Krzysiek184 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Mam pytanie odnośnie prywatnych wiadomości. Od kilku dni PW z JB.PL wrzucane sa do spamu na poczcie. Tak samo dzieje się z informacjami o nowych postach z obserwowanych tematów.Co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Wejdź na poczcie w folder spam ... kliknij na wiadomość i zaznacz "to nie jest spam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ps dodałeś domenę jerkbait.pl do grupy spam.... musisz ją usunąć z tej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie wydaje mi się, ale być może w ferworze usuwania innych wiadomości przez przypadek kliknąłem na te JB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Wejdź i zobacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Wszystko się wyjaśniło. Było tak jak napisał Tomasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 U mnie też od jakiegoś czasu informacje z JB przychodzą jako SPAM...nic nie klikałem...ot tak "samosię"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Manniek66 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 U mnie tylko część wiaodmosci od jerkbait wlatuje do spamu, kilka na tysiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 A do mnie przestaly przychodzic jakiekolwiek wiadomosci z j.pl Nawet w spamie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pickerel Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Mam ten sam problem. Przestałem otrzymywać powiadomienia na maila o prywatnych wiadomościach na forum. Oczywiście nic nie zmieniałem w ustawieniach poczty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Mam ten sam problem. Przestałem otrzymywać powiadomienia na maila o prywatnych wiadomościach na forum. Oczywiście nic nie zmieniałem w ustawieniach poczty. To widze ze nie tylko mnie tez zonk dotyczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dzisiaj znowu to samo. Dwie wiadomości w spamie. Nie wiem o co chodzi . Wczoraj wszystko było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon82 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 A tutaj ten temat Mam to co Wy , ale chyba już wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 A tutaj ten temat Mam to co Wy , ale chyba już wiem o co chodzi. Tzn ze maile ida do spamu, czy ze nie dostalesz w ogole maili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon82 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Do spamu idą , właśnie umieszczam w ustawieniach poczty info@jerkbait.pl jako zaufanego dostawcę - powinno działać. Edytowane 12 Lutego 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Do spamu idą , właśnie umieszczam w ustawieniach poczty info@jerkbait.pl jako zaufanego dostawcę - powinno działać. No to ja mam inna sytuacaje, bo nie dostaje ich wcale. Spam folder mam pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szymon82 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 To nie zazdroszczę , sprawa ze spamem jest banalnie prosta - tylko ja pierwszy raz w życiu otworzyłem dzisiaj folder ''spam'' i dopiero się zorientowałem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja tam sprawdzam Spam codziennie, takie nawyki z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Franc Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Ja nie dostaje nawet do spamu , z obserwowanych tematów , z poczty też od jakiegoś czasu mi nie wchodzą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Mam to samo, tylko jak to ustawić na iPhone? Bo korzystam z poczty i neta na telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 iPhone to tylko narzędzie. Musisz ustawić to na serwerze pocztowym, który zarządza wiadomościami. Najlepiej wejść klientem (www) na pocztę u danego operatora i tam ustawić reguły spamu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiek184
Mam pytanie odnośnie prywatnych wiadomości. Od kilku dni PW z JB.PL wrzucane sa do spamu na poczcie. Tak samo dzieje się z informacjami o nowych postach z obserwowanych tematów.
Co może być przyczyną?
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi