Gobio Gobio Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie znam się, nigdy w rękach nie miałem. Co lepsze do łowienia przynętami 40gr++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Pewnie zaraz ktoś coś skrobnie ale jeżeli odpowiada Ci Zillion TW 2015 to weź go pod uwagę bo to mocny sprzę i porządny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Albo stary zillion 100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Stary z serii pe nawet bardzo czemu nie ale rozmowa o kołowrotkach do 900zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ja wybrałem Tatulę 150HD Custom. Wybór był podyktowany tym, iż preferuje mieć kołowrotki z jednej marki i na podobnym poziomie modelowym. Ułatwia to operowanie różnymi multikami jeden po drugim, wybieranie ustawień hamulca, docisku itp. Stąd mając już 2 Tatule (103XHL i 100HSL) wybór mógł być tylko jeden 150HD była dopiero raz nad wodą, bez kontaktu niestety z rybą. Rzuty też nie były specjalnie długie, bo staw był po części skuty lodem. Miota się nią bardzo komfortowo, nie wiem od ilu startuje, bo używałem jerków i większych gum na lekkich główkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Revo winch mają niskie przełożenie.Nawój ok 56cm. Jeżeli to nie problem, to czemu nie - podobno dobre i mocne.Sam miałem już zamawiać. Na alle. są nawet w niezłej cenie.Odstrasza mnie jednak ten nawój.Do jerków sporo osób zaleca jednak szybsze multi, aby łatwiej/szybciej kasować luzy linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Ja wybrałem Tatulę 150HD Custom. Jaki ciężar maksymalny wabików obsłuży ta Tatula??do komfortowego łowienia bez ciężkiej tyry multkiplikatora oczywiście ..... Edytowane 9 Lutego 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Wiesz co, cieżko mi cos obecnie po 1 parogodzinnym łowieniu napisać ale nie sadze, aby 100-120g jerki robiły na niej jakies wrażenie. W niedziele lowilem jedynie sliderami 10S i gumami 12-15cm na główkach 10-12g i nie testowałem możliwości rzutowych tego multika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 a cenowo jak wygląda?? Tatula 150HD Custom 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Kupiłem nową ale od kolegi od nas z forum za 930zł bodajże. Dodatkowo, z 3Miasta, więc odbiór był osobisty Edytowane 9 Lutego 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Posiadam Tatula 150 hd custom i muszę przyznać ze ten multik od razu przypadł mi do gustu , Mam jeszcze jeden na myśli ale miało być budżetowo wiec brałbym ten no chyba , ze dołożysz jeszcze z 500 to miałbym bardzo ciekawa alternatywę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 A jeśli mozna zapytać pod jaki kij ma ci sluzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Posiadam Tatula 150 hd custom i muszę przyznać ze ten multik od razu przypadł mi do gustu , Mam jeszcze jeden na myśli ale miało być budżetowo wiec brałbym ten no chyba , ze dołożysz jeszcze z 500 to miałbym bardzo ciekawa alternatywę .Jaki multiplikator masz kolego na myśli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jaki multiplikator masz kolego na myśli??Daiwa Z ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Daiwa Zillon fajne to jest tylko przekroczy budżet...... Multiplikator + kijek jeżeli chodzi o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Daiwa Zillon fajne to jest tylko przekroczy budżet...... Multiplikator + kijek jeżeli chodzi o mnieNie Zillion tylko Z 2020. To jest maszynka. Zillion przy tym to fraszka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie Zillion tylko Z 2020. To jest maszynka. Zillion przy tym to fraszka.No tak poczytałem troszkę o nim....... ale jeżeli cena jego się trzyma powyżej 2tyś to odpada....... Maszynka na pewno nie jedną robotę zrobi i by cieszyła przez długi czas..... ale..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Widze ze kolega Godski zna sie na rzeczy tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Ale wracając do tematu w wersji budżetu kolegi Wojtka na ten multik tatula to chyba najlepsze wyjście , oczywiście nie będę sie upierał gdyż bardziej zaawansowani koledzy mogą mieć ciekawsze alternatywy jednak ten multik oceniam na plus Edytowane 9 Lutego 2016 przez antoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Mało zbadaną alternatywą jest Quantum Exo 301SPT. Jeden z kolegów na forum ma szybszą wersję 301HPT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Nie zalezy mi na dużym przełożeniu, wrecz potrzebuje cos wolnego do swimbaitow sdr co by wyciąganie rapali DT czy percha sdr z dna nie wygladała jak walka z duza rybą czy zaczepem. Przy sliderach zakręcę korbą raz czy dwa więcej. Edytowane 9 Lutego 2016 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Nie zalezy mi na dużym przełożeniu, wrecz potrzebuje cos wolnego do swimbaitow sdr co by wyciąganie rapali DT czy percha sdr z dna nie wygladała jak walka z duza rybą czy zaczepem. Przy sliderach zakręcę korbą raz czy dwa więcej.54 cm to jest naprawdę mało. Do Sliderów moim zdaniem za mało. Ale do Percha czy DT good.Gdyby miał terkotkę to do trolla jak znalazł. Ale wyciągnięcie przynęty wypuszczonej na 50 metrów potrwa. Edytowane 9 Lutego 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Revo winch to solidna i trwała konstrukcja z mocnym hamulcem,ok 9kg.Jest idealny do większych crankbaitów i swimbaitów gdzie nie jest wymagane szybsze zwijanie linki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszS Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 a cenowo jak wygląda?? Tatula 150HD CustomJa kupiłem Tatula 150 SHL-TW za 229 USD z przesyłką. Bdb sztuka. Będzie współpracować z X Zoga G-66 7kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszS Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ja kupiłem Tatula 150 SHL-TW za 229 USD z przesyłką. Bdb sztuka. Będzie współpracować z X Zoga G-66 7kg. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi