Skocz do zawartości

Transport

sacha

Rekomendowane odpowiedzi

To zależy na jakiej palecie... :)

rozumiem,że już po fakcie i ceny z kosmosu.

Nie bardzo wiem o co chodzi z paletą ? 1 człowiek i 2 psy to chyba bez palety? 

Jak to cena z kosmosu? Nie znam żadnej ceny, jedna osoba z mojej pracy ma taki plan na czerwiec więc chyba nie po fakcie. Żeby to było przed 15.05 to sam bym mógł pojechać ale po 15 możemy mieć pewne trudności nawet z jednym dniem wolnym nie mówiąc już o dwóch.

To może wyjaśnię. Jeśli osoba o której napisałem dostanie bilet na statek który wychodzi z Hamburga w czerwcu to kobieta chce wynająć samochód z kierowcą co by ją tam dowiózł. Może pociągiem ale pociąg się nie zatrzyma żeby psy wyprowadzić. Może samolotem ale coś jej nie pasuje. Jest w obie strony 1800km, w jedną google pokazują że jedzie się niecałe 8h czyli 10 trzeba przyjąć. Ile za taki kurs można chcieć? 2 - 3 tysiące? Wiem ile chce firma wynajmująca auto z kierowcą (5940plz) czy połowa to może być w porządku?

1800km to licząc z nawiązką 10l na 100km około 200 litrów × 4pln to 800 pln paliwo i załóżmy 200 inne opłaty. Wychodzi 1000pln kosztów. Jak zapłaci 3000pln to zostaje 2000. Licząc dwa dni na taką akcję to wychodzi około 1000 pln dniówka, czyli całkiem przyzwoicie. Chętny się pewnie znajdzie nawet wliczając dodatkowe koszty.

Nie ma szans w 8h ,ostatnio jechałem w te okolice sporo remontów na autostradzie przewęrzenia itp min 10-12h bez większych przestojów i przy sprzyjającej pogodzie

Są odcinki ,że tylko jeden pas ruchu jest dostępny i tak trzeba sie wtedy snuć 50-60km/h

Edytowane przez seiken

Za 3 tys to ja też mogę jechać :D

"Wiśta wio!-łatwo powiedzieć..."

a potem:co mnie podkusiło,na jaka cholerę mi to było... B) 

jak jeden pies zwymiotuje :unsure: ,drugi dostanie biegunki :blink: ,a właścicielka zemdleje :wacko: ...

• Like 1