kamikazzze Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Co prawda na boleniach jestem zazwyczaj 3-5 razy do roku ,ale jakieś "malownicze" ujęcie czasem uda mi się zaliczyć.. Edytowane 9 Maja 2016 przez Usak CF 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziom7 Opublikowano 9 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 forumowy stykacz, zaatakował pod nogami w klatce, warkocz obławiany w poprzek, tzn spirit prowadzony prostopadle do nurtu zdjęcie robione przez Sławozbira, jeszcze niecałe 2 tygodnie i się ustawią, i miejscowo, i czasowo 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawlusSidewinder Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ryba z wczoraj, czyli 9 maja. Największa z trzech jakie złowiliśmy. Wbrew temu co czytałem w temacie o wodach w okolicach Wrocławia, ryby jednak są i nawet coś jedzą. Całe szczęście:) Fakt faktem, że trzeba się nieco nakombinować, wszystkie trzy ryby na inne przynęty, od woblera do gumy i każda na innym typie stanowiska. Wieczorem cieszyliśmy się przepięknym zachodem słońca. Dla samych widoków warto było być nad Rzeką. 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Mój też wczorajszy, dosłownie i w przenośni. Podobnie jak kilka innych z Sanu poobijany i z pijawkami. Duża woda zagoniła ukleje i bolki blisko brzegu, reagują raczej na wolno prowadzone przynęty, np. jerk basoński Tomka jak na foto. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Taki "Bolek" z dzisiaj. Był łaskaw uderzyć w swojaka prowadzonego średnim tempem w momencie wychodzenia z dołka na wypłycenie. Ryby nie zdradzały swojej obecności ale były jakieś puknięcia. Za to po przejściu na kolejne miejsce sytuacja całkowicie odmienna...jak w zegarku wychodziły do powierzchni co 5min natomiast nie reagowały na żadną przynętę... Ryba mocno zdziwiona 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jeziorowe "chłopaki" powoli się rozkręcają... Przynęta: Panic 9 Spinnerman 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janus Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Mój dzisiejszy boleń. Złapany na ukleje MX10BBP 11 cm - (kolor błękitny, niebiesko perłowy, UV aktywny) Edytowane 11 Maja 2016 przez Janus 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Bolek z dzisiaj. Fajny dzień... najpierw jeden kolega gonił mojego swojaczka - chlapaczka przez jakieś 10 - 15m próbując go zeżreć 2 razy A później Bolesław ze zdjęcia raczył przypierdzielić w smużącego po powierzchni bezstera kolegi Tomek1988 w momencie wchodzenia z nurtu na spokojną wodę . Ryby aktywne tylko przez godzinę. Później jak makiem zasiał. 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomus Opublikowano 12 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 To ja też Się pochwalę ... wczorajszy Ubot 81 na swojaka !!! 132 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Top water asp fishing atomowe branie na swojaka 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krisu23 Opublikowano 13 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Top water asp fishing w jeziorze przy flaucie - zajęcie dla ludzi o mocnych nerwach .CD blr 3/4oz, Stradic 4000XG, przynęta ruski granat. 70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 To i ja dodam swojego największego bolka jakiego udało się złowić w ciągu ostatnich dni. Znacznie większy porozginał kotwiczkę i prysnął 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 wczoraj i dziś urlop spędzony na rewirach,rybki dobrze żerowały, koncentrowały się bliżej warkoczy i silnego nurtu, obstawiały duże zgromadzenia uklejek 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hycu Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Bolenik z Wisłoka, przynęta Fire Bleak Team Oleix. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVENKA666 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 To i ja się pochwalę, bolenioza ogarnęła mnie na maksa, wczorajsze rybki 64 cm,66 cm, 68 cm 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Moja torpeda grubo ponad 80 cm, nie mierzyłem, ryba wplątała się w kotwice i chciałem szybko wypuścić. Sprzętowo phenix M1 17lb, daiwa Zillion SV TW. Przywalił w slidera 10, przy szczupakowaniu , rany powstały prawdopodobnie przez atak wydry, inna ryba musiała by mieć ponad 2 m. Edytowane 15 Maja 2016 przez Wojtasz 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomus Opublikowano 15 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Standard ale cieszy !!! 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Dla dociekliwych - boluś miał dokładnie 64 cm, a wiec 1 cm poniżej forumowego minimum, ale cieszy niezmiernie ponieważ :1. z pływadełka2. na casta3. na water monitora4. przy miesiażu 5. na kanale żerańskim 6. nagrane na kamerce ogolnie był rzut, trzy ruchu kijem i bach siedział 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ziom7 Opublikowano 16 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Gratuluję pięknych boleni 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomus Opublikowano 16 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Nieźle przywalił na krótkim dyszlu i pożarł prawie całego wobka 52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Dla dociekliwych - boluś miał dokładnie 64 cm, a wiec 1 cm poniżej forumowego minimum, ale cieszy niezmiernie ponieważ : 1. z pływadełka2. na casta3. na water monitora4. przy miesiażu 5. na kanale żerańskim 6. nagrane na kamerce ogolnie był rzut, trzy ruchu kijem i bach siedział Gratulacje! Tym bardziej, że z belly. Ten fotelik to ostatnio mój drugi dom:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Gratulacje! Tym bardziej, że z belly. Ten fotelik to ostatnio mój drugi dom:) U mnie tak samo łowienie nabrało innego znaczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian15 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Ja ostatnio takiego bolenia złowiłem na zalewie zegrzyńskim :)i musze dodać że miał 79 cm Edytowane 16 Maja 2016 przez Damian98 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł0891 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Coś tam się łowi na Wisełce.. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Moje 2 sztuki z majówki. 67 i 65 cm na swoje wobki. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi