jerry hzs Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Panowie wejdzcie na ich strone i przesledzcie ostatnia wyprawe do Mongolii ...fantastyczna przygoda www.bayangol.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 oj tak,zaraz po j.pl bayangol.pl jest najczęściej odwiedzana strona przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Widze ze Daniel hlehle tez wstawil Tajmienia i byl w Mongolii teraz czekam na opis . Wyprawa Bayangol skierowana w calkowita dzicz , podroz konikami , pomoc i obstawa zolnierzy , widoki , misie i ryby ...oraz jeden Tajmien kolos ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Widze ze Daniel hlehle tez wstawil Tajmienia i byl w Mongolii i czekam na opis . Wyprawa Bayangol skierowana w calkowita dzicz , podroz konikami , pomoc i obstawa zolnierzy , widoki , misie i ryby ...oraz jeden Tajmien kolos ... Kiepsko z czasem, ale może coś uda się skrobnąć w zimowe wieczory Też byliśmy w dzikim miejscu (zamknięta strefa), z tym samym przewodnikiem, niektórzy śmigali na koniach (niestety z przygodami), spaliśmy zarówno w koszarach jak i (głównie) w jurcie. Ja jestem bardzo zadowolony z wyjazdu, mimo że ... nie byliśmy tam gdzie plan zakładał i nie byłem kompletnie przygotowany na pobyt wysoko w górach przy temperaturach spadających do -10. Ze względu na epidemię pryszczycy i kwarantanny w dużej części kraju, byliśmy zmuszeni do improwizacji. Będzie co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Hlehle byles z Bayangol czy z inna grupa ? . Ja patrzac od wielu lat na Mongolie nie moge sie nadziwic ze ten wielki i dziki kraj nie ma problemu z sasiadami ...Chiny , Rosia ...co o tym sadzisz ? Czy to mozliwe zeby tak pozostalo ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 jerrynie mają problemu bo nie mają ani ryżu, ani węgla ani ropy naftowej... to nawet amerykanie demokracji tam wprowadzać nie będą Sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Hlehle byles z Bayangol czy z inna grupa ? . Ja patrzac od wielu lat na Mongolie nie moge sie nadziwic ze ten wielki i dziki kraj nie ma problemu z sasiadami ...Chiny , Rosia ...co o tym sadzisz ? Czy to mozliwe zeby tak pozostalo ?... Organizował Mariusz Aleksandrowicz, czyli jeden z założycieli Bayangol. Czy Mongolia nie ma problemu z tymi krajami? Obecnie może już nie. W XX wieku Chiny, a w szczególności Rosja, przyczyniły się do prawie całkowitego zniszczenia kultury mongolskiej. Represje i to co wyprawiano z tym krajem, to jakiś kosmos. Warto przeczytać: http://pl.wikipedia.org/wiki/Mongolia#Historia Obecnie ten kraj niestanowi żadnego zagrożenia ani konkurencji dla obydwu mocarstw, więc zostawiono go w spokoju ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Jest swiezynka o Steelheadach ...opis Slowika i zdiecia jest jak amol na jesienne wieczory ...nie omin tego czytelniku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 na to, na co mnie stać by skomentować ten artykuł to .... zarąbiste! (delikatna wersja tego co mi się ciśnie na język) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Poniewaz caly czas Cie tu nie ma Remku wiec szczegolnie mi zalezalo zebys Ty Remku to obejrzal ...te relacje pomoga Ci przetrwac ...mi tez byc moze pomoga ...Tak wogole to mozna by ten Bayangol dac tu do reklam i zaprosic Slowika na Jerkbaita . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 aha ...relacje Slowika widze na stronie glownej ...tam jest ich miejsce ...nie wiem jak Slowik to widzi ? ale to najlepsza zacheta dla nastepnych wedrowcow poszukiwaczy tu w -ciekawe strony- nikt tego nie znajdzie i nie dostanie olsnienia ...co trzeba planowac i jaki jest cel prawdziwej Przygody ...ktora kazdy moze przezyc ...i nie mam tu na mysli tylko Bayangol ...jest duzo opcji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 ... i zaprosic Slowika na Jerkbaita Chłopaki zaglądają na j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Fajnie! O Kamczatce .... marzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Fajnie! O Kamczatce .... marzę Remek, jeśli byś chciał pójść krok dalej niż marzenia to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 O Kamczatce rozmawiam (jak na razie) chyba od 2 lat z moim kolegą (Robertek, którego mieliście okazję poznać przy okazji prezentacji zdjęć na naszym jerkowym spotkaniu w lutym). Planujemy, ale ... trzeba zrealizować swoje plany - to dla mnie plan, który chcę zrealizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ja też chcę uderzyć na Kamczatkę, ale nie jest ona pierwsza na mojej liście. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 A co pierwsze? U mnie jeszcze Amazonka ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 A co pierwsze? U mnie jeszcze Amazonka ...... Ciepłe klimaty jakoś na razie mnie nie ciągną Jest pewien ciekawy plan, ale szanse realizacji niewielkie, więc na razie szaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Hlehle byles z Bayangol czy z inna grupa ? . Ja patrzac od wielu lat na Mongolie nie moge sie nadziwic ze ten wielki i dziki kraj nie ma problemu z sasiadami ...Chiny , Rosia ...co o tym sadzisz ? Czy to mozliwe zeby tak pozostalo ?... Organizował Mariusz Aleksandrowicz, czyli jeden z założycieli Bayangol. Czy Mongolia nie ma problemu z tymi krajami? Obecnie może już nie. W XX wieku Chiny, a w szczególności Rosja, przyczyniły się do prawie całkowitego zniszczenia kultury mongolskiej. Represje i to co wyprawiano z tym krajem, to jakiś kosmos. Warto przeczytać: http://pl.wikipedia.org/wiki/Mongolia#Historia Obecnie ten kraj niestanowi żadnego zagrożenia ani konkurencji dla obydwu mocarstw, więc zostawiono go w spokoju ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 @elektron coś Ci odpowiedź wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjan Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 No i jest ... ... długo wyczekiwana relacja z Boliwii: http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=39&t=Boliwia_2010_ -_Znale%BC%E6_El_Dorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Piękne! I ... tło odpowiednie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avallone Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Widziałem stronę, mało powiedziane że imponujące robią wyprawy Mi pozostaje marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjan Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Tanzania: http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=40&t=Tanzania_2010 -_Hakuna_matata,_we%BCmie_nast%EApny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Nie lubię już Bajangoł <_< Bo zazdrość mnie zżera. Lubię, lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi