branie z opadu 5 min holu i powrót do domu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 W zeszłym roku na praskiej stronie Warszawy ( tylko nie pamiętam przy którym moście. ..) nizowka na główce odsłoniła macewy ( płyty nagrobne ) z żydowskiego kirkutu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nizioł Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Prawdziwie Boski przylow.Ciekawe ile prawdy jest z tymi nagrobkami, o płytach chodnikowych czy innym gruzie słyszałem ale o tym nie.http://radioszczecin.pl/1,128758,wiadomosci&dtx=&szukaj=&go=morelist&s=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 (edytowane) A mi z wiosny taki rodzynek się trafił .Guma 2 ala keitech na 2,5 gramowej główce,żyłka Varivas Super Soft 0,165 mm .Zabawa przednia bo wyholowany na 5S60MLF w 10 minut To i ja coś dorzucę w temacie Wczorajszy przyłów. Niezła była jazda na kijku UL, zassał ES 3'' na 2,5 g główce, branie z opadu 5 min holu i powrót do domu Nic dziwnego, Wasze gumki idealnie imitowały dżdżownicę. Kilkanaście lat temu wyjąłem karpia na czarnego MEPPS-a Aglię "0" na żyłce 0,16mm, ważył 4,5 kg, to była jazda... Edytowane 6 Lipca 2016 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Złowiony we Flincie (dopływ wełny) z gruntu na ikrę czawycza. Zestaw UL żyłka główna 0,12mm przypon 0,06mm czas holu 1min 13sek. Wystarczy żeby zaliczyć ?Z trolla więc nie jest pełnoprawnym przyłowem bo za kapote, ale walka i zdziwienie było mega bo myślałem że to sum. Łowisko to stara cegielnia na której zrobiono łowisko Szachty To jest forum, na którym zajmujemy się rybami łowionymi na sztuczne przynęty. Nie zrozumiałeś pierwszej aluzji, Twoja strata. Łukaszu, mam propozycję, najpierw przemyśl, potem napisz, może nie będziesz miał potem żalu do mnie i do całego świata. Edytowane 9 Lipca 2016 przez bartsiedlce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 (edytowane) Kolega zamiescil tu piekna swinke jako przylow rozumiem?To ja zaprezentuję swoj wczorajszy przyłow; mial byc kleń. Aha, i kij trzasnal na koniec holu. Edytowane 19 Lipca 2016 przez riversider 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 (...) kij trzasnal na koniec holu.Co to za kijek, że nie wytrzymał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Kijek jigowy 270 cw 18g, DAM Whisler Jig, taniutki byl i nie zdziwilo mnie ze trzasł.Czekajac na bolki zrobilem z niego feedera i tak sie to skonczyło Wyjalem jakis czas temu na ten kij bolka 75 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Kijek jigowy 270 cw 18g, DAM Whisler Jig, taniutki byl i nie zdziwilo mnie ze trzasł.Czekajac na bolki zrobilem z niego feedera i tak sie to skonczyło Wyjalem jakis czas temu na ten kij bolka 75 cm. W takim razie rozumiem , że amur jednak nie na metode spiningową się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 20 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Tylko kij spiningowy bral udzial w tym zajsciu.Teraz dopiero do mnie dotarlo ze prezentuje przylowy spinnigowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) W nocy z soboty na niedzielę zaliczyłem wypad sezonu i pierwszy w życiu spinningowy przyłów w postaci płoci 38cm.Zażarła żabkę dorado prowadzoną bardzo wolno wzdłuż opaski. Edytowane 31 Lipca 2016 przez marienty 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 W nocy z soboty na niedzielę zaliczyłem wypad sezonu i pierwszy w życiu spinningowy przyłów w postaci płoci 38cm.Zażarła żabkę dorado prowadzoną bardzo wolno wzdłuż opaski. 20160730_214514.jpg20160730_214657.jpg mama tej ryby chyba nie stroniła od karasi fajna bombka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Piękna płociara! Kształt wypisz, wymaluj=krump! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radim_78 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jak dla mnie to wzdręga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jak nic wzdręga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Jak nic wzdręga Oj chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 W tym swietle , ciezko powiedziec .Łowca musi powiedziec jakiego koloru były pletwy pomaranczowe zy czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radim_78 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Ja w zeszłym tygodniu trafiłem taką ok.35cm na 5,5cm predatora,to widać na bank,że płoć.Ryba kolegi jak dla mnie jest za szeroka w grzbiecie na płoć i widać ,że łuski też ma złotawe.Ale to tylko moje zdanie,nie żebym się czepiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wartoslaw Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Typowa gruba rzeczna płoć, nie jeziorowa wyścigówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 W tym swietle , ciezko powiedziec .Łowca musi powiedziec jakiego koloru były pletwy pomaranczowe zy czerwone.Dla mnie płoć na 100%. Rok temu łowiłem podobne płocie tyle, że na feedera. Też były tak "wygrzbiecone". Myślę, że od pewnej długości/wieku po prostu takie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 To dziwna ta płoć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi