Krisu23 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) No to raz sie w zyciu zabawimy w relacje na zywo. Pogoda armageddon fala 50cm. Meta upatrzona na urlopie jak bylismy zjesc kotleta. 20 min i 65 oraz taki mily grubas 75-76? Nie wiem bo na tym moim telefonie nic nie widac. Mowilem Mansikowi zeby tu wpadl je odlowic bo on sie lubuje w brzegowym dlubaniu to zlal temat. Dla mnie za duze zbiegowisko sie robi. Panie o k....wa ale ryba itd. Wiec sie zwijam. Poza tym tu juz dzisiaj nic nie wezmie???? Edytowane 14 Lipca 2016 przez Krisu23 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Powtórzę sie, spoko wypad.. A co do zlania tematu..Chęci były! Ale pewna zatoka wrząca od bolków doprowadziła mnie na skraj wytrzymałości psychicznej i ze spuszczona glowa zebrałem sie do domu.Juz nie chciałem sobie dokladac..Honor uratował jeden wczesniej złowiony.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Pewnego poranka.. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Z ostatniego wypadu.Nie było lekko pokazał się dwa razy w jednym miejscu,miał niefart że to widziałem i za trzecim razem mu nie poszło. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 18 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Chłodniej się zrobiło... 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Na podniesionej wodzie. Edytowane 21 Lipca 2016 przez korol 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Zaporówkowy grubasek na panica 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 W ostatnich dniach kilka ryb udało się złowić...wszystkie ten sam rocznik. Ale były też dwa kontakty z większym zawodnikiem. Pierwszy skończył się fiaskiem przez za lekko dokręcony hamulec a dzisiejszy przez za mocno dokręcony hamulec... Do trzech razy sztuka Dzisiaj na podniesionej wodzie udało się wytargać takiego młodzieńca. Wziął na granicy nurtu ze spokojną wodą na swojaka ze sterem... P.S na podniesioną wodę najlepszy kamuflaż to "kurczak". 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Wczorajsze, wieczorowe 70cm Dragon Nanoforce 260 do 21gTP 4000Mikado 0.10Bezsterowiec własnej produkcji Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Warciany , uderzył w małą gumkękijek po przeróbce na blanku Byrona 2,7m -do 10gr , żyłka 0,18 , kołowrót Dragona 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kontemplator Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Dziś wieczorem taki się trafił Sprzęt jak wczoraj tylko, że zamiast bezsterowca klasyczny wobler mojej produkcji Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 24 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) "Złowił sie" na wolno prowadzoną, sterową Bosońska 7`mke Edytowane 24 Lipca 2016 przez mansik 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Witam oto dzisiejszy mój Bolek nie mierzony szybko wrócił do wody 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Wypracowany... 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 I drugi wypracowany:) 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 gdyby nie ten ząbek na pletwie ogonowej to pomyślałbym, że to ten sam chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ryba Tomka jest ladniejsza widac na oko. Za to moj byl lepszy akrobata. Podwojne salto po braniu☺ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn76 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Na Wiśle też się zaczęło żerowanie bolka na dobre , choć przyznam że są bardzo wybredne jak chodzi o przynęty.Ale miejsca jakie znalazłem w tym roku to masakra.W ogóle chyba nie odwiedzane przez nikogo od kwietnia.A co tam bolek wyprawia z drobnica to szkoda gadać. Fruwają aż miło patrzeć a takie widowisko. 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregx1 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Dzisiejszy przybór i zmętniała woda dały mi w końcu szansę na ochrzczenie w boju Ołówka RH. Próbowałem już wcześniej kilka razy, ataki czasem nawet były, ale nie udało mi się jak do tej pory doholować żadnej ryby. Dziś nastąpiło nareszcie przełamanie. Na 5 strzałów wyjechały na brzeg 2 sztuki (61,62cm). Niewielką skuteczność rekompensuje widowiskowość brań. Myślę, że jeśli tylko warunki lub miejsca będą sprzyjające, zacznę częściej po niego sięgać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Pewnego wieczoru.. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) W tym roku letnie bolki nie dopisaly nam na Odrze. W zeszlych latach bywalo zdecydowanie lepiej. Kilku udalo sie przylapac na staniu na nurtowym krancu warkocza. W takim miejscu najczesciej braly na niewielkie kleniowe woblerki podane w wachlarzu.Trafila sie nawet 70plus, ale to nie moja rybka.Sposrod kilku tak zlowionych, najwiekszy jaki u mnie zagoscil i nawet dal sie wyholowac byl taki, jak na obrazku ponizej : Pozdrawiam Boleniarzy Edytowane 29 Lipca 2016 przez Guzu 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Żeby nie było że Moderatorzy nie łowią tylko klikają w guziki ....... Taka mała zajawka z ostatnich tygodni.... Jak znajdzie się czas na obrobienie Rawów w kilku wątkach zawitam.Na zachętę; Wyrośnięta ukleja z niezbyt wyrośniętym ogonem, łbem jak u jelca a w karku wąski jak ciernik. Oczywiście na spreparowanej miarce. Sprzętowo Paladin HDC Steel Arm 274 (7-28)Twinek 4000 xgżyłka o.23 a na końcu Panik (jeszcze już niebawem niespodzianka) CD nastąpi z rozmachem. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Nowe PB z mojej rzeki, przywalił w warkoczu Pozdro Edytowane 29 Lipca 2016 przez penkulski 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Topic Bolenie 2016 ma błąd w tytule... winien zwać się woblery boleniowe 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Nocny 73cm: Sprzętowo: hornet 4cm RC, pletka Mistrall Shiro 0,13, Ron Thompson Tyran Travel 2,70 15-45g, Ultegra 4000 SS. Grubo, bo i nie bolek był głównym celem. Wisła potrafi zaskoczyć - na horneta spodziewałem się wszystkiego, tylko nie bolka. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi