c1esla Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Bo to są bolenie jeziorowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Kolejny wyjazd i kolejne bolki. Ten pięknie z całego rzutu zassał mansa 7 cm na 14 g główce Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez c1eśla 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Celowałeś w Bolka z tą przynętą ? Piękna ryba Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Hehehe na boleniowe przynęty nie było żadnej reakcji. Sprawdziły się jeszcze nocne wobki pod zandera i gumy w opadzie jak się nie chciały podnieść do wobka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Hehehe na boleniowe przynęty nie było żadnej reakcji. Sprawdziły się jeszcze nocne wobki pod zandera i gumy w opadzie jak się nie chciały podnieść do wobkaPoprostu jeszcze nie czas. Pojaw się tam w czerwcu. Może być eldorado Gratuluję pięknego przylowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dzięki ale to nie żaden przyłów tylko ryba złowiona z premedytacją. A teraz jest ostatni dzwonek na nie w czerwcu już ich tam dawno nie będzie. Będą hasać w jeziorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jak tam Panowie przygotowania.???U mnie w połowie trzeba stado woblerów uzbroić. Ten rok to już zmiana i testy szpady Boleniowej . Pokażcie jak to u was wygląda. Jakie zmiany po ostatnim sezonie? Wysłano z Samsung S6 EDGE Plus 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Pięknie panie , pięknie !To Argento to 902L/ML czy 962ML ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Nowości sprzętowych trochę jest... Exist 2510RPE-H zastąpi Ceratkę 2500R. Fabryczna Elitka 96MLF2 dostanie wsparcie w postaci Elitki 96MF2 zbudowanej przez Dąbka, która to jutro powinna do mnie lecieć. Zobaczymy jak się sprawdzą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ładnie się uzbroiliście Panowie..ja do okumy black rock 3.05 cw.5-25g dołączyłem delikatniejszy kijek ukręcony z blanku muchowego Hardy w klasie #9 sznura..zależało mi na tym żeby pogodzić klenie i bolenie..powiem tak, pomimo że kijek ładnie rzuca już 2,5 gramowym woblerkiem to ma na tyle mocy żeby chmajtać 15 gramowymi wobkami boleniowymi.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) U mnie sprzętowo prawie bez zmian TD Pro Selection 295cm /10-28g...Super X-a zastąpiła Daiwa Caldia 3000SHA + Trabucco SpinCast. A przynęty sprawdzone + kilka nowych konstrukcji do rozdziwiczenia :DMajówka niestety króciutka ale będziemy walczyć Sebo dzięki przypomniałeś mi, że muszę RH85 zakupić i będzie finito Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez Qcyk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Pięknie panie , pięknie !To Argento to 902L/ML czy 962ML ? Oj nie pamiętam. Nie jestem człowiekiem sprzętowym i nawet nie zwracam na to uwagi co tam jak się nazywa. Zeszły rok opękałem na Team Dragonie taki uniwersał 7-21 , dał mi popalić uchwyt.Zakupiłem zimą jakiegoś Batsona a za dwa dni trafił się Argento no i mam teraz w sumie dwa kije do testowania.Młynki dwa TP 4000 XG w tym jeden SW.Żyłka to P-line 0,23 do plecionki się nie przekonałem. Zbyt wiele problemów było przy woblerach powierzchniowych.(luzy powodowały nierównomierne nawijanie a co za tym idzie plątanie brody itp.) Jutro postaram się opisać troszkę przynętowo.Ale na pewno jako pierwsze do wody polecą przynęty Adama @spinermana , Paniki i te nowe rapmastery Piszcie pokazujcie Wszak wytrzymać jeszcze 4 dni musimy a adrenalina rośnie.Nasuwają się pytania . Jaka będzie pogoda? Czy Bolenie są już na pewnych i bankowych miejscówkach ? Czy będą aktywne i w jakiej kondycji ? Ech jeszcze chwilka i poczujemy te piękne brania Rap..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Sebo a jaki Batson ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Sebo a jaki Batson ?? Jeszcze nie testowany Wszystko opiszę co i jak po tym jak połowię troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 U mnie sprzętowo prawie bez zmian TD Pro Selection 295cm /10-28g...Super X-a zastąpiła Daiwa Caldia 3000SHA + Trabucco SpinCast. A przynęty sprawdzone + kilka nowych konstrukcji do rozdziwiczenia :DMajówka niestety króciutka ale będziemy walczyć Sebo dzięki przypomniałeś mi, że muszę RH85 zakupić i będzie finito "Yonski"ego Ci brakuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 U mnie bez większych zmian, od kilku już sezonów nadal Batson ist 1085f Przynęty stare sprawdzone w boju + dwie nowości na ten sezon, fanatik hantera i siek-m siga . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tomek bardzo ładne te woblery.Pewnie gdzieś w czeluściach portalu jest o nich opis ale czy możesz coś o nich napisać (waga, praca itp) A napiszcie jakie miejsca typujecie na start ?Czy pogoda nie pomieszała szyków ?Myślicie że ryby będą w tych samych miejscówkach co w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Tomek bardzo ładne te woblery.Pewnie gdzieś w czeluściach portalu jest o nich opis ale czy możesz coś o nich napisać (waga, praca itp) A napiszcie jakie miejsca typujecie na start ?Czy pogoda nie pomieszała szyków ?Myślicie że ryby będą w tych samych miejscówkach co w zeszłym roku.9 cm 21g7cm 13g6cn 10g rzut prostopadle do nurtu średnie /wolne prowadzenie po łuku na przytrzymaniu lusterkowanie opad i wtedy 3/4 brań sprawdzone na 3 miejscówkach. Lotność zadowalająca, cena też... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 "Yonski"ego Ci brakuje ..Powodzenia z tymi kotwiczkami .. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 ..Powodzenia z tymi kotwiczkami .. Zlosliwy jestes Ale zadziory przydaloby sie przygiac ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Złośliwy to będzie łowca, gdy po soczystym odjeździe wyciągnie coś w kształcie chińskiego eS,podobnego do kotwiczki... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Złośliwy to będzie łowca, gdy po soczystym odjeździe wyciągnie coś w kształcie chińskiego eS,podobnego do kotwiczki... Łowca ma odkręcony na maxa hamulec..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Łowca ma odkręcony na maxa hamulec..... Nie za wiele mu pomoże, nim hamulec odda z kotwic zostanie niewiele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. szpiegu Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 wracając do boleni Ryba nie Polska sprzętowo standardowo blue rapid 2,75 do 1 oz stella 4000 fi linka 20 lb unitika wobler mój bezsterowiec 8 cm wagowo około 18 gr kotwice rozmiar 8 kamatsu GPX kółka 4 mm kamatsu hyper strong na tym zestawie można 75 cm zatrzymać w miejscu 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Fajny Rapiszon... Niemcem mu z pyska patrzy...taki zdziwiony ja Angela Przeczesując czeluści internetów znalazłem taki krótki film... Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez Qcyk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi