Gość S@lmo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jakby miał ktoś ochotę obejrzeć to serdecznie zapraszam, krótka videorelacja z ubiegłorocznego wypadu do Mongolii, a ściślej do Mandżurii na samą granicę z Chinami. Choć wypad na północną, z Rosją też zdążyliśmy zaliczyć . Wędkarsko wyprawa udana, pomimo ciężkich warunków wodno-pogodowych. Towarzysko - bajka (byliśmy we trzech: ja, Arti i organizator - flytier) Było tak dobrze i swojsko, że powstało jeszcze video nieoficjalne, z oczywistych powodów nie do opublikowania - zniszczyłoby to nam życie zawodowe i rodzinne Dużo widzieliśmy, jeszcze więcej się wydarzyło. Poznaliśmy Mongolię od środka, i to była ogromna wartość dodana tej wyprawy. Jakby ktoś myślał o takim wypadzie to podaję kontakt do Tomka (flytier): tomaszta@yahoo.com lub PW. Polecam, bo pod każdym względem watro się z nim wybrać. W tym roku dla mnie wypadła ciut inna destynacja, więc robi się wolne miejsce - okazja, w przyszłym mam nadzieję wybierzemy się w tym samym składzie. 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Piekna sprawa Moze kiedys tez sie wybiore W jakim okresie byliscie? Edytowane 8 Lutego 2016 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Mongolia ma super klimat. Świetny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Piekna sprawa Moze kiedys tez sie wybiore W jakim okresie byliscie? Pojechalismy na koniec wrzesnia i poczatek pazdziernika. To okres ktory gwarantuje tajmienie. W tym roku przewiduje podobne daty, 28 wrzesnia-10 pazdziernik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Mongolia ma super klimat. Świetny filmik Twój równie dobry, a nawet... Ciężko niestety ukręcić coś lepszego jednocześnie próbując łowić i filmować. Zwłaszcza przy jednej kamerze, baaardzo limitowanym czasie i 10 bateriach Schizofrenia artystyczna murowana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Czemu film został zablokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie wiem z jakiej lokalizacji próbujesz oglądać. Niektóre lokalizacje mogą być blokowane ze względu na podkład muzyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Fajne. Jaką kamerką kręciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 GoPro Black 3+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Fajnie wyszło. Tak obstawiałem, że albo black 3+ albo wyższy model GoPro, bo sam mam 4black i kolorystykę z GP zawsze poznam. Wiesz kiedy kręcić i to bardzo ważne. Piękne pejzaże. W porównaniu z Syberią ta Mongolia to bardzo cywilizowany kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Piękny film, fantastyczne wspomnienia. Ciągnie mnie tam mocno i co rok sobie mówię że jeszcze nie tym razem.Świetna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość S@lmo Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 W porównaniu z Syberią ta Mongolia to bardzo cywilizowany kraj.No w niektórych częściach Mandżurii nie mogłem się doszukać cywilizacji, a były momenty że bardzo chciałem W każdym razie, w tym roku będę miał szansę aby wypowiedzieć się na ten temat, opierając się na doświadczeniach własnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Fajny film, eleganckie widoki, piękne łowienie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 a jaki jest koszt w przybliżeniu, takiej wyprawy do Mongolii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi