Skocz do zawartości

Zaczynamy - Zaproszenie do Szkoły wiązania much

Rekomendowane odpowiedzi

Zanim pojawią się pierwsze filmy związane z meteorytyką naszej Szkoły wiązania much zapraszamy do pierwszej naszej produkcji - tym razem krótkie omówienie kursu i zaproszenie dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie są do końca zdecydowani. Będziecie mieli również okazję zobaczyć przy pracy Joannę, która pokaże muchę, która będzie opublikowana w stepie numer 2. Jaka to mucha? Ile trwało jej zawiązanie?

• Like 18

Najlepsze było nagrywanie tzw. kolejnej muchy  - specjalnie nie podaję nazwy byście nie wyprzedzali materiału ... Przed nagraniem powiedziałem do Joanny "tylko musisz powoli to zrobić by wszyscy zobaczyli jak ją robisz" a Mirek w chwilę po tym "ale ... na prawdę powoli ...." :) 

• Like 1

Bardzo mi się podoba ta inicjatywa, bardzo mi się podoba ten filmik - serdecznie pozdrawiam jego bohaterów, spośród których z Panią Joasią i Mirkiem miałem okazję się już poznać w realu. Zawsze twierdziłem, że to najlepszy wędkarski portal na świecie. Brawo.

• 3 tygodnie później...

pisarz, może się kiedyś znajdzie, ale to nie jest mucha dla początkujących...

Moja fascynacja muchami plecionymi zamieniała się w obsesję . Po niezliczonych próbach  udało się zapleść coś takiego.

post-52308-0-29701600-1456860693_thumb.jpg

post-52308-0-17165000-1456862821_thumb.jpg

Edytowane przez pisarz
  • Like 2

• Dodaj nową pozycję...