Artech Opublikowano 1 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2016 Udało się wyskoczyć na dwie godzinki. Niestety duże gdzieś wcięło.Złapać się dał tylko taki forumowy stykacz 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 75 cm piekielnie silnej rapy.Myślałem że będzie grubo 80 + 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu1979 Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) Wczorajszy stykowiec. Edytowane 2 Września 2016 przez Andrzej Leśniak 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 "Wywabiony" z głębszej wody.. 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomibdg Opublikowano 2 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Selfie nad Wisłą. Boleń 70 + na Ultra Light'a. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) PB=72cm i chlup do wody Sprzętowo: 5SC86MHF2 by @skalek-77, TP4000PG'15, plecionka nihonto octa braid, RH85 Edytowane 3 Września 2016 przez pmiszk1 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Wreszcie miałem trochę czasu żeby odwiedzić moją wodę z bolkami. Jeziorowy. Niemierzony, ale myślę, że forumowe minimum miał. był jeszcze jeden ciut mniejszy Sprzętowo: Konger Iri Juggler 260 cm. 4-20 gram, Ryobi Ecusima 3000, Żyłka Stroft 0,20, Dorado Tender 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nocny.Szybkie prowadzenie z płytkiego w nurt. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Wczoraj same niefotogeniczne przedszkolaki w rozm. < 60 . Poniższy zeszłotygodniowy za pierwszym razem nie trafił, ale w drugim rzucie już siedział. Skusił się na szpiegusa 7. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. paco321 Opublikowano 4 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Szkoda że tak mało czasu na rybki .........? Grube bolki czekają spirit 7, skusił dzisiaj niejedną rape 51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Racja, wczoraj wreszcie byłem nad Odrą.Ryba dobrze żerowała miałem 9 bolków 64-68cm,trochę namieszały i czasu zabraly mi dwa sumy ,ale jednego udało się pokonać Miałem wyjście dużej rapy pod same nogi, lekko trąciła wobka i nawrota.Powiedziałem kumplowi że 80cm na bank.Postanowiłem po kilku próbach zejść obok, i dać czas rybce,okazało się to słuszne.Tylko że nie dla mnie.Natychmiast wszedł po mnie facet,początkowo śmiałem się bo kamienie podskakiwały,tylko że po chwili już miał kabana.Mało mnie nie trafił , podszedłem i miałem racje bolo 80+ na zwykłe wahadło , 0 maskowania a rzucał po 20m ,bo żyłki za wiele nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 5 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Jeden z fajniejszych..Co prawda miarka wskazała.. 8mke z przodu..Ale nie czuje się usatysfakcjonowany w 100%...Pomiar przebiegał w dość chaotycznych warunkach, widownia, kamole..Mógł się wkraść błąd.Ale cóż..Tak czy tak.. był/jest SPOKO 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Pogoda w kratkę, ale pomiędzy opadami kilka rapek udało się przechytrzyć 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Za oknem szaro i pada deszcz. A jeszcze kilka dni temu była piękna pogoda. Tłuste 75cm wziął metr od brzegu nawet przynęta nie zdążyła zapracować. Tylko, że z pontonu 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Sportowy Szału nie ma ale ważne że coś się dzieje nad wodą 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paco321 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Wczoraj po pracy wyskoczyłem na 3h 4 brania, 3 bolki udało się złowić z czego tylko jeden pod min.reszta przedszkole, ostatni na odchodne spadł, pięknie zajebał i wyszedł do powierzchni ale szybko zszedł a wobler jak z armaty wyruszyłw moja stronę aż wbił się w ochraniacze śpiochów ten poniżej posmakował gumiaka RH10 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Do 8+ ciut zabrakło ale kawał porządnego zwierza . Dał popalić, wlazł w zielsko i musiałem jednocześnie kontrolować rybę a drugą ręką ściągać zielicho z plecionki. Dziękuję mu za mega walkę i to jak odpłynął- byłem cały mokry. Szacun. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Miał być spory okoń a wyjechał boluś 70 cm, starorzecze Bugu, widziałem większego ale są cwane... Kij by Mekamil do 8g, Daiwa Tournament 2000, plećka 4lb, obrotka Wrta nr1 wolno prowadzona Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 8 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Łamiąc schemat..Tym razem bez mojej mordy w tle 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ferret Opublikowano 8 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Gratuluję połowów!A to mój z rańca, na jerka basońskiego.Branie widowiskowe, połączone z wyskokiem, pięknie to we mgle wyglądało. 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Stykowiec z małym plusem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Miarka na szybko pokazała 75cm. Sam jestem zdziwiony bo nie wygląda na tyle... Widowiskowo zgarnął z powierzchni tuż przed przyjściem upału. Zaczynają się obżerać... Edytowane 9 Września 2016 przez Qcyk 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Czasu mało to i w niepogodę warto się wybrać, czasem nawet w deszcz ku uciesze coś się uwiesi 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mansik Opublikowano 10 Września 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Poranny prolog..Później było już tylko... lepiej Edytowane 10 Września 2016 przez mansik 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Skoro taka ofensywa to też się dołączę 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi