sacha Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Nie mam zupełnie pojęcia jak się liczy przewozy. Ile może kosztować przewóz 1 osoby + 2 małe pieski ( chyba buldog francuski) na trasie Warszawa - Hamburg ? Dla ułatwienia odlegóść do portu w Hamburgu 857km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To zależy na jakiej palecie... rozumiem,że już po fakcie i ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To zależy na jakiej palecie... rozumiem,że już po fakcie i ceny z kosmosu.Nie bardzo wiem o co chodzi z paletą ? 1 człowiek i 2 psy to chyba bez palety? Jak to cena z kosmosu? Nie znam żadnej ceny, jedna osoba z mojej pracy ma taki plan na czerwiec więc chyba nie po fakcie. Żeby to było przed 15.05 to sam bym mógł pojechać ale po 15 możemy mieć pewne trudności nawet z jednym dniem wolnym nie mówiąc już o dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 W grudniu przed swietami jechałem busem przewoźnika PolskiBus z Anglii (1200 km + eurotunel) i zapłaciłem 70 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 W grudniu przed swietami jechałem busem przewoźnika PolskiBus z Anglii (1200 km + eurotunel) i zapłaciłem 70 funtów.Zupełnie nie tak. Ona chce auto z kierowcą do Hamburga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Po prostu odniosłem wrażenie,że chodzi o ładunek... i za wysoką wycene usługi przy rozliczeniu,ale to bardziej skomplikowana historia!?może PKP,TAXI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Około 100 euro w zależności od firmy,mówię oczywiście o podróży busem z pojazdem pod dom i odwóz też na wskazany adres Edytowane 9 Lutego 2016 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Sprawdź na https://www.blablacar.pl/ . Od 100zł za osobę. https://www.blablacar.pl/znajdz-wspolne-przejazdy/warszawa/hamburg/#?fn=warszawa%20&fc=52.229676%7C21.012229&fcc=PL&tn=Hamburg,%20Niemcy&tc=53.551085%7C9.993682&tcc=DE&sort=trip_price_euro&order=asc&limit=10&page=1 Też czasem tak śmigam - jako pasażer lub jako kierowca.Za grosze całą Europę można zwiedzić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 To może wyjaśnię. Jeśli osoba o której napisałem dostanie bilet na statek który wychodzi z Hamburga w czerwcu to kobieta chce wynająć samochód z kierowcą co by ją tam dowiózł. Może pociągiem ale pociąg się nie zatrzyma żeby psy wyprowadzić. Może samolotem ale coś jej nie pasuje. Jest w obie strony 1800km, w jedną google pokazują że jedzie się niecałe 8h czyli 10 trzeba przyjąć. Ile za taki kurs można chcieć? 2 - 3 tysiące? Wiem ile chce firma wynajmująca auto z kierowcą (5940plz) czy połowa to może być w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Nieprzypadkowo firma bierze tyle-za znoszenie kaprysów całej trójki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 1800km to licząc z nawiązką 10l na 100km około 200 litrów × 4pln to 800 pln paliwo i załóżmy 200 inne opłaty. Wychodzi 1000pln kosztów. Jak zapłaci 3000pln to zostaje 2000. Licząc dwa dni na taką akcję to wychodzi około 1000 pln dniówka, czyli całkiem przyzwoicie. Chętny się pewnie znajdzie nawet wliczając dodatkowe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Średnia stawka to 1,00 zł do 1,50 zł za kilometr ale może być i więcej zależy od klasy samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Dzięki wszystkim, czyli jest tak jak sądziłem z ceną. Teraz przynajmniej mam jasność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Do Hamburga w niecale 8h? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Za 3 tys to ja też mogę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 11 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Do Hamburga w niecale 8h?tako rzecze Google Maps też byłem zdziwiony. Z drugiej strony cały czas po authobanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Nie ma szans w 8h ,ostatnio jechałem w te okolice sporo remontów na autostradzie przewęrzenia itp min 10-12h bez większych przestojów i przy sprzyjającej pogodzieSą odcinki ,że tylko jeden pas ruchu jest dostępny i tak trzeba sie wtedy snuć 50-60km/h Edytowane 11 Lutego 2016 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 Za 3 tys to ja też mogę jechać "Wiśta wio!-łatwo powiedzieć..."a potem:co mnie podkusiło,na jaka cholerę mi to było... jak jeden pies zwymiotuje ,drugi dostanie biegunki ,a właścicielka zemdleje ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi