zuraw16 Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Koledzy mam ogromną prośbę,przebywam teraz w Danii i potrzebuję osoby z przyczepą podłodziową aby przewieźć łódź romanę 430 z okolic Warszawy do miejscowości oddalonej o 90 km.Kwestia załadowania łodzi na przyczepkę i zawiezienia jej we wskazane miejsce z moim ojcem.Koszty paliwa i zamieszania oczywiście pokryje Jeśli możecie pomóc piszcie na priv. Edytowane 7 Lutego 2016 przez zuraw16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Edytowales, a dopytywałem właśnie o szczegóły. Moja przyczepa niestety w Trójmieście jeszcze. .. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Lutego 2016 przez Dano-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi