Witam ,chciałbym żeby koledzy którzy pływają na elektryku po rzece z dużym prądem np Wisła,Odra ,podzielili się swoimi doświadczeniami z tego typu wypraw,wiem doskonale że na rzekę TYLKO spalina ale mimo to są tacy co sobie JAKOŚ ?radzą....i pływają...
Pytanie
amstaf358
Witam ,chciałbym żeby koledzy którzy pływają na elektryku po rzece z dużym prądem np Wisła,Odra ,podzielili się swoimi doświadczeniami z tego typu wypraw,wiem doskonale że na rzekę TYLKO spalina ale mimo to są tacy co sobie JAKOŚ ?radzą....i pływają...
Top użytkownicy dla tego pytania
26
11
10
6
Popularne dni
10 Lut
33
25 Lip
20
27 Lip
15
26 Lip
14
Top użytkownicy dla tego pytania
Quent 26 odpowiedzi
amstaf358 11 odpowiedzi
siarq 10 odpowiedzi
psulek 6 odpowiedzi
Popularne dni
10 Lut 2016
33 odpowiedzi
25 Lip 2018
20 odpowiedzi
27 Lip 2018
15 odpowiedzi
26 Lip 2018
14 odpowiedzi
Popularne posty
jbk
Próbowałem pływać na elektryku na rzece ze sporym uciągiem. Jak ma się dużo czasu i 2-3 duże akumulatory to można. Mi siadła psycha jak grzybiarze szukający grzybów szybciej poruszali się niż ja. Tera
wilk325
Problemem jest to, że kiedyś łódki na rzekę były projektowane i wykonane specjalnie do pływania po rzece. Dzisiejszę łodzie w większości to konstrukcje"jeziorowe" a nie pychówki i dlatego na rzece o d
neor
Zapomnij , elektryk na rzekę tylko jako dodatkowy do spaliny . JAKOŚ oznacza że to może się źle skończyć . Jeżeli już się zdecydujesz to pamiętaj zawsze najpierw płyń pod prąd - przynajmniej z powrote
Opublikowane grafiki
105 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi